Splašky a smyšlené promo recenze

Denny – infinity SPA

No tak, co vám budu. Sleduju Denisku na instagramu a chystal jsem se k ní už dlouho jít. V Le Velouru ale skončila, chtěl jsem tedy za ní do Luxury, ale tam už taky není.. no, tak jsem se zeptal kde ji tedy najdu a je teď v Infinity na Koubkové u Ipaku.

Ale našel jsem ji a zastihl!

K salónu.. je to pěkné, jen škoda sprch. Je tam pouze jedna pro 3 pokoje. Vše každopádně čisté a zrcadlo nastaveno velmi dobře.

K samotné masáži.. nepíšu recenze, pouze čtu, ale bylo mi líto tak milého děvčete, co tu na ni padlo za lavinu ošklivých komentářů.

Svěřila se mi pak ke konci co se dělo a děje a každý dělá chyby, je mladá a učí se věcem pořád.

Každopádně masáž – přívitala mne v pěkných dlouhých šatech a s úsměvem na tváři, trochu jsem cítil, že je nervozní, ale hned mi řekla, že je tu poprvé dnes a tak je to jen nezvyk pro ní.

Nabízí společnou sprchu a já ji přijímám, ve sprše se mazlíme a povídáme si. Jsem dnes trochu unavený a bez nálady, tak vtipkuje a lechtá mě, má velmi pěkné nehty.

Po sprše se jde na postel a měl jsem klasickou erotickou masáž s b2b. Nejdřív jemné hlazení jsem dostal a pak nehtami šimrala. Nalila na mě tak přiměřeně oleje a začala masírovat, nepoužívala tolik sílu, říkal jsem na začátku, že bych chtěl něco jemnějšího a to jsem i dostal. Začalo po chvíli b2b kdy mi jezdila po nohách a pomalu se přesouvala celým tělem nahoru až ležela úplně celá na mě. Měl jsem upřímně husinu když začala s polibky na krku až k uchu, do toho i vzdychala a kousala ucho, zároveň ale použila své drápky a začala mi sjíždět po bokách níž a níž a šmátrala..pak otočka, zase šimrání a lehký doteky.. potom ale vzala olej a nalila ho na sebe, vzala mi svoji ruku a roztirala si ho, udělala mi lehké b2b a sedla si před moje péro, měla ho velmi blízko svoji kundičce a imitovala sex. Nějak jsem se do toho neuměl položit a přemýšlel moc nad věcmi, tak si sedla před můj penis a neviděl jsem ho a dokázal jsem se tak líp uvolnit a ona se jen vlnila. Nakonec se přitiskla ke mně, penis měla namáčknutý na stehnech, vzdychala mi u toho do ucha.. a honila mě tak až do konce. Já ji jednou rukou trochu dráždil a vypadala, že se jí to líbí. Pak mě otřela, přitulila se a já se zmínil o tom, že ji znám z ťapek/instagramu a že nechápu, co mají všichni za problém. Svěřila se mi, ale to sem psát nebudu.

Ve výsledku, je to velmi milé a hodné,mazlivé koťátko, ale umí být i šílená dračice. Záleží asi s jakou náladou přijdete.

Já můžu Denisku jen doporučit, cítil jsem se s ní velmi dobře a zlepšila mi moje pondělní ráno.

Hodnotím to smajlíkem – 😃

A vzkaz pro Denisku.. jsi skvělá a nenech se rozhodit jen tak někým. Nestojí ti to za to.

https://www.tapky.info/?3980,denny-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_8580.jpeg

3.5 10 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx