Erotické masáže Praha

Lola – Love me masáže

Dobrý večer vespolek. Jedním slovem, teda vlastně jednou větou starých mistrů:
Dílo bylo dokonáno. Čímž samozřejmě to neni myšleno v negativním slova smyslu i když by se to tak mohlo jevit. Ale kdepak. Namlsán, prvním velmi zdařilym zavítáním do Love me masáží, jsem si dal repete. Ale nikoliv stejnou slečnu. To by byla fakt nuda a ani bych to tady nepsal.
Tentokrát jsem se poznal s Lolou. A i když vlastně hůř zvládám/překonávám jazykový bariéry, co se týká rusek/ukrajinek, tak v tomto případě jsem naopak poznal fakt krásnou a velmi šikovnou Lolu, se kterou mi ani tak nevadilo, že při masáži nekecáme…to asi už mám jiná děvčata, na probírání toho a onoho.

Ještě když se vrátim k hodnocení tohodle salónu, tak jasně že asi né každýmu z nás, to vyhovuje. Ale jestli tyhle holky, jsou takový moc sladce pečující, tak pak Loveme, je pro mě další blízká adresa. Pravda, nechci to nikterak brát špatně, ale podle mě, to tak většina z nás má, že si vybírá slečnu či masážní salón, dle vzdálenosti. Obě holky, působí převážně na adrese Bílkova 11.

Při příchodu jsem musel zvonit trochu dýl, než mi přišla operátorka otevřít. Ale tak jako tak, jsem tam měl zas na výběr, tentokrát jenom ze 3 masérek. Adél jsem už znal. A na baru, se na mě lehce přátelsky, usmívá černovláska s větším poprsím. Tak oslovuji tu a hnedka se představujeme. Jmenuje se Lola a nechá mě chvíli čekat na pohovce, než nám připraví pokojík. Zatím co čekám než mě vyzvedne Lola, přichází turista a domlouvá si taky nějakou masáž. To jsem se ale díky prostředí v Matahari salónu, naučil ignorovat a nikterak to nenarušilo tuhle mojí návštěvu nebo chcete-li štaci.
Po pár minutách, se slečna Lola vrací a tentokrát scházíme do spodní části, na týhle adrese. Tam mi to přijde fakt diskrétnější a vhodnější místo na masáž než ten pokoj co je za recepcí…to jenom tak bokem.

Co se týká masáže jako takový, ani moc neni co vytknout i když samozřejmě kdyby se mi něco nelíbilo, tak bych se určitě ozval nebo případně slečnu navedl. A nakonec i k tomu došlo. Co se týká hlasovýho projevu, bohužel nic nebylo. Tak po chvilce relaxu jsem si řekl, že se mi líbí když slečna mi sem tam zasténá a když je masáž víc kontaktní. Tady bych fakt vypíchl, že mi to Lola splnila do puntíku a stopro chci s touhle krasotinkou, zkusit duo masáž. Co se týká Adel, tak s tou bych to viděl na větší relax. Ale samozřejmě záleží dle toho, jakou slečnu si zvolim. Zatím jsem měl v Loveme jenom body to body a ten jejich erotic mix. Za mě obojí, super. Oba dny, pro mě osobně byly něčím zajímavé a každej z nich měl jinou náladu a v jiné náladě nebo spíš s jinejma pocitama jsem odcházel.
Když porovnám odchod od Adél, cejtil jsem se velmi lehce a když jsem odcházel od Loly, přišlo mi, že jsem jakoby zamilovanej, i když samozřejmě v rámci jedný jediný masáže, to může znít trochu divně a pateticky a zvláštně, avšak tak nějak si ten pocit zamilování, představuju. Jste celkově vnitřně sami se sebou ok, nic a nikdo kolem vám nevadí, užíváte si momentu tady a teď, tančíte při cestě zpátky na zastávku metra, tramvaje či autobusu, fakt jste mentálně v klidu a nic vás ani nerozhodí. Za mě stopro opáčko bude.

Co se týká druhé půlky masáže, tak ještě před otočením, mě masírovala svoji pipinkou a bylo to sakra vzrušující. Cejtil jsem, jak je čerstvě oholená a tak jen tak lehce škrábala a bylo to fakt dráždivý…Škoda jen, že slečna mi nedovolila trochu osobnější doteky. Když jsem jí chtěl totiž líbat prsa a bradavky, tak řekla že ne, že to je za příplatek. Ah, to bude asi ten tits job, co tam maj za extras. Ale nevadí. Možná to bude intimnější masáž v té pussycat masáži, jako takový. Fakt se dopředu omlouvám, ale zatím teprve zjišťuju, kterej typ masáže a která slečna je top. Za mě, obě holky (Adél i Lola) mají něco do sebe. Ohledně otočení se, tak jsme s Lolou zvládli dvě kola za hoďku. A tady nastal menší problém. Nebo možná jen moje natěšenost a přehnaný myšlenky. První kolo bylo vzrůšo ale při druhém kole, už jsem dopomohl já. A Lola byla u mě a tiše sténala a hladila mě všude možně. Takže ve výsledku to nebylo zlé, jenom mi to malinko trvalo se podruhé udělat…při společný sprše, jsme se fakt jeden druhýho umyli a pak už jen zpátky do toho sklepního pokojíku. A abych ještě dodal, tak Lola se po celou dobu usmívala a často se mě při masáži ptala, jestli tak dobrý. Při tý naší závěrečný sprše, jsem umyl i já jí, což mi přišlo jako fajn gesto, že mě nikterak neodmítá.

⚫️ Teď trochu menší úvaha a zamyšlení ohledně sprch. Tak se dopředu omlouvám. Co se týká jediný sprchy v Loveme na pobočce Bílkova, tak tam je jedna jediná, ale můžu si během dne/večera, vybrat na místě třeba ze 4 nebo 3 slečen? Mmm, a co pak dělaj ty ostatní holky? Jestliže jsou tam dva pokoje a jedna sprcha, ty ostatní jsou tam od toho, kdyby někdo chtěl dvě masérky? 1 sprcha a 2 pokoje, mi přijde malinko dost nepraktický.., ale co jsem tak vysledoval v jiných salónech tak ona asi i jedna sprcha na jeden podnik, je dostačující. Teda, dle obsazenosti adresy? Nebo jak si to podniky zařizujou? Třeba Loveme bude mit na jiné pobočce, i dvě sprchy…🤔🤑 Akorát teda se musim přiznat, že jak tu tak čtu některý recenze, tak nejsem jedinej, kdo holt občas musí čekat a malinko to kazí čas.
Například Rabbit hall, má v pobočce na Andělu, naopak dvě sprchy. Jednu pro většinu masážníků a masérek a jedna je na pokoji. Takže nejspíš záleží, za jakou divoškou přijdeme. A obecně si troufám řict, že většina z nás, jsme slušně vychovaný a necháváme si dovádění a divočinky až na pokoj, a né do sprchy…I když zase…co se týká třeba tý sprchy v RH na Andělu na chodbě, tam asi neni moc čas na nějaký srandičky. To už radši bych zvolil pobočku na Vinohradský, kde maj sprchu na každym pokoji. To stejný můžu říct o princeznách. Sprchu na každym pokoji mají v Mánesovce a jednu sprchu maj v Mezibranský. Z čehož mi logicky vychází, že to je dle vytíženosti adresy a kde je víc masérek = víc sprch? 🤔

P. S. Jen mi fakt přijde, že loučit se se slečnou nashledanou nebo teda ony řikaj, nashledanou, já ahoj, mi přijde takový zvláštní a divný. Nevim, jak to holky nebo celkově podnik má nastaveno. Když třeba poznám holku, která bude češka, tak už to bude i osobnější loučení. Ale na druhou stranu, to vnímám tak, jako že jsem nějakej panovník či král a že ony jsou mé poddané 😂🙈 takhle nějak to na mě působí. Kdyby mi tu někdo poradil nebo řekl, jestli to máte taky tak, že vám slečny v Loveme, vykaj a vy jim tykáte nebo taky vykáte? Fakt netušim. Možná je to jenom povahou těch ukrajinek, že si chtěj udržet jakýs takýs odstup. Uvidíme časem. Příště už zkusim jinou pobočku. Ta v Bílkově, mi docela sedne a je to tam docela příjemný. 😋

Druh masáže: body to body
Délka masáže: 1 hod.
Cena masáže: 2000,-

lovememassage.cz/maserky/lola

Celkové hodnocení: 😊 (super, dobrá)

656a48098992b_eroticmasseuse-LOLA.jpeg-1.jpg 656a48790bffa_eroticmasseuse-LOLA2-0.jpg

2.3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx