Erotické masáže Praha

Molly – Infinity Spa

Objednáno přes Whatsapp. Objednal jsem se k Molly na 120 minut na pussycat masáž. A k tomu navíc french kiss (což je placené extra) a autoerotika (což je placené extra). Pak jsem objednával ještě „vzájemné uspokojování“ a „společná sprcha“ – ale za to už se u pussycat nepřiplácí. Vyžadují potvrdit nejpozději 2 hodiny předem přes Whatsapp. Po potvrzení pošlou do Whatsappu adresu a návod jak se dostat dovnitř.

Je to adresa Hálkova 6, Praha 2. To místo je dost výhodné, protože je to kousek od metra I.P. Pavlova a když dorazíte brzo tak si tam přímo můžete počkat v McDonaldu nebo v KFC. Nebo vlastně přímo v té Hálkově je hospoda. Já jsem zvolil McDonald protože jsem dorazil moc brzo a ještě potřeboval kafe. Vstup do salonu je z ulice Hálkova 6 – vtipné tam je že ten barák má 2 vchody – jeden má dveře (to je hospoda, to není správný vchod) a ten druhý nemá dveře a je to chodba která vede někam do hloubky toho baráku a na konci té chodby je nějaký bar. Tím vchodem z Hálkovi 6 co nemá dveře musíte vejít asi 10 metrů dovnitř do toho baráku těsně před ten bar a vlevo je zvonek „Massage“. Na ten stačí zazvonit, není nutné volat nebo psát. Přes bzučák mě pustili dál, musí se jít do 1. patra tam jsou to modré dveře.

Bohužel ten průchod z ulice vede do nějakého baru, takže tam u zvonku postávali asi 4 štamgasti. V salonu mají tam docela frmol, takže jsem se dole u zvonku potkal s jiným zákazníkem, který když mě viděl tak mi vytrhl dveře z ruky a přeběhl mě 😀 , já ho nechal utéct a šel jsem nahoru pomaleji abysme se nestřetli i u těch dalších dveří. Chvíli jsem čekal u dveří v 1. patře a cca po 30 vteřinách otevřela přímo Molly.

Molly mě odvedla do pokoje kde jsem se svléknul a dala mi ručník. Ručník velký a čistý. Ptala se mě co mám za typ masáže, tak jí povídám, že jsem vzal všechno z ceníku co tam měli a že je to tak dlouhý seznam že si to nepamatuju a musím jí to přečíst z mobilu. Přečetl jsem jí z mobilu text „Masáž pussycat, k tomu extra služba frenchkiss + vzájemné uspokojování + autoerotika + společná sprcha“. Ona se tomu šibalsky smála. Pak mě Molly zavedla do sprchy.

Sprcha je bohužel mimo pokoj a jde se k ní přes společnou chodbu. Takže jsem tam přeběhnul zabalený v ručníku. Sprcha není sprchový kout ale leze se do velké rohové vany. V té vaně se nekoupe, ale sprchuje. Ta vana nemá zástěnu, takže při sprchování voda stříká všude okolo. Mají tam asi 4 sprchové gely, ale všechny jsou sportovní a ani jeden není hydratační. Což bohužel má ten efekt, že vylezete ze sprchy dokonale odmaštění, ale taky se suchou pokožkou. Například v jiném salonu „Luxury Grand“ mají ty gely lepší – jsou hydratační a lehce olejovité – takže nevylezeš ze sprchy tak vyschlý – je to fakt strašně moc znát. Ve sprše jsem Molly poprvé viděl celou nahou.

Uváděné míry: Věk 30 (já bych jí tipnul podle těla 30 ale podle tváře tak 35). Výšku uvádí 170 cm (sedí s realitou). Váhu uvádí 62 kg (sedí s realitou), má trochu větší zadek ale to je pozitivum, sedí to k ní, má nádhernou postavu. Jazyky uvádí: Ukr,Cz,Eng (mluvil jsem s ní česky, má dost lámanou češtinu ale dá se to). Vlasy má černé. Má v reálu zvětšené rty (ale to je zase dost pozitivní na líbání, líbá se s ní skvěle).

Prsa uvádí 4.5 –  nicméně já bych řekl spíš 5 až 6. Spíš 6ky. Ty její prsa jsou jsou fakt obří, a nejsou to silikony. Mají dokonalý tvar. Jsou to asi nejlepší prsa co jsem kdy viděl, jsou pevná, obrovská, měkká, tvárná, dají se krásně hladit a „modelovat“ v ruce.

Úvodní sprcha byla společná a byla jak mycí tak mazlící. Navzájem jsme se oba umyli, a to i na intimních místech. Už ve sprše se začala líbat – a je to opravdu francouzák, jazyk dovnitř i ven – v jednu chvíli jsme si oba navzájem dráždili naše vystrčené jazyky navzájem.

Pak návrat na pokoj a lehl jsem si na břicho. Ona se na mě vrhla a rovnou se mě zeptala jestli chci udělat na začátku – já řekl že ne, že času máme dost – a dobře jsem udělal – oddalovala to celé ty 2 hodiny do té míry, že jsem několikrát dostal orgazmus bez ejakulace. Tohle je teprve druhá masérka, které se povedlo mi udělat orgazmus bez ejakulace ještě ve chvíli, kdy jsem ležel na břiše. Ten styl jakým toho dosáhla byl takový že, že se mě zeptala na moje jméno a tím jménem mě pak i opravdu oslovovala a pak mě asi půl hodiny dráždila všemi možnými způsoby všude – klouzala po mě a držela mě při tom pevně propletenými prsty, narážela na mě svou pánví a tím narážela mojí pánev na matraci a hluboce u toho vzdychala. Lízala mi uši, líbala mě na krku, líbala mě na tváři, donutila mě ať k ní otočím hlavu a dávala mi asi 5 minut francouzáka – palec nahoru. Vzdychala tím stylem, že bych se málem udělal už jen z toho jejího vdychání. Má neuvěřitelně realistický zvukový projev – prostě jako když opravdu mrdáš. Dráždila mi nehtama a prstama koule, strkala mi naolejovanou ruku mezi nohy a dráždila nehtama penis – fakt dobrý. Přirážela mě její pánví můj zadek k matraci – to byl pocit jak když mrdáš.

Cca po 30 minutách otočka, tou dobou já už byl roztavenej z ní. Tady jsem si fakt mohl luxusně hrát s těma jejíma 6kama prsama do sytosti. Při delším dráždění jí tvrdli bradavky. Úplně jsem si rukama modeloval ty její prsa a přestavoval si při tom jak by vypadala v různých stylech podprsenek – zjistil jsem při tom empirickým pozorováním a průzkumem, že ona má ten typ prsou co by padly do všech stylů podprsenek a výstřihů. Miluju dělat ve výzkumu Proběhla i pozice 69 a to včetně lízání a hraní s její pipinou, prsty dovnitř jsem nezkoušel ale dráždil jsem jí docela dost na povrchu. V pozici 69 si strkala penis mezi prsa a dráždila si s ním bradavky. Nechá se docela dost lízat, ale to lízání bylo spíš takový romantický z mé strany – nehrotil jsem to – přišlo mi že jemnější dráždění jazykem se k ní hodí více než drsné dráždění jazykem. Ona je celá vůbec taková romantická. Řekla mi při tom vyzývavě „Lukáši…Ty prase ty chceš fakt všechno!!“ – v rajcovním stylu tónem jako když má orgazmus (nemyslela to negativně). To byla narážka na to, že na začátku masáže jsem jí řekl, že jsem objednal všechny příplatky co šli. Nejmenuju se Lukáš, jen tím chci naznačit že ona fakt oslovuje jménem které jí řeknete, je to dost rajcovní.

Styl jakým ve finále dásáhla mého vystřínutí byl dost unikátní – nedělá to rukou. Jen rukou a nehtama rozdráží penis, aby se postavil. Finální výstřik byl dosažen tak, že po penisu nejdřív dost dlouho jezdí břichem a simuluje při tom dost věrohodně sex. Přitom mi prstama dráždí a točí moje bradavky (hodně zajímavý pocit, palec nahoru) a tvrdě se ke mě tiskne. Byla na mě vysloveně natlačená a břichem mi po něm pevně jezdila a přitom mě držela za ruce a od mých rukou se dost velkou silou odrážela. Když už jsem byl dost napumpovanej že bych za chvíli stříkal tak mě začala penis strkat mezi prsa a i mezi prsa a bradu. Nakonec mě udělala v poloze, kdy já jsem ležel na zádech a ona si ho strkala mezi prsa – vůbec ho přitom nedržela v ruce – udělala mě čistě jen prsama. Fakt palec nahoru.

Sex neproběhl nicméně tohle bylo lepší než sex. Dostal jsem na konci po vystříknutí z toho křeč do pravé nohy z toho orgazmu, asi minutu jsem se nemohl zvednout, musel jsem si tu nohu rozhýbat. Chvíli jsme vedle sebe leželi a klábosili a ona se mě omlouvala že mě nemůže masírovat dalších 5 hodin, že už je po těch 2 hodinách odtavená, což jsem byl já taky.

Tu objednanou autoerotiku jsem nějak nezaznamenal, neproběhla. Jediné kdy jsem zaznamenal že by něco takového proběhlo bylo na konci když jsem se jí nabídl, že jí namasíruji, tak si lehla na břicho a začala si zezadu rukou hladit pipinu a vzdychat u toho. Celou jsem jí polil olejem a namasíroval jí jemně záda, krk, nohy a pipku. Příjemně u toho vrněla. Tak jsem pochopil že to má asi ráda.

Na konci jsme šli do sprchy opět společně. Ve sprše jsem jí celou od krku až k patě napatlal na její žádost sprchovým gelem a následně umyl. A pak umyla ona mě.

Jediné (a opravdu jediné) co bych vytknul tak byla operátorka na Whatsappu – operátorka je dost pasivně agresivní. 4krát mě zjebala po chatu dost bezdůvodně (pokaždé se omluvila když zjistila že problém je na její straně, nicméně ten styl vyjadřování té operátorky je fakt šílenej). Asi tu operátorku někdo přede mnou naštval nebo si mě s někým spletla. Ta operátorka asi nebude češka, má asi problém s chápáním češtiny. Taky mě ta operátorka zjebala za to, že jsem v pátek nepřišel na masaž, ale já tu masáž měl objednanou na sobotu – to jsem jí musel dokazovat screenshotem obrazovky kde bylo vidět že jsem to objednával fakt na sobotu a že i potvrdila sobotu – pak se omluvila a přiznala že to byla její chyba. Samozřejmě při tom vyšlo najevo, že ten termín na sobotu vlastně není objednanej – protože to dala její chybou na pátek. Takže ten sobotní termín se musel posouvat, což by nevadilo, ale já z toho jejího stylu vyjadřování málem dostal infarkt. Taky mě zjebala za to, že jsem potvrdil ten termín ještě navíc jednou v ten den ráno – zjebala mě s argumentem že jsem jí to měl potvrdit jen až 2 hodiny před masáží. Ale tohle já dělám běžně, potvrzuji to den předem, pak v ten den ráno a pak cca 2 hodiny před masáží – přijde mi to jako slušnost, vůbec nechápu co jí vadilo.

A taky cca v půlce masáže začal někdo klepat na dveře – Molly šla otevřít – zřejmě se tam dobývala buď operátorka nebo jiná masérka. Cca minutu s ní Molly  mluvila asi v ukrajinštině. Naštěstí se Molly povedlo tu osobu odehnat – Molly mi pak lámanou češtinou vysvětlovala že ta místnost byla zabraná na tu druhou hodinu někým jiným, že to operátoři nějak divně dohodli. To je výborný, to přesně chceš aby tě v půlce masáže v nejlepší chvíli někdo otravoval. Molly z toho taky byla naštvaná – dokonce jí změkli bradavky po tom dohadování se ve dveřích.

Takže Molly pět hvězdiček z pěti, operátorka nula hvězdiček z pěti.

Čas dodržen, přišel jsem v 19:29 a ven ze dveří jsem vyšel 21:30. Takže ten čas oni měří door to door.

  • Název (druh) masáže: Pussycat masáž+ extra french kiss + extra autoerotika + vzájemné uspokojování + společná sprcha
  • Délka masáže: 120 minut
  • Cena za masáž: Celkem 5400 Kč (4400 Kč za pussycat masáž + extra 500 Kč french kiss + extra 500 Kč autoerotika)
  • Odkaz na profil dívky ze serveru tapky.info: https://tapky.info/?3768,molly-infinity-spa-603-373-881-603373881
  • Hodnocení recenze: (super,dobrá), 5 hvězdiček z 5ti

IMG_4698-683x1024-2.jpeg IMG_4697-683x1024-3.jpeg IMG_4701-683x1024-0.jpeg IMG_4700-683x1024-1.jpeg

5 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx