Erotické masáže Praha

Anita – Tantra Club

Objednání přez WA, nabídnuty 2 masérky (monika a anita), volba padla na anitu, u moniky jsem už byl, docela pomalé reakce na zprávy ale nakonec jsme se domluvili.

Dorazím na místo, mají vlastní vstup přímo z ulice, po zazvonění mi otevírá přímo anita, vítáme se podáním ruky a jdeme na pokoj. Přichází výběr masáže, beru rovnou vip a anita odbíhá pro olej a vodu.
Po chvilce čekání přichází a jdeme spolu do sprchy. Celou dobu z ní vychází pozitivní energie a usměvy.

Sprcha dost kontaktní, měl jsem studené ruce nechtěl jsem jí způsobit teplotní šok, pěkně senastavuje, když na mě vystrčí zadek a přitiskne se na mě tak už to nevydržím a začnu jí ohmatávat hrudník. Máš studený ruce! Omluvím se a hned jí pustím ale ona mi přitiskne ruce na prsa „já tě zahřeju!“ 😀 a u toho pěkně vrtí zadečkem. Navzájem se namydlíme a opláchneme, celou dobu se na sebe usmíváme a už tuším že to bude fajn. 🙂 Osušíme se a anita se ptá jestli nechci nějaké extras? Nebylo o čem přemýšlet marketing jí jde skvěle, vzal jsem líbání vypláchli jsme si ustní vodou a šli na masáž na břiše.

Má dost podobnou techniku jako monika, začíná z lehka nohy, krk pak rozleje teplý olej klouže se až to přejde do body to body taková klasika.. Od začátku se anita snažila mluvit, dokonce se mě ptala jestli mi to nevadí že se musí zlepšit v češtině 🙂 no vůbec mi to nevadilo, probrali jsme rodinu, válku na ukrajině, zaměstnání.. bylo toho hodně 😀 prostě se to zvrhlo v GFE ptala se jesli mě něco bolí, jestli má přitlačit atd. taková masáž zad, do zrcadla se moc nenastavovala a byl to takový pokec dokud nezjistila že jsem lechtivej, pak přišlo na řadu zkoumání mého těla 😀 hledání míst kterých když se dotkne tak se musím smát, zatínat svaly.. 🙂 Nasmáli jsme se oba dva docela dost 🙂 je to pěkná potvora, to dáždění si pěkně užívala. 😀 Pak se chvilku věnovala mému rozkroku, přišlo body to body, vzdychání do ucha a konečně otočka na záda.

Hned jak jsem se otočil tak mě začala líbat, má trochu přifouklé rty ale nic strašnýho. Po chvíli mě nechala a začala se věnovat spodní části těla, nohy stehna.. nezapoměla mě polechtat na chodidlech a na břiše, sedla si vedle mě, já jsem instinktivně uhnul ruku abych jí mohl chytit za zadek ale ona si ji přitáhla a strčia pod sebe a řekla „můžeš se mě dotýkat“ 🙂 chvilku jsem jí dráždil poklad a u toho jsme se líbali, pak si sedla mezi moje nohy a rozjela tits job pak se zase přiskla dráždila nohou v rozkroku a přišlo další kolo líbačky, přitom se pěkně třela o moje pero, simulovala koníčka. Pak se posunula a strčila mi prsa před obličej, hladil jsem jí po zádech a zadku, pak to přišlo „můžeš se dotýkat i intimních partií, mě to nevadí! proč ti všechno musím říkat!“ to se mi na masáži ještě nestalo 😀 popravdě se už ani neptám jsou to samý zákazy a člověk se tomu chce vyhnout a nezkazit tu atmosferu. Snažil jsem se nějak ospravedlnit ale hned jsem dostal odpověd něco ve stylu že si to chce taky užít. Bylo to v přátelském duchu ne že by mi to nějak vnucovala. Rád jsem její nabídku přijal. 🙂 Následovala 69, zezačátku po mě přejížděla zadkem, pak ho na mě vystrčila a začala mě honit. Po chvíli se otočila na koníčka jazyk mi strčila do pusy a přičlo zakončení. Všechno poutírala a přitulila se, prohodili jsme pár slov u toho se líbali. Říkal jsem jí že chci ještě další 2 hodiny. 😀
Ale už byl čas jít do sprchy, kromě vzájemného namydlení byla závěrečná sprcha opět kontaktní, to se nestává moc často, proběhlo líbání v ruzných polohách, věnovala se opěk i tomu dole který už byl zase v pozoru. Následovalo už jen osušení oblečení a anita mě vede ke dveřím. Ještě se mě ptala jestli si pamatuju jak se jmenuje abych jí mohl napsat recenzi 🙂 pak už jen pusu, objetí a jsem venku asi za 70min.

Anita je ukrajinka, věk kolem 25, dlouhe blond vlasy, má cca 160cm, česky rozumí, ráda si povídá, prsa přírodní 2 mají pěkný tvar, pevný zadek, obličej holky od vedle, fotky nejsou z webu ale co mi poslali.

VIP program + extra
60+10min (kod tapky)
2500+500kc
hodnotím pozitivně

https://www.tapky.info/?4898,anita-tantra-club-722-123-111-722123111

IMG-20240122-WA0002-1.jpg IMG-20240122-WA0003-0.jpg

4.8 5 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
24 ledna, 2024 11:02

Anita vypadá být dost na pohodu  😃  jen škoda těch cen  🙄 

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx