Erotické masáže Praha

Liza – Candy Shop

První masáž v roce 2024, někdy na začátku ledna jsem zavítal do námi všemi oblíbeného Candy Shopu. Domluva proběhla bez problémů přes online chat na webu a následné potvrzení na WhatsAppu. Volba padla na Lizu, skrytě jsem doufal, jestli to není Roza (podle fotek vypadá dost podobně), která byla krátce v RH a se kterou jsem zažil opravdu skvělou masáž. No, Roza to nebyla, ale tahle masáž taky stála za to. Musím říct, že z Candy nemám jedinou špatnou zkušenost – asi si dávají na výběru masérek a jejich zaškolení opravdu záležet, to cením.

V domluvený čas zvoním a jsem téměř ihned vpuštěn dovnitř. Dveře ke schodům dolů jsou tentokrát zavřené, ale sotva k ním dojdu, tak mi otvírá slečna recepční. Jdeme dolu k baru, nabízí mi drink a po chvílí se dostavuje Liza, představuje se, podává mi ruku, pusa na tvář a že si ještě odskočí do koupelny. Mezitím chvilka trapného ticha u baru s mladou recepční, jsme si věkově dost blízko a já se vlastně trochu styděl, že jdu na erotickou masáž a ona to ví. 😀 Obecně asi preferuju, když během masáže nemusím potkat nikoho jiného, než masérku. Pak už mě Liza bere za ruku a mizíme do největšího pokoje hned vedle baru.

Během svlékání na pokoji navazujeme základní konverzaci, jak se máme, zda už jsem tady někdy byl, atd. Liza je ukrajinka, ale mluví celkem dobře česky, s takovým tím jemným roztomilým přízvukem. Myslím, že říkala, že je v ČR už asi 3 roky. Samozřejmě si ji během toho prohlížím a musím říct, že teda wow – holka je to opravdu nádherná. Drobná, hubená a se skvělou postavou, která odpovídá fotkám na webu. Zadek top, prsa menší, ale hezký, obličej velkej nadprůměr na masérku, řekl bych. Za mě asi jedna z nejhezčích masérek u které jsem kdy byl a to jsem normálně spíš na tmavovlasé. Bez otázek jdeme spolu do sprchy, kde probíhá Candy klasika, takže první kolo probíhá zde. Dalo jí to teda docela zabrat, trvalo mi to déle než normálně, ale snad jsme si to oba užili. Troufám si říct, že zde byly docela vzájemné sympatie, protože se na mě furt tak hezky usmívala, pusinkovala mě na krku a naše obličeje byly po celou dobu velmi blízko u sebe, snad jsem i poprvé přemýšlel, že bych dal příplatek za líbání.

Pak přesun na futon, lehám na břicho a začíná masáž. Zbytečně nezdržovala masáží nohou a rovnou se vrhá na záda a zadek, nejdřív pouze rukama, pak plynule přechází na body to body, během něhož se na sebe furt vzájemně usmíváme skrz zrcadlo. Celkem i umí reálně masírovat, tak sem jí požádal o promasírovaní ramene a lopatek, které mě teď bolí. Opakovaně se ptá, zda může víc přitlačit a zda je vše v pořádku. Jinak během masáže moc nemluví, což mě nevadí. Cca po 20 minutách otočka, chvíli se po mě ještě klouže a pak už se začíná věnovat tomu hlavnímu. Nejdřív si sedne vedle mě a dává mi pořádně intenzivní lingam masáž, pak jde na mě a probíhá imitace sexu, pak se otočí zády ke mně a opět mi masíruje penis až jí musím brzdit. Tak si lehá vedle mě, kundičkou směrem ke mně a jemně si zas hraje s ptákem a fouká na něj. Já ji během toho hladím na prsou, na břiše a na povrchu rozkroku, líbilo se jí to, cítím jak vlhne, ale prsty dovnitř sem nezkoušel. Pak si mi zase sedá na břicho a jednou ruku honí ptáka za zády a druhou mě hladí po hrudníku a prsou. Předklání se, abychom byli obličeji co nejblíž k sobě a usmívá se, já jí po chvíli stříkám na zadek a trochu i na záda. Pak otření, lehá si vedle mě a chvilku si povídáme.

Pak už jen závěrečná sprcha spíš očistná, proběhly nějaký objímačky a pusinky a kontrola, zda se mi masáž líbila. Já vše opětuji a říkám, že masáž byla skvěla. Pak už jen placení, loučení a odchod. Když jdu nahoru do schodů, tak slyším, jak recepční nebo nějaké kolegyni něco ukrajinsky říká a tak se u toho chichotá, tak nevím. 🙂

Závěrem – doporučení určitě ano, není to však žádná divočina, ale super příjemné GFE s nádhernou holkou. Opakování nevím, možná ano, málokdy opakuji.

Cena a typ masáže: Tělo na tělo, 60 minut, 2000

Hodnocení: (super)

admin edit: https://tapky.info/?4552,liza-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

liza-13.webp

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
12 ledna, 2024 11:28

Roza z Rabbit Hall – myslíš ta, co tam byla v srpnu 2023?
Taky mne moc mrzelo, že skončila asi po 14 dnech (stihl jsem ji navštívit…).
Ale že Liza není ona, je jasné i podle fotek, navíc ta Roza měla nějak 157 cm – i když ty parametry se někdy liší vímejak…

15 ledna, 2024 23:27
Reply to  Auron

I já se na ni ptal stejně a dostal jsem v RH stejnou odpověď.
Taky mi tvrdli, že je na dovolené – i přesto, že okamžitě smazali její profil.
I proto (nejen) jsem tehdy na RH zanevřel.

Jinak jsem zjistil, že tato Roza z RH celkem určitě nebyla Rosy z Candy alias později Viky z RH (jiná než dnešní Viky z RH), která je teď v Dubaji, jelikož sbalila Dubajce…

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx