Erotické masáže Praha

Mia – Rabbit Hall

Přicházím načas, po zazvonění mě pouští hned dovnitř, po schodech dolů, kde mi otevírá přímo Mia. Je to menší holka s fakt pěkným obličejem a mluví výborně česky, byť drobný východní přízvuk slyšet je.

Nabízí mi něco k pití, pak dáváme samozřejmě společnou sprchu (která tu není na pokoji, ale společná na chodbě). Sprcha je spíš jen za účelem umytí, byť si na Miu samozřejmě sáhnu, stejně jako i ona na mě. Než se osušíme poměrně důrazně mi vysvětlje svoje pravidla – žádné prstíky dovnitř, žádné lízání kundičky a k bradavkám se chovat jen velmi jemně. Žádný problém s pravidly, ale způsob sdělení atmosféře moc nepřidal.

Zpátky na pokoji mě pak Mia ukládá klasicky na břicho a začíná masáž zad a nohou, při ní ji pozoruju v zrcadle … nemáme na pokoji až takovou tmu, byť víc světla by určitě neškodilo. Postavu má pěknou, byť hubená úplně není, ale tlustá určitě taky ne. Má pevné přírodní čtyřky, dvorce poměrně velké a světlé, vlastně je v té polotmě ani nevidím. Bradavky taky nejsou moc vidět, dokud na prsa nesáhnu, pak se samozřejmě postaví. To už se ale týká pozdější části na zádech, na břiše jí na prsa moc nedosáhnu. Jinak žádného piercingu jsem si nevšiml a pamatuju si drobné tetování na jedné noze, pokud je to pro někoho důležité. Kundičku měla hladce oholenou.

V rámci masáže na břiše mě i sebe samozřejmě naolejuje, a sem tam někde mi přejede prsama, ale určitě bych toho ocenil víc. Taky si občas dřepne tak, abych jí dosáhl na kundičku … na kterou si samozřejmě šáhnu, ale respektuji její pravidla. Kolenem se věnuje i anální oblasti … byť jiná masérka to za mě uměla o dost líp. Občas mne nechá trochu nadzvednout a pohraje si s pérem, s koulema si samozřejmě hraje taky.

Po nějaké době následuje otočka … a to už se věnuje přímo mému péru, jiné části se masírovat ani nesnaží. Tady si aspoň pořádně pohraju s těma prsama. Za chvíli samozřejmě stříkám. Mia si dává pozor, aby se neušpinila … to je za mně tedy docela nepříjemné. Pak mně utře než něco dál. Těšil jsem se na někým zmiňovaný titjob … ale nebyl, asi za to můžu spíš já než Mia, stál mi dost mizerně.

Protože je ještě čas, Mia se ptá, jestli zvládnu ještě jednou … říkám, že nevím, tak mi dává poctivou masáž zad, u které si povídáme… povídá se s ní dobře, jako s kamarádkou. Pravda GFE v tom celkově moc není. Pak ještě jednou na záda … při té příležitosti jde poprvé do polohy 69, tak si konečně i prohlédnu její krásnou kundičku (měl bych začít nosit čočky, bylo by to ještě lepší). Napodruhé to ale nedám, takže končíme a jdeme se společně umýt. Ještě z ní vytáhnu, že jí je 26 (čemuž bych věřil).

Na pokoji se oblékám, platím akčních 1600 Kč + nějaké dýško, na odchodu ještě pusa na obě tváře. Čas dodržen.

Opáčko úplně nevylučuju… v podstatě jen kvůli tomu titjobu. A pokud, tak určitě B2B masáž, abych si ty prsa i zbytek jejího těla užil víc …

Masáž „Erotický mix“, 60 min, 1600 Kč
https://tapky.info/?3803,mia-rabbit-hall-774-910-918-774910918

03_mia.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
29 února, 2024 02:47

Zkusil jsem Miu 2x a NE! Jasně, né každýmu vyhovuje to, co jiným pánům ale za mě tahle holka už je buď vyhořelá nebo si jede spíš práci a žádný GFE natož mazlení a zájem o klienta…mrzí mě to 🙁 ale holt takhle to bude u každý slečny úplně jiné.:)

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx