Erotické masáže zbytek ČR

Budějovice: Thea – ANDROMÉDA

Ahoj, jako mimopražský se rád podělím s recenzemi z jihu čech.

Sálon Androméda (dříve Andělské masáže)
Chodil jsem k Andělkám pravidelně, dostupnost masérek jsem hledal vždy na jednom z již nefunkčním portálu (sex,cz), bohužel po ukončení tohoto portálu jsem nebyl schopný zjistit kdo zrovna masíruje atd. Jejich stránky, na které jsem před časem narazil jsou dost zastaralé a fakt se v nich blbě hledá, popřípadě zde měli vypsanou masérku, která zrovna pracuje ale nemá žádnou fotku a popis. Hlava mi to nebere v dnešní době.

Jinak k sálonu. Má více poboček (bytů). Dostal jsem do dvou, jeden pobočka v předělaným sklepě. Rád jsme ji navštěvoval v létě, protože zde je příjemně. Druhá pobočka je v bytě 1 patro.

Salóny uklizeny, sprcha čistá, dostatek mýdla. Masíruje se na matraci na zemi.

Délka masáží: sprcha před a po, rozhovor atd se nezapočítává do délky masáže. při mých 90 minutách zde trávím 120 minut.

Masérka THEA
Masáž na 90 minut, tantra/masáž s BDSM prvky/Dark masáž … cena 2400 (tuším že to bylo tak)

Theu jsem navštívil vícekrát po sobě. Po první návštěvě při závěrečným rozhovoru jsem se dozvěděl více o jejích službách. Holka se zaměřuje i na BDSM. Druhá návštěva již v duchu masáže s BDSM. Obával jsem některých praktik, takže pro mě to bylo takové objevování něčeho nového a na masáže jsem chodil s jistou nervózností co zase bude a co si vymyslí. V tomto ohledu se s Theou dá vymyslet hodně variant a návštěva vás jen tak neomrzí. Popis masáže není potřeba rozebírat, v mém případě to bylo vždy jiné.

Fotky vs realita: zde není co vytknout, fotky sedí (na webu má již bohužel jen jedinou)

Závěr: doporučuji pro lidi co rádi posouvají hranice a experimentují.

admin edit: https://www.tapky.info/?4979,thea-andromeda-ceske-budejovice-792-460-189-792460189

Thea.png

2 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx