Priváty v Praze

Karina

Karina je drobná mladá holka s dobrou češtinou. Privát je nový a už jsem na ní slyšel povzbuzující reference a tak jsem vyrazil. Chtěl jsem ho zažít na začátku a také se podívat na nové holky.

Objednání a logistika bez problémů, včetně parkování. Komunikace na WA jasná a stručná.

Otevřela Karina podle mého přání bez prádla jen v župánku. Hezké smějící se oči, příjemné vystupování a hlavně mi voněla. A bylo rozhodnuto. Vzal jsem základ (sex, líbání, lízání orál s, masáž, … za 2500 na hodinu) a OB za dalších 500. Nepociťoval jsem žádná omezení.

Začátek po sprše v obětí a s polibky. Skoro GFE. Dobrý kouř a dost hluboký. Bez zubů. A stále ty krásné oči. Hodně hlazení a dobré reakce i na vtipy, které se mi úplně nepovedly. Vystřídali jsme skoro všechny moje oblíbené polohy. Je úzká, tak jsem se musel dost ovládat a ona mi v tom pomáhala. Na lízání velmi reaktivní a voňavá.

Privát je nový, velký a čistý. Super organizace. Vybaveni excelentní. Je hodně dbáno na soukromí a tak jsem další děvčata viděl jen na netu. To je pro mě jediná výhrada, protože bych si je rád býval prohlédl na živo. Moje chyba, že jsem se nezeptal.

Shrnutí Karina

IMG_7368.jpeg

3 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx