Priváty v Praze

Selena – Lovely girls

Volám do chválených Lovely Girls, abych se objednal. Nidky jsem v tomto zařízení dříve nebyl. Zvedá to mužský hlas:

„Brýden, na jakou slečnu voláte?“ ¨

„Selena.“

„Ta by mohla ve 2.“

„Fajn, kde jste?“ „Detaily v SMS…“

Trochu suché, ale funkční. Dostavuji se na čas a po tel. výzvě skleněné dveře cvaknou a můžu do domu. Procházím chodbou moderní rezidence do dvora, kde na lavičce kouří spoře oděná slečna schoulená pod kabátem. Je sexy, ale vím, že dnes není pro mne, jelikož kráčím za potěšením z Asie.

„Jsem tu dobře?“ ptám se jí, aby řeč nestála. S úsměvem kývne hlavou. Než se jí stihnu zeptat na jméno, dveře kousek od ní se pootevřou a tak vcházím do přítmí „salonu“.

Selena je asiatka větší než bývá zvykem pro Dálný východ. 170 cm má určitě. Usmívá se poněkud strojově a valí na mě krásné velké oči. Mám dojem, že stojím před panenkou stvořenou AI. Avšak prompt definovaný webovou prezentací úplně nesedí. Obličej oválný s typickou „asijskou“ nedokonalostí pleti. Profilem inzerovaný věk 19 odpovídá, prsa už ne. Reál je <1, ale nevidím to jako problém.

Beru 30min klasiky za 1500. Nabídku za příplatek si nenechávám vyjmenovat. To je trapné. Slečna už dál nevede zbytečné řeči, ani nevydává příkazy a omezení, co mám teda v ceně a co nikoli. Po sprše (já sám) začínáme. Je opravdu submisivní, což mám raději než generálku s holí v ruce. Na asiatku kus holky, ale tělíčko pevné a zadeček bezva koule do ruky. Bohužel vzhledem k věku a tím poměrně krátké zkušenosti příliš neví, co s rukama. Jednou honí péro a druhou nechá volně svěšenou či odloženou. Při pokusu o nápravu tak učiní jen na chvilku a pak končetina opět odpadne do pasivity. Doposud zážitek nic moc. Chvíli mi trvalo, než jsem se dostal do „pohody“. Naštěstí se nezeptala, co mi nesedělo, a tím vše zachránila. Přišly pak velmi světlé chvíle, viz dále.

Jak bylo na co, Selena relativně šikovně nasazuje kondom a velmi zručně kouří. To jí jde fakt na jedničku. Pak lehá na záda a otevírá se. Celou dobu udržuje strnulý oční kontakt (zavádím tímto termím AI FACE). Otáčím ji proto raději na čtyři a jdu zezadu. Je krásně úzká a cítím pevné sevření, které si náležitě užívám. Jak již tvrdí dřívější recenze, nechá si řádně naložit, ale se mnou se u toho moc neprojevila. Asi jsem na ni slabý kalibr. Když se vypumpuju do gumy, setrvává v pozici a nechá se s obličejem v polštáři pasivně piglovat ještě po několik minut. Péro mačkané jejím přirozeným „vaginálním kroužkem“ stále stojí a je to krásné. Mohl bych i déle, ale nechci dámu více trápit, když jí to očividně špás nedělá. Chápu. Vzhledem k věkovému rozdílu desítek let těžko můžu být její typ. 😛

Když se loučíme, skromně se ptá: „Líbilo se ti to?“

Vzhledem k tomu, co na trhu erotiky „existuje“, hodnotím kladně. 😊 Další návštěvu po čase zřejmě zopakuju (na zlepšení nálady, až si rozbiju hubu někde jinde… to přijde na 100%).

Salonu bych vzkázal, ať nezvedají ceny, což se proslýchá. Takhle to bylo akorát!

admin edit: https://www.tapky.info/?4600,selena-lovely-girls-privat-734-332-131-734332131

SelenaNEW4-qgk7qm2yvbrx3nxy8gc9pvww71bv0ig3gos98nwqf4-1.jpg SelenaNEW-qgk7pykyaoote3zc99jm1vntlh051i1mx0ug05w968-2.jpg Obrazek-19.04.2023-v-16.03-kopie-q8jkunjwiv9rnlfayduw6yxzzkuxsvvzvyizbz5f8w-0.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx