Erotické masáže Praha

Selena – LoveMe Massage

Kolega mi připomněl že bych měl poreferovat také já o své výhře v LoveMe. Takže výhra měla být hodinová pussycat masáž v ceně 2700,- Nic takového jsem v jejich ceníku nenašel a při domlouvání jsem se i dozvěděl že pussycat s lízáním dělá jen jedna slečna. Jméno si již nevybavuju, na webu nikde není, ale z fotek mi přišlo že to bude nějaký model staršího data, tak jsem s díky odmítnul a vydal se za vybranou Selenou do Bílkovy.

Na místě po zazvonění čekám asi minutku a dveře „výlohy“ se otvírají. Selena se mi líbí, obzvášť její prsa, která se slibně dmou z pod župánku směrem ke mě 🙂 Je usměvavá a milá a ptá se jestli mi tedy nevadí že to nebude pussycat s doteky dole, ale jen tělo na tělo. Ještě se ujišťuji že opravdu myslí doteky, a zjišťuji že myslí. No ještě že má ty velký kozy, když dole bude zakázaná oblast.

Přecházíme do pokoje vzadu, před kterým je mega sprchový kout, skoro sprchová místnost. Selena se ptá jestli si společnou sprchu dáme teď nebo až po masáži. Moc jsem nepochopil jestli tedy mám nárok jen na jednu, ale do úvodní sprchy mířím sám. Po umytí v mžiku přichází Selena a začíná kvalitní relaxační masáž, při které trošku konverzujeme, dozvídám se odkud je atd, vždyť to znáte. V masáži velmi rychle začíná používat své hlavní přednosti, takže je to moc příjemná klouzaná. Po otočce nejprve trošku vytřeštím oči, protože ty prsa jsou fakt mega dobrý balóny. Z důvodu chybějících zrcadel to bylo poprvé co jsem je spatřil :-/ Ale nyní si jich hodlám náležitě užít a jsou mi po celou dobu plně k dispozici. Pěkně s nimi po mě jezdí, střídá pozice. Nechybí ani pořádná jízda mezi kozy u které mám co dělat abych nekapituloval předčasně. Při poloze nos na nos, jí začnu líbat na krku, což se jí evidentně líbí a začíná pěkně oddychovat a bradavky kamenět. Poté si lehá vedle mě, hraje si se mnou, já s ní, přitom jí opět líbám na krku. Po chvilce se přesunuju na bradavku, Selena neprotestuje, takže si pěkně pusou a jazykem pohraju i s tvrdými bradavkami. Finále končíme v kleče proti sobě, kdy si hraju s prsama, ona mě jednou druhou honí a druhou si hraje s koulema. Při výstřiku jsem u sebe tak blízko, že jí políbím, ale rychle se s úsměvem stáhne. Otření a míříme do společné sprchy, kde je celkem sranda a vzájemně se pořádně omyjeme. Selena je moc fajn, je z východu, česky mluví v pohodě a myslím že kdyby k ní člověk chodil častěji tak budou asi návštěvy lepší a lepší a povolí i něco víc. Trošku mi přijde že se klientů bojí, asi špatný zkušenosti, těžko říct.

Hodnocení Seleny a b2b masáže je usměvavý smajlík 🙂
Záporné je, že je tu výhra pussycat, kterou nikdo nedělá, takže jsem měl b2b. Ve finále mi to nevadilo protože jsem si to užil i tak a Selena je prima. Vy co máte rádi velký prsa a holky postavy věstonická Venuše samozřejmě v pevnějším a menším vydání 😀 tak vy rozhodně se Selenou chybu neuděláte. Samořejmě pokud vám ke hře stačí prsa a zadek 😉

Cena b2b 2000 Kč, já zdarma pussycat bez pussy

https://www.tapky.info/?4859,selena-loveme-massage-727-855-109-727855109

selena_012.jpg

4.6 5 votes
Hodnocení recenze
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
16 ledna, 2024 20:43

úplně jiný zkušenosti, viz můj neuveřejněný příspěvek; slečna se vůbec nesnažila komunikovat, dal jsem otočku ve dveřích.

Admin
Famed Member
16 ledna, 2024 21:34

Co to meles? Nebo ses slepej ? Tvuj prispevek je o radek niz ….

16 ledna, 2024 22:19
Reply to  admin

je v komentářích, ne v příspěvcích

Admin
Famed Member
17 ledna, 2024 00:13

Nechapu a je mi to asi jedno … tvuj prispevek je normalne zverejnenej a najdes ho na hlavni strance …

Last edited 3 měsíců před by admin
17 ledna, 2024 08:04
Reply to  admin

On možná myslí, že není na hlavním webu, ale co by tam měl taky dělat, když k masáži nedošlo. 😂

18 ledna, 2024 15:46

Se mi líbí, jak jsi zůstal pozitivní, resp. to vyznívá jako ve výsledku fajn zážitek. (Někteří místní jsou na ojeby hóodně háklivý… a není se co divit. Věnovat do soutěže něco, co jestli chápu, žádná z masérek neposkytuje, to je prasárna a já bych tam šel nasranej).

7
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx