Erotické masáže Praha

Mia – Secret Place

Ahoj kolegové. Rovnou ze začátku prozradím, že jsem udělal chybu, když jsem nešel na ověřená místa, ale chtěl jsem zkusit něco nového. Tím novým byl pro mě tentokrát Secret Place a masérka Mia. Objednal jsem secretMix na 60 minut, což podle popisu slibovalo slušný zážitek.

Salon celkem neřeším. Z recenzí jsem věděl, že nemůžu očekávat úroveň jaká je v RH, Candy, Matahari apod., takže jsem byl připraven a realita mě nepřekvapila ani mile ani nemile.

Mia pro mě přišla ke vchodu v mikině a teplákách a nebyl to zrovna sexy ohoz. Říkal jsem si, že to bude asi v rámci utajení v baráku. Přivedla si mě na pokoj a komunikace byla velmi strohá. Vybralo ode mě peníze. Ukázala mi, kde je sprcha a někam odešla. Měl jsem skoro pocit, že jsem v salonu sám, protože se nijak neřešil potkávací management. Sprcha v malém sprcháči osamotě, na pokoj jsem se vrátil sám. Protože jsem nedostal žádné instrukce, šel jsem do koupelny v oblečení. To tam ale není kam kulturně odložit, takže to nedělejte, nebo to nejspíš hodíte do umyvadla, jako já. 🙂

Po mém návratu na pokoj se ukázala ve dveřích Mia a že za chvilku přijde. Nevím, co ještě měla na práci, tak jsem další cca 3 minutky čekal, než se vrátí. Pak přišla v ručníku a řekla, až si lehnu na břicho. Poslechnul jsem a snažil se zahájit nějakou konverzaci, která by prolomila ledy. Bohužel, nepovedlo se. Odpovědi byly hodně krátké a nikam to nevedlo. Asi to nebylo ani tak jazykovou barierou (určitě nijak zvlášť dobře česky nemluví), ale spíš nechutí, možná náturou.

Masáž Mia zahájila od chodidel, přes lítka ke stehnům. Bylo to celkem fajn, ale mé vzrušení bylo na bodu mrazu. Potom trochu vzala zadek a šla na záda. Zapojila nějaké to sklouznutí, takže jsem poprvé ucítil její prsa, ale nebylo toho moc. Ničeho rafinovanějšího jsem se nedočkal.

Otočka přišla relativně brzo, protože se asi repertoár vyčerpal. Zase chvilka masáže nohou, potom pokusy o b2b. Párkárt už jsem zažil masáž, kdy to bylo do otočky o ničem, pak se to ale totálně proměnilo. Zde bohužel nikoliv. Za chvíli mi bylo jasné, že jestli si to chci nějak užít, musím to vzít do vlastních rukou. Odřídil jsem si tedy pár pozic, abych si šáhnul a prohlédnul, co jsme chtěl a taky aby se využila její prsa, když už je ona nevyužívá. Nebudu popisovat detaily, ale asi chápete, že to bylo o ničem.

Mia se podle mě na tu práci nehodí. Zřejmě ji dělá proto, že potřebuje peníze a jinak je nevydělá. To chápu, je mi to líto, ale příště už je ode mě nedostane. Neprojevuje o klienta žádný zájem, nesnaží se o erotickou atmosféru, nepřináší nic, proč bych se chtěl vracet. Na druhou stranu vyhověla tomu, co jsem chtěl, ale popravdě jsem toho ani moc v této atomosféře nechtěl.

Fotky jsou dobře udělané. Realita o něco horší, ale byla by hratelná, kdyby byl patřičný software.

Časově jsem se asi ojebal sám, protože mě to už nebavilo. Raději jsem se udělal, osprchoval a šel. Abych využil parkování zaplacené na 75 minut, musel jsem si zajít ještě do blízké kavárny, kde jsem alespoň dostal od slečny za barem pár úsměvů, což se mi za předešlou hodinu nestalo.

Za mě Mia na opakování rozhodně není, Secret place nejspíš taky ne. Hodnoceni 🙁

Typ masáže: Secret Mix
Délka: 60 min
Cena: 2 200,-
Odkaz: https://tapky.info/?4685,mia-secret-place-606-566-696-606566696

IMG_2012.jpg

4.6 5 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1 února, 2024 20:19

To je škoda, protože jinak mají na stránkách docela slušnej výběr

2 února, 2024 13:45
Reply to  Kubas24

Výběr na stránkách sice mají, ale polovina toho ansámblu se nikdy ani neobjevila v rozvrhu a minimálně jedna masérka z jejich seznamu tam už pár měsíců stoprocentně nepracuje, protože odešla do Králíkárny. Jde o Simonu a nechápu, proč si salon stále drží její profil na svém webu. Stává se tím pro mě zcela nedůveryhodným.

2 února, 2024 14:42
Reply to  BujnejBertik

Toto jinak dělají skoro všechny salony, že mají v nabídce masérky, které tam už nemasírují. Asi aby působily, že mají větší výběr nebo to je možná proto, že se jim nechce mazat profily, resp. nemají na to člověka, který by jim to pravidelně aktualizoval. Takže Secret Place bych kvůli tomu nezatracoval 🙂 ale s Miou mám bohužel totožnou zkušenost jako pan Zoro.

4 února, 2024 11:48
Reply to  Sktr

Z toho, že mají nějaké masérky neaktualizované bych asi taky vědu nedělal, to je fakt vidět ve víc salonech. Každopádně asi budu muset taky zajít Secret place navštívit. Miu asi ale teda vynechám, i když by mě jinak podle fotek lákala. No uvidím, koho mi zrovna nabídnou.

3 března, 2024 14:38

Vidím, že Mia už tam nepracuje, asi ji vyhnaly tyhle negativní recenze. No za mě škoda, že jsem se k ní nestihl ještě jednou vrátit. Postavu má lepší, než typově podobné masérky z jiných salonů, z nichž některé jsou tu vychvalovaní do nebes. Možná na to napíšu recenzi. Možná bych vůbec měl začít psát hodně recenzí, ať nejsou salony ovlivňované pouze takovými, jako je tahle, že.

Co se týče teplákové soupravy na úvod, za mě super. Ten přechod z totálně asexuálního oblečení k nahé holce, která je podle mého vkusu tak 9/10, mě prostě rajcuje. Doufám, že tenhle nápad využije víc holek.

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx