Erotické masáže Praha

Kamila – studio Le Vour

Recenze na Kamču ze studia Le vour, se bude psát fakt hezky a snadno. Je to holka hodná, mazlivá a je s ní fakt sranda. Ráda sem tam řekne, co má ráda, co jí baví a tak dále. Už jsem byl u ní 2x a určitě jí chci brzo zkusit v bdsm verzi či třeba lingamu. Uvidíme, na co budou peníze a čas.
Jako vždy, sprcha jen očistná a single (ano, i ta mě ve studiu baví a líbí se mi tam).:)
Masáž proběhla kupodivu bez nějakých velkých problémů a hlavně rezervace byla mega rychlá za což děkuji jejich operátorkám:))
V ten den, jsem byl na výletě v Drážďanech a tak nějak jsem si zauvažoval nad tim, co budu dělat až přijedu domů. Jelikož už bydlim sám a sousedy nemám žádný, studio Le vour mě napadlo ve vlaku jako jeden z prvních nápadů. Hrál jsem si s myšlenkou že bych zkusil Candyshop, ale bohužel tam daná slečna byla jenom do 17 hodin či dokonce jen do 16ti. A já se kolem 15té hodiny teprve vracel zpátky do Prahy. Navíc mi v ten den nebylo nikterak psychicky ok. Tak jsem si řekl, že Kamča jistojistě mi zažene moje xy myšlenkových pochodů a specifických nálad. A taky, že jsem se nemýlil.

Holka dokáže používat jak sílu, tak zároveň něhu a hlavně a především je to takovej tichej malej mazlík se kterym je vždycky sranda a člověk přijde na jiný myšlenky. Už se tu možná budu opakovat. Ale Kamilka (tak jí rád oslovuju), je zlatíčko. Vyslechne vás, pomazlí se a ráda i sem tam si popovídá.
Masáž jako taková, začala kupodivu netradičně a to tak, že jsem udělal masáž já, Kamilce. A myslim, že si to i ona užívala. Hodná to holka. Nechápu jak, ale celý to pyžmo studia Le vour miluju. Je to takový speciální oder, který vždycky přivane jen ty nejlepší chvilky. V každym pokoji je klid, ticho a nebo tam hraje jen zlehka nějaká hezká taneční hudba. Je to skvost. Je to slast. Jenny (majitelka a dominantní masérka) to tu vede fakt moc hezky. Zažil jsem tam pár vždy skvělých masáží a celkově i chvil, a tahle hoďka a půl s Kamčou byla sakra jízda. Zábavná jízda. Kamila poté, co byla mnou namasírovaná, tak se na mě bleskurychle vrhla. Mazlila se, hladila, sem tam dala pusinku na tvář či na ucho, drbala mi vlasy, přejížděla po mých zádech svojí hezkou prdelkou. To je zhruba tak vše, co si z fáze na břiše pamatuju.
Po otočce, to bylo snad ještě lepší. Měl jsem možnost v rámci pravidel, zlobit i trochu jí. Mimochodem, mě Kamča tehdy když jsem byl u ní poprvé, (na)učila masáž prsou respektive jak je zvětšit (teda prý údajně). Při tomto vzájemném dráždění (nikoliv v Drážďanech, hihi) jsem měl před sebou moc milou a usměvavou Kamilku. Kamča je celá taková pozitivní a usměvavá dušička. Drobná, hodná a usměvavá. Už se nemůžu dočkat až jí poznám v bdsm fázi, jestli fakt umí zlobit a bejt velmi dominantní. Ale což…neměli bychom soudit a možná odhánět představy o tom, že ta či ona masérka neumí bejt dominantní a tak dále. Možná se jen neumí tak projevit….
Co se týká práce Kamči a jejích rukou, nebo prostě chcete-li ruční práce Kamči, tak rozhodně na 1 s * to rozhodně je. Je to hravá milá masérka, která dokáže vyslechnout a krásně namasírovat i toho nejvíc hyperaktivního Fílu, kým občas fakt bývám. Střídá rychlost s důrazem, sem tam najednou zpomalí, a takhle to chvilku mění až vás přivede k tak říkajíc úžasu svému neboli happy endu. Přitulí se, otře, pohladí, pošle zpět do sprchy. Tak jako to dělá snad každá poctivá a hlavně empatická masérka. V rámci jejich sprcháčů to moc nechápu. Maj tam sice 2, ale já teda používám jen ten jeden. Možná že ten druhej vlevo, takovej světlej je šampón, I guess? Nevim nevim. Musím se na to příště Jenny nebo jiné krasavice ze studia, zeptat co je na co 😀 

(masáž proběhla 16.ledna 2024) a já ti tímto moc moc děkuju Kami, za krásný pocestovní večer. Bylo to skvělý, už se těšim na další sessions a mazlení 🤭😝

Doporučení: Ano
Opakování: Rozhodně jo!

Druh masáže: body to body
Délka masáže: 90 minut
Cena masáže: 2800,-

https://www.tapky.info/?4877,kamila-studio-le-velour-777-317-249-777317249

Hodnocení celé masáže: 😊 (super) 

image_648344115-0.jpeg-0.jpg image_64834419.jpeg-1.jpg

2.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx