Erotické masáže Praha

Lena – Rabbit Hall

Kolem poledního se snažím domluvit Lenu na pátek odpoledne, ale má volno až ve 21 h. A to je úterý! Středa taky není lepší, ale je mi nabídnut termín ten den odpoledne … moc se mi to nehodí, ale nakonec to beru.

Pro mě poprvé na Vinohradech. Příchod minutu předem, zazvoním, bez ptaní otvírají dveře a tam už na mě čeká Lena. Menší tmavovláska, mluví na mě anglicky. A chce po mně potvrzení rezervace … to jsem ještě nezažil. Ale vyhrabu to, což ji uklidní a jdeme na pokoj. Možná jazyková bariéra a chtěla vědět na jak dlouho? Čert ví. Ač jsem tu v 16:00, kdy by se měly střídat směny, nikoho nepotkávám – ani dalšího zákazníka, ani další masérku.

Anglicky domluva na mix masáži, oba se svlékáme a jdeme společně do sprchy. Lena má opravdu nádherné trojky, postavu štíhlou, pěkný zadeček … v obličeji ale není můj typ. Taky je dost namalovaná, což u Ukrajinky asi nepřekvapí. Prý je v ČR jen 2 měsíce.

Ve sprše se docela tulí a hraje si s mým pérem … kdyby se ještě chvíli snažila, stříkal bych už tam.

Pak klasicky na matraci na břicho, začíná masírovat nohy … dostává se k zádům, z počátku masíruje rukama, případně po mně přejíždí nehtama a sem tam se mě někde dotkne prsama … za chvíli už jede jen prsama … přejíždí mi po zádech a kolem hlavy … dost špatně se u toho leží;-) A dá si na tom docela záležet, nikam nespěchá. Občas si taky prohraje s koulema, byť u toho dost používá nehty, což moc nemusím.

Časem otočka a i na zádech pokračuje v masírovaní prsama … nemíří hned na péro, ale zanedlouho se k tomu dostane. Taky si s ním hraje prsama stejně jako rukama v různých polohách … jednou mi sedí na břiše a honí za zády, pak třeba v poloze 69 … ale velmi dobře cítí, kdy se bližím k výstřiku a oddaluje to, střídá s masirovaním jiných části těla. Taky mi dost jezdí prsama kolem hlavy a ja ji u toho lížu bradavky.

Nakonec to skončí nevyhnutelným způsobem, stříkám, zatímco se ke mně tulí. Chvíli to vypadalo, že bych mohl vyvrcholil při titjobu, některé pasáže bych tak pojmenoval, ale asi se jí do toho nechtělo. Jinak v jednu delší chvili si sáhnu i na její kundičku, ma ji moc příjemnou a samozrejmě hladce oholenou. Ale sama ji nenastavuje.

Pak ještě trochu poležíme, ja si samozřejmě hraju s jejíma krásnýma prsama, především jazykem, to se jí zjevně líbí. Ale je hrozně nemluvná – přemýšlím, jestli je to jazykovou bariérou (asi tu angličtinu nemá úplně nejsilnější a česky nemluví) nebo je prostě taková.

Ze dveří do dveří asi 58 min.

Celkově moc fajn. Opáčko mám určitě v plánu. Jen je škoda, že je taková nemluvná…

Masáž „Erotický mix“, 60 min, 1600 Kč (+ dýško)
https://tapky.info/?4938,lena-rabbit-hall-774-910-918-774910918

 Super!

04_lena.jpg

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx