Erotické masáže Praha

Anita Infinity Spa

 

Ahoj

Přidám jeden za mě velmi příjemný zážitek.

I na základě recenzí od vás (díky za ně) jsem měl Anitu na wish listu.

K salonu ulice trošku rušná, což já nemám rád. Nerad někoho potkám, nerad někde čekám. Ale byl jsem rychle vpuštěn. Taková ta klasika, ujasnění masáže a času.

Při pohledu na Anitu jsem měl hned chuť si masáž prodloužit z 60min na 90 fakt chyba, že jsem neudělal. Anita za mě přirozeně sexy, krasná, milá, příjemná. Mám rád když hned proběhne taková ta chemie. A tady u mě proběhla. Krásný úsměv hned jsem věděl, že by to mohlo být dobré. Ikdyž to není zase v obličeji uplná mega kráska, ale pro mě měla něco spešl.

 

Stane se vám někdy, že když to fakt dobře celé jede, že to máte jako v mlze? Tak tohle se stalo tady.

Sprcha jen očistná. Pokoj velmi hezky zařízen, světlo i teplo akorád. Anita mi udělala krásnou svlíkačku a jen jen s úsměvem koukal. Až po chvíli mi bylo naznačeno velmi příjemně, jestli jako taky nechci s oblečením dolu…trapas… pomohlo tomu, že jsem jí ani vlastně nevim jak (já stydlivá povaha) řekl, že se mi hrozně líbí. Ten její smích. Česky mluví moc hezky s maličkým přízvukem. Mám kámošku ze Slovenska a ikdyž tu žije snad 10let tak taky nějaká slovíčka hrozně hezky jakoby šudlá a tohle byl ten případ.

Masáž na břichu, rozlití nějakého olejíčku a pár hezkých slovíček, pohlazení, hnětení je to bylo fajn. Co bylo fajn, že místy i velmi dobře přitlačila přesně v místech, kde to bylo třeba. Tak nějaká masážní praxe je znát.

Po otočce změna a příjemnější jízda. Tenhle scínář já mám rád. Když masáž na břiše je spíše masáž a na zádech už vůbec. Já si připadal jak s novou buchtou, která má malilinko (fakt myšleno příjemně) upito a chce prostě blbnout, nebo jak to nazvat. Pusa sem, pusa tam, pohladit pomazlit, tady zmáčknout, tady škrábnout, oční kontakt hlava od mé hlavy 1cm, nos na nos. Skvěle provokuje, oddaluje, leccos dovolí (v rámci pravidel – já vždycky jemně a vždycky se ptám…)

Ukončení bylo stylem, že mi cukaly i nohy. Přitulení, přilehnutí, pohlazení. Už dlouho se snažím nekouřit, ale ježis jak já měl chuť na ubalený cigáro – uplně mi letěli vzpomínky jak kdesi kdysi pod stanem…S ní bych jel pod stan hned. Měl jsem se zeptat.

 

Já nemůžu jinak než doporučit

60min  erotická masáž 1900kč a tip

 (super,dobrá)

https://www.tapky.info/?4477,anita-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_2723-683x1024-1.jpeg IMG_2713-683x1024-0.jpeg

3.4 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx