Erotické masáže Praha

Adel – Infinity Spa

Dostal jsem chuť na masáž, a protože se vždy rozhoduji na poslední chvíli, tak jsem napsal do Infinity, kde je většinou nějaká dáma k dispozici. Operátorka mi nabídla Adel a já za 20 minut stál před dveřmi.

Adel mě přivítal milým úsměvem. Dle webu měří 170 a je trochu plnější postavy. V jejím případě ale nic nepřekáží a plné tvary jí sluší. Prsa má pěkně pevné a zadeček výstavní. Obojí mi předvedla při společné úvodní sprše, která byla dostatečně kontaktní. Já si pohrál s jejími ňadry a ona na oprátku nezapomněla pořádně umýt ty správné partie. Byl jsem v pobočce v Hálkově ulici, kde mají společnou koupelnu pro více pokojů. Problém s obsazeností sprchy žádný nebyl a ani se na nás při sprše nikdo nedobýval. Asi zlepšili organizaci.

Po přesunu na pokoj začala masáž na břiše, která byla hodně intenzivní. Adel používala k masáži váhu celého těla a občas se do mě opravdu pěkně opřela. Protože mě záda trochu bolela, tak jsem to vítal, ale na někoho to může být moc. Při B2B po mě intenzivně jezdila nahoru a dolů a jemně při tom vzdychala. Nezapomněla promasírovat ani nohy, šíji a zadek. Když jsem se obracel na záda, tak jsem byl dokonale zvalchovaný 🙂

Na zádech v intenzitě nepolevila, spíše naopak. Pořádně se naolejovala a opět používala k masáži celé své tělo. V zápalu boje občas nešetrně přejela přes koule až jsem trochu zasténal. Ale nebylo nic hrozného a rychle jsem jí to odpustil, když jsem ji pohrával s jejími ňadry a hladil zadeček.

Adel rychle střídala polohy, chvíli po mě jezdila nahoru dolu břichem, pak se obrátila a jezdila zadečkem. Viděla, že se mi líbí její ňadra, několikrát jsem mezi ně zasunul, pohrával si s nimi a lízal bradavky. Tato část se mi líbíla nejvíc. Zadeček mi tolik nepůjčovala a držela se spíše dole. 69 neproběhlo, ale vyvrcholení s ňadry v puse a rukou na zadečku také není špatné 🙂
Po výstřiku nikam nespěchala a pěkně mě vymačkala do poslední kapky.

Sprcha na rozloučenou byla stejně kontaktní jako na přivítanou tak, že jsem jí opouštěl s vlajkou vztyčenou. Celkově super relax a spokojenost.

Kdo má raději trochu drsnější přístup, tak ho Adel určitě potěší. Nečekejte jemné doteky a romantiku, ale pořádnou masáž celým tělem. Za mě mohu doporučit. Na masážích se mi líbí právě to, že každá masérka na to jde jinak a zážitek je vždy unikátní.

Ještě doplním, že se jednalo o klasickou erotickou masáž na 60 minut za 1900 Kč.

https://tapky.info/?4839,adel-infinity-spa-603-373-881-603373881

Hodnocení:

  (dobrá)

IMG_5605-683x1024.jpeg

3 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
27 ledna, 2024 21:38

Souhlas!!! Adél je jedna z TOP slečen a novinek v Infinity. Taky jsem si jí hodně hodně oblíbil 🌷💋 ona je vážně dračice….to je fakt! Ale myslim, že se umí i trochu přitulit a bejt jemná.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx