Erotické masáže Praha

Anita – Tantra Club

Anita, jooo krásná Anita,

moje první návštěva Tantra klubu. Tak tantrickou masáž tu fakt nečekejte. Podnik je plný Ukrajinek na Vinohradech a Anita není vyjímkou. Česky ale umí obstojně. Dá se s ní normálně pokecat, jen občas nějakou větu je třeba zopakovat. Já do podniků v centru nechodím, protože parkování je tu na hovno. Udělal jsem vyjímku a udělal jsem dobře. Parkování samozřejmě problém ale nakonec se povedlo. Salón z venku barabizna se vchodem pro liliputy uvnitř ale vše pěkné a čisté.

Když se otevřeli dveře, stála za nimi Anita a mě spadla brada až na podlahu. Krásná je slabé slovo. Anita je nádherná drobná blondýnka, hádám 25 let. Otevřela mi s rozpuštěnými vlasy a já si říkám, že to nemůže být pravda. Vypadala spíš jak účastnice miss world.. Z fleku by mohla na titulní stránku Playboye. Štíhlá, pěkné ženské boky, přírodní menší prsa správného tvaru i konzistence. Obličej jako obrázek.

Nabízí různé druhy masáže a já samozřejmě volím VIP masáž za 2500 a prvně v životě přikupuji i líbání za 500. Normálně to nedělám, hygiena atd… tady jsem ale neodolal.

První kolo líbačky už ve sprše, která je mix očistné a mazlící. Samotná masáž je pak mix sportovní a mazlící. Jediná výtka snad že péru se moc v průběhu masáže nevěnuje, ale jinak všeho dost. Prsa, pipka všechno k dispozici. A já si to patřičně užívám. Ptáka bere do ruky více méně až ke konci masáže a pěkně mě vyhoní. Celá masáž je vlastně taková milostná předehra, jen si pak nevrznete, ale udělá vám to rukou.

Za mě naprostá spokojenost, hodina s překrásnou holkou kde můžete skoro všechno.

Doporučení je jasné a opakování také. Pár dní na to testuji i další holku z podniku a to Nikol, tady už to taková chvála nebude, ale o tom až příště.

Masáž VIP na 60 minut plus líbání za 3000

Anita – Tantra Club – 722 123 111 – 722123111 – Tapky.info

 (super,dobrá)

 

anita.jpg

3.6 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx