Erotické masáže Praha

Stella – Infinity

Po Novém roce jsem se rozhodl znovu zajít na masáž do mého oblíbeného Infinity. Moje předchozí návštěva u Laury nedopadla úplně podle mého očekávání, tak jsem se rozhodl pro Stellu.

Stella je maličká masérka, měří asi 160cm a normálně bych si ji asi nevybral. Raději bych holku kolem 180 cm, ale chápu že to není pro tento druh masáží ta nejlepší výbava a těžko takovou někde najdu . Proto jsem chtěl podle recenzí vsadit na jistotu u TOP masérky podniku a taky zkusit něco nového.

Objednal jsem se přes WA, hned jak byl vyvěšený nový rozvrh. Operátorka reagovala poměrně rychle a na můj dotaz kdo má v určený den a hodinu službu mi dala volný výběr. Zvolil jsem si tedy Stellu a zarezervoval se. Následovala obvyklá odpověď, abych potvrdil příchod dvě hodiny předem.

V den D a hodinu H-2 jsem potvrdil přes WA příchod a přišla mi odpověď s adresou do Hálkové. Operátorka se oproti prosinci opravdu zlepšila, protože poslala také instrukce kde zvonit a že jsou to ty modré dveře v prvním patře. To je velká změna k lepšímu, protože ještě v prosinci jsem jako začátečník hodně tápal. Když jsem to tam poprvé hledal, tak jsem nejdřív jako pitomec zvonil u otevřených vrat do průjezdu z ulice (ano, tam je také tablo se zvonkem na masáže) a otevřeli mi už otevřená vrata bzučákem. Pak jsem popošel do průjezdu k zavřeným dveřím do domu, kde jsem opět zvonil, ale protože tam není klasický bzučák, tak jsme tam stál, až pro mne musela masérka přijít dolů. Tyhle nové instrukce jsou určitě velké plus. Akorát by to chtělo zmínit, že tam není klasický bzučák ve dveřích, ale sofistikovaný zvonek s fakt velkým tlačítkem, který po otevření změní vyzváněcí tón. Ne každého asi trkne, že se dveře už odemkly. A pak taky, že nahoře se u modrých dveří neklepe ani nezvoní, ale čeká, až si vás masérka vyzvedne. Ale to jsou jenom takové drobnosti a pravidelné návštěvy to již znají.

Po vpuštění do domu stál na schodišti ne úplně přátelsky se tvářící domorodec s velkou nákupní taškou na zemi. Z toho jsem neměl moc velkou radost, protože jít s ním společně do patra se mi moc nechtělo. Naštěstí tam stál dál a mohl jsem jít nerušeně a beze svědků nahoru.

Dveře se rychle otevírají a tam celkem nalehko oblečená usměvavá Stella. Teda že je maličká jsem věděl dopředu, ale tak malou míru holky fakt nemám v oku, ani ve své sociální bublině, a hodně mne to pobavilo. Po úvodním představení následovala pusa na tvář na uvítanou a ochod do komnaty č. 2. Ještě jsem se ani nezastavil a následovala otázka, jakou masáž chci. Zvolil jsem klasickou masáž a rovnou se zeptal co mi nabídne za extras. Neměl jsem žádného favorita a chtěl jsem to nechat na ní, podle sympatií. Nabídka zněla pussycat. Na lízink jsem dneska neměl úplně náladu, ale chtěl jsem si užít GFE bez zásadních zákazů a tohle se jevilo jako rozumná cesta, jak si nezkazit očekávání. Hned mne zkasírovala, zavelela, abych se zatím svlékl do sprchy a někam odběhla. Pak se vrátila a chvíli jsme ještě řešili chybějící razítka na věrnostní kartě. Tím administrativa skončila, Stella se taky svlékla a že se půjdeme osprchovat. Sprchu jsem už potřeboval, protože jsem měl před tím docela hodně pochůzek po Praze a chtěl se umýt sám, ale nedostal jsem na výběr a šli jsme společně. Ručník měl tentokrát normální velikost a hlavně se nerozpadal v ruce, takže přesunu nic nebránilo.

Sprcha byla ve známé koupelně ve vířivkové vaně za plného světla. Konečně jsem měl možnost si pořádně prohlédnout Stellu. Stella je opravdu droboučká holka s východoevropskými jemnými rysy v obličeji a dlouhými hnědými vlasy. Není to modelkovský typ, ale úplně normální holka, která se vám začne líbit až po čase, až se s ní více seznámíte. Míry souhlasí, prsíčka má krásné jedničky, akorát do ruky, s většími bradavkami, které se později krásně vzrušily. Fotky úplně souhlasí, jenom jí opticky trochu přidávají o jednu velikost na objemu nahoře, což možná rozhodilo negativního recenzenta přede mnou.

Ve sprše se ukázalo, že Stella je velmi veselá, pozitivní a povídavá slečna. Je z Ukrajiny, ale je tu už delší dobu a rozumí a mluví výborně česky. Bavili jsme se opravdu nenuceně o všem možném, jako se starou dobrou kámoškou. Velmi rychle to odbouralo moji obvyklou nervozitu kde to jsem, komplexy z toho, jak vypadám, a začal jsem se cítit úplně přirozeně a užívat si to. Sprcha byla jenom očistná, každý sám, ale ta atmosféra byla tak prima, že mi to vůbec nevadilo a jakýkoliv erotický dotyk by byl v tu chvíli nepatřičný. Při mytí zad jsem se musel sehnout, aby na mne Stella dosáhla, a mně to umožnilo vizuálně zkontrolovat, že není chlapeček . Vše je na ní takové malé, drobounké a roztomilé. Tady je svět ještě v pořádku.

Po umytí jsme se vrátili na pokoj a dostal jsem pokyn jít na břicho. Stella na mne nalila celkem horký olej a začala masírovat vkleče vedle mne. Poměrně dlouho to bylo takové hlazení, šimrání a otlapkávání a u toho jsme pořád kecali o všem možném. Jezdila mi po zádech, bocích, nohou i mezi půlky. Několikrát se jakoby mimovolně otřela i o kámoše. I když to kecání bylo rušivé a chlapi na multitasking obecně moc nejsou, bylo to hodně erotické a po chvíli mi začal vypadávat mozek a ztrácel jsem schopnost souvisle myslet a mluvit. Pro mne nová zkušenost. Bravo! Bohužel ale byla uzavřená a v zrcadle mi nic neukázala a ani jsem na ní nedosáhl. Pak se Stella přemístila mezi moje nohy a začala přidávat z jejího repertoáru masáž rukama a lokty. Poté se přemístila na mne a začala po mne klouzat po břiše. Ucítil jsem tu a tam i drobný rejžák tu na ruce, tu na noze a bylo to moc příjemné.

Já měl ale ještě jiné touhy, které jsem nemohl zrealizovat s Laurou. Tak asi v polovině času jsem to ukončil sám a navrhnul, že jí oplatím laskavou péči a namasíruji ji po dlouhém dni sám. Hned souhlasila a lehla si na břicho, nohy u sebe. Začal jsem vkleče Stellu masírovat na zádech, na bocích nohou a na zadku jak nejlépe jsem uměl. Asi se jí to líbilo, protože zavírala oči a předla jako kočka. Poklad se stále zdál nedobytný a tak jsem se k němu nesnažil nedobývat. Poté sama navrhla otočku a úplně se otevřela. Takže nový olej a už se důkladně věnuji jejím prsům, bříšku a tříslům. Pak přeskakuju na nohy, aby se neřeklo a udržel jsem si dekorum gentlemana. Ale cíl rukou už byl jasný a je jasné, kde jsem se nakonec zdržel nejdéle.

Asi bychom si to užívali i dál, ale moje poloha vkleče vedle Stelly mi začala být nepohodlná. Na opravnou masáž od další holky jsem už nemel dost peněz a taky čas se chýlil ke konci. Tak Stella navrhuje změnu. Já na záda a ona dokončit dílo. Vědoma si toho, že máme pussycat mi rovnou nacouvala v pozici 69 na obličej a já už nemohl nijak odmlouvat 😛 Takže já jsem pracoval vzadu, Stella na mém kámošovi vepředu. Stella přidávala na rychlosti, ale přede mnou bylo ještě práce dost a tak jsem se jí snažil brzdit. Ale nedalo se to už moc dlouho vydržet za chvíli bylo vymalováno. Stella si sedla vedle mne, vzájemně jsme se utřeli a dále pokračovali v příjemných dotycích a pokecu o všem možném. GFE naprosto dokonalý.

Byl jsem jejím posledním zákazníkem toho dne, tak na čas nehleděla a užívali jsme si společně přítomnosti okamžiku asi o 12 minut navíc. Při tom jsme zdrbli úplně všechno, úchylné klienty, pokecali o recenzích, vyptal jsem se jí na další masérky v mém bucket listu a tak. Za zmínku tady jenom stojí její odpověď na moji otázku, jak se cítí masérky, když tam přijde tlustý chlap s malým, což je můj mindrák a kvůli čemu mám obavy, že masáž u super vypadajích holek nebude dobrá. Na to mi řekla s úsměvem, že to je pro holky naopak ještě lepší, protože takový chlap se dá dobře masírovat, než jezdit po ohoblovaným prkně. V tu chvíli vyletělo moje sebevědomí do oblak a pro Infinity to zaručilo moji další návštěvu někdy příště.

Pak následovala závěrečná sprcha, který byla víceméně jenom očistná, protože zážitků toho dne bylo už dost. Odchod na pokoj, oblečení a pusa na rozloučení. A po vyprovození a obutí další pusy na tvář. Poprvé jsem si vykračoval ze salonu zpátky do práce jako král a kolegové v práci určitě nechápali můj přiblblý úsměv a nepřítomný pohled po zbytek odpoledne.

Nevím, jestli byl tento zážitek takový, že jsme si prostě sedli a nebo jestli to bylo proto, že Stella věděla že jsem na tomto fóru a mám tendenci něco napsat. V každém případě si tuto recenzi naprosto zaslouží. Moje očekávání naprosto splnila. Ostatním se omlouvám že to bylo tak dlouhé, ale snad to pomůže dodat odvahu váhavějším nebo nervóznějším jedincům. Masérky, které mají zákaznický přístup ještě existují!

Druh masáže: Klasická erotická + pussycat
Délka masáže: 60 minut
Cena masáže: 1900 + 500 extras + 100 dýško

https://tapky.info/?4596,stella-infinity-spa-603-373-881-603373881

Hodnocení: super, nejlepší co jsem zatím zažil

Stella1-1.jpg Stella2-0.jpeg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx