Erotické masáže Praha

Charlotta Secret Place

Byl dlouhý den, tak jsem si řekl,že vyzkouším horkou novinku v Secret Place. 30 letou zkušenou Charlottu. Objednávám se,všechno v pořádku. Venku cekam asi dvě minuty a přichází Charlotta. Charlotta je hezká a milá holka. Věk sedí.

Po příchodu nabídnuta společná sprcha, ale já se rád před masáží sprchuju sám, takže odmítám. Sprchu mají celkem malou, takže je to i lepší 😂. Vybírám pussycat plus vzájemné uspokojování.

Po sprše čekám na Charlott asi tři minuty. Přišla voňavá,v sexy župánku. Holka má kurz masáží,takže ví kde přitlačit,a prostě to umí. Takže mimo erotiky a je tam vážně i ten relax. Jezdí po mě B2B dost pilně,v zrcadle se nastavuje hezky, má 4ky přírodní prsa a zadek do ruky.Krásné u toho vzdychá a sahá přesně tam kam má..tudíž prosím o otočku, a rozjedeme to. B2B na zádech je stejně dobrý jako předtím, využíváme vzájemného uspokojování. Krásné se nastavuje,žádné zákazy nejsou..a podle výrazu vidím,že se jí to dost líbí, není to žádná netykavka. No takže když ji slyším sténat a nastavovat se tak u mě už je taky.po..

Po masáži ještě povídáme a pak jdeme do sprchy.

Opáčko bude a už teď.se těším.

Pussycat plus vzájemné uspokojování

90 min

3200+500 mínus sleva 300 = 3400,-

https://www.tapky.info/?4967,charlotta-secret-place-606-566-696-606566696

.

2 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx