Erotické masáže Praha

Jasmína – Luxury

Když otráví tě jedubaba blínem…
Zatoč hned se svým splínem
a vytluč klín klínem…
A dej si dobrý čaj s jasmínem.

A nebo masáž s Jasmínou…

Psychicky „posilněn“ nedávným koncem vztahu jsem usoudil, že depkování už bylo dost a chtělo by to zase v sobě probudit toho, který tam vždycky byl, akorát ve druhé půlce ledna se někam vytratil a tak jsem se po nějaké době rozhodl zajít si povyrazit na masáž. Vybráno už jsem nějakou dobu měl, takže mě pro tento den konečně vyhrála Jasmína, po které jsem pokukoval už dlouho, k čemuž přispělo i to, že měla výjimečně v týdnu odpolední, což vyhovuje mé pracovní době.

V Žitomírské jsem ještě nebyl a do baráku jsem se dostal bez bzučáku díky paní s kočárkem, které jsem pomáhal držet dveře. Na chodbě chvilka čekání, zašramotily dveře a z nich na mne vykoukla dvě obrovská nádherná kukadla jak zrcadla a za nimi následovala drobná a moc krásná Jasmínka. Přivítání s objetím, úsměv, pusinky, začátek tedy dost dobrý. Je to docela ukecané děvče, já taky nejsem zrovna mlčoch, takže ledy byly prolomeny dost rychle a tréma zmizela ještě rychleji. Byl jsem odveden na obrovský pokoj se sprcháčem, ale stejně jsem kus salónu viděl, protože jsem si musel jít odskočit. Cestou zpět malý trapas, otevřel jsem dveře vedle a tam na matraci na břiše ležela oblečená blonďatá masérka a čučela do mobilu. Pardon. Ale hezká, tu bych si dal taky, kdyby si to Jasmínka náhodou rozmyslela. Naštěstí nerozmyslela.

Odešla nahřát olej, já si vlezl do sprchy, ale hned tam byla za mnou a začalo tóčo. Sprcha s ní opravdu není jen o hygieně, můj gruppensexführer během minuty hajloval do plného pozoru a já začal mít velmi chlípné myšlenky, které pochopitelně překračovaly rámec pravidel podniku. A to hlavní mělo teprve přijít.

Jasmínka je malá atomová sexbomba, která s s ničím nepáře a vrhla se na mě silou svých 43 kilotun jak na Hirošimu. Žádná povinná opatlávačka zad, prostě na mě vylila kýbl horkého oleje a okamžitě začalo snad nejdivočejší B2B, co jsem kdy zažil. A dělalo to se mnou neuvěřitelné věci. A jak to tak u mne na břiše už bývá, zase prsty mezi prsty, zase vzdychání do ouška, zase láska jako trám. 😀 To vzdychání bylo hodně sexysmyslné a tedy těžce viagroidní, následkem čeho málem následovala fraktura klacku, o který bylo po celo dobu pobytu na břiše pečováno víc, než vydatně a šikovně.

Dál už se to nedalo vydržet a otočka tedy přišla poměrně dost brzy a vůbec mi to nevadilo. Myslel jsem, že se tančí hlavně na tanečním parketu, ale chyba lávky, s Jasmínkou se tančí i na matraci a k tomu vyhrává docela hlasitá discohudba. To mi zezačátku sice trochu vadilo, mám u toho rád větší intimčo a klidnější žánr, ale budiž, je to její styl, nebudu jí to narušovat a stejně, další dění se vyvinulo tak, že jsem disco ani nevnímal, protože jsem vnímal pouze Jasmínu a to, co se mnou vyváděla. Na vnímání něčeho jiného už vůbec nezbyl prostor, protože masáž se zvrhla v normální sprostou diskotéku. Jasmínka asi ráda tančí a bylo to vidět zejména na imitaci rajtovacího sexu, který do hudby rytmicky i stylově zvládla na 10 bodů od celé poroty. Škoda, že to byla jen imitace… 😀 S tímhle děvčetem se opravdu nenudíte a já zas nevím pořádně, co vyprávět. Stalo se prostě všechno, co se na správné erotické masáži má stát. Střídání všech možných i nemožných poloh, mazlení, leštění, šimrání a tak dále. Zákazy v rámci pravidel podniku a jejích neexistovaly a nechá si tedy opravdu pořádně masážně naložit. Jednu věc bych zvláště vypíchl. Jasmínka má krásné uhrančivé oči a celou dobu se na mě dívala. Ale jak… Tohle by probudilo i mumii.. Dílo bylo dovedeno k naprosté spokojenosti snad obou, mé určitě. S panáčkem dole toteda umí velmi dobře a já se s její paničkou taky nenudil. 😀 Následovala chvilka poležení, pomazlení a pokec o životě, sprcha a šup na pivo. Myslím, že pořadí v mých TOP se zase změnilo….

Jasmínka, ďakujem za krásné podujatie a brzy doviděnia.

 

Smajlík: MEGAHEHE

Doporučení: Jak pro koho, pro mazlivé tuleně, co jdou na něžnou mazlivou masáž asi ne, kdo chce rodeo s pořádnou dračicí, rozhodně ano.

Čas: 1h

Cena: 0,- (jinak 1900)

Masáž: Klasická erotická masáž

https://tapky.info/?4226,jasmina-luxury-grand-605-958-304-605958304

img-7602-768x1024.webp