Erotické masáže Praha

Monika – Tantra Club

Zdravím všechny masážníky,

před pár dny jsem se zhruba po půl roce vydal na svou jubilejní druhou masáž. Do oka mi padl Tantra Club, jelikož jsem se ve zdejších vodách dočetl, že jedním z příplatků který nabízejí je líbání, na což jsem při čtení recenzí obvykle nenarazil.

Objednával jsem se telefonicky s několika denním předstihem. Slečna na telefonu dle očekávání s východním přízvukem, ale domluva na jedničku. Když jsem ptal, jak poznám vstup do salónu, slečna mi ochotně poslala foto tutoriál do WA.

Den před masáží mi na WA přišla od operátorky zpráva, že Nikol ke které jsem se původně objednal ten den v salónu nebude. Nakonec jsem si tedy vybral Moniku. Byl jsem s tím v pohodě, jelikož původně jsem se rozmýšlel mezi Nikol a Monikou, takže bez problémů.

Vstup do salónu jsem našel téměř okamžitě. Jedná se o celkem klidnou lokalitu, minimum kolemjdoucích nebo jiných čumilů. Po zazvonění mi téměř okamžitě otevírá slečna Monika v černém župánku. Po představení mi nabídne papuče a jdeme na pokoj. Zde se mě ptá na druh masáže a extras. Původně jsem plánoval B2B, ale prý bych se při volbě tohoto druhu masáže nemohl vůbec dotýkat, že si mám vybrat VIP. To mi přijde trochu nestandardní, ale neřešil jsem to. Na masáž chodím hodně příležitostně, tak -+ 500 Kč je mi celkem jedno. Z extras beru líbání.

Po zaplacení Monika odběhla pro něco k pití. Po návratu se svléká a jdeme do společné sprchy. Co se týče vzhledu, v obličeji je Monika hezká slečna. Není úplně typ, ze které bych si sednul na zadek, ale hezká rozhodně je. Tělo má skvělé. Krásně tvarovaná velká prsa, nádherný zadek.

Sprcha probíhala vcelku normálně, trochu očisty a mazlení, ale žádná velká divočina. Po přesunutí na matraci v poloze na břiše Monika začíná masáží lýtek, stehen a zadku. Po cca 10 minutách přichází B2B masáž, kdy na mě klouzala celým svým tělem, hlavně teda prsama. Do toho občas jemná pusu na tvář, vzdychnutí do ouška, prohrábnutí vlasů. Za mě tato „nudnější“ část masáže super.

Otočka přichází překvapivě rychle po cca 20 minutách. V tuhle chvíli mě Monika krásně zalehla, líbala, nastavovala kozičky k obličeji. Celou dobu jsem měl v puse buďto jazyk nebo prso. Hladit se nechala všude, při dráždění mezi nohama jemňoučce vzdychala. Kamaráda vzala do ruky jen občas, většinu času po něm však jezdila tělem, což mi nijak nevadilo. Tahle část masáže trvala hodně dlouho, odhadem tak půl hodiny. Kdybych to měl zhodnotit, tak jedním slovem pecka. GFE jak prase, bylo to celé takové něžné, procítěné a sexy. Na závěr přichází poloha 69, kdy mi dala mušličku asi tak centimetr od obličeje. Přelíznout jsem nezkoušel, jenom pár polibků, ale jsem si celkem jistý, že by zákaz nepřišel. V téhle poloze + s tím jak probíhala celá masáž jsem dlouho nevydržel.

Na závěr bylo trochu mazlení, líbání a šli jsme do sprchy. Ta byla spíš už taková očistná. Během rozloučení pusa na tvář a konec.

Celkově za mě byla masáž skvělá, mělo to hodně erotickej náboj, skvělý GFE. Někoho by mohla odradit snaha dotlačit klienta do dražšího druhu masáže, ale při mé frekvenci návštěv masážních salónu tohle moc neřeším. Takže doporučení určitě, opakování taky.

 

Shrnutí:

  • Slečna: Monika, Tantra Club
  • Druh masáže: VIP
  • Délka: 60 min
  • Cena: 2500 masáž + 500 líbání.

https://www.tapky.info/?4808,monika-tantra-club-722-123-111-722123111

monika.jpg

4.3 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
22 února, 2024 19:51

Monika je pro mně nej slečna v saloně , už několikrát navštívena a zase příjdu , krásně strávený čas ze slečnou , jak masáž přístup ,mazlení …. určitě doporučení

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx