Erotické masáže Praha

Anita – Infinity spa

Anita září jako sluníčko. Je to holka, která se moc ráda mazlí a která bere tuto práci erotické masérky, opravdu zodpovědně. Nevim, jestli je to tim, že se mi tak líbí, či to je snad tim, že působí sebevědomě. Je mi opravdu příjemná a blízká duše. No nic, jdeme na recenzi.

Při otevírání dveří, holka usměvavá, komunikativní. To mě hodně potěší. Respektive to oceňuju na nových slečnách, který neznám. Pokoj jsem dostal ten vlevo, s lehce větším přítmím a jedním zrcadlem. Jednu věc tu musím zmínit. Zrcadla jsou pro mě na erotických masážích, docela na prd. Neřekl bych, že bych se nerad díval. Ale tak nějak jakožto autista, se nerad dívám sám na sebe. Potažmo že se vidim v zrcadle. Je mi to krapet nepříjemný. Ale ono to možná může bejt způsobený aktuálním psychickym rozpoložením. Nicméně, abych teda řekl, jak probíhala masáž s Anitou.
Po zaplacení a probrání toho, na jak dlouho jsem přišel, tak jsme se vrhli do sprchy. Sprcha v Hálkově, mi přijde fakt o dost lepší než na adrese Koubkova. To jenom tak bokem.

Po sprše jsme se odebrali na futon, kde po mě začala tahle kráska, létat, hodně používá ruce, nohy, svojí malou hezkou prdelku. Všechno co dělá, se mi moc moc líbí. Určitě jsem za ní nebyl naposledy. Masáž jako takovou začíná tedy, jak už jsem řekl, rozstíráním olejíčku na má záda. Tehdy jsem měl infinity mix na hoďku a půl. A celej ten čas byl fakt skvělej. Musim vyzdvihnout šikovnost zatím asi všech ukrajinek/rusek v Infinity! Šikovné, mladé, sexy a moc se snaží. Kam taky mimojiné řadim i Adél. Ale o té jsem už psal. A takže co se týká Anity, jako takové. Určitě v ní dřímá skvělý andílek pro každou srandu a zároveň si dokážu představit, že umí i pekelně přitlačit. Ten den byl ale andílek a mazlivka Anita, trochu unavená a měla sušší kůži, tak mě kupodivu poprosila, abych i já jí, namasíroval. Neměl jsem s tím problém. Evidentně mi důvěřovala a chtěla, ať si to taky vyzkoušim. Pravda, sice jsem už měl pár zpětných masáží v jiných salónech, ale tady (v Infinity spa), to byla jedna z prvních a myslim, že jsme si to oba moc hezky užili. Nejen, že mi za to pak poděkovala, ale zároveň jsem z toho měl dobrej pocit i já.
Jak už jsem zmínil, v rámci masáže na břiše, používá nohy, sem tam vás projede svojí hezkou prdelkou a sem tam i hezky zasténá do ouška a nezapomíná se připomenout kamarádovi. Podráždí ho a pokračuje v super masáži.

Po otočce, je to zas o chlup lepší. Dráždí mi bradavky, začínáme se lehce pusinkovat, sem tam se pusa promění v polibek, a zas se hezky po mě klouže, zároveň umí ten trik respektive polohu, co Stella. Sedí na vás, a dělá vám to rukou jakoby zezadu nebo jak bych to popsal. Další skvělou techniku, co umí tahle kočička, je že dělá moc fajn imitaci koníčka či jak se ta poloha přesně jmenuje. Rajtuje na vás a tím máte pocit, že se spolu fakt milujete. Někdy mi až přechází hlava z toho, jak holky nás umí vydráždit a pomoct tomu dole, se dát rychle do pozoru. Anita v týhle schopnosti, nikterak nezaostává. Masáž na zádech si už moc nepamatuju. Ale myslím, že došlo i na 69tku, co se týká její ruční práce, je to taky velmi zdařilé, šikovné, provokující děvče. Měl jsem z tohodle setkání, fakt dobrý pocit a určitě se brzo zas za ní stavim a klidně zkusíme i dvojitou masáž =)

Doporučuji: Ano
Opakování: Určitě ano


Druh masáže: Infinity mix (+líbání)
Délka: 90 minut
Cena: 3200,-  + extras (500,-)

https://www.tapky.info/?4477,anita-infinity-spa-603-373-881-603373881

Hodnocení celé masáže: 😊 (skvělá, super)

IMG_2712-683x1024.jpeg-0.jpg IMG_2713-683x1024.jpeg-1.jpg

3.3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx