Erotické masáže Praha

Tina Matahari salon

Ahoj v roce 2024,

delší dobu jsem si dal s psaním pauzu, tak jsem rozhodl, že pár svých zážitků zveřejním.

Navštívil jsem Matahari Salon masérka Tina.

Objednával jsem se celkem pohodlně a jednoduše přes jejich chat. Jen jsem to bohužel musel udělat na x tý pokus. Hrozně nerad si masáže plánuju nějak extrémně dopředu, chci na to mít vyloženě náladu. Což mě občas pak, ale limituje, páč defčata my rozeberete 🙂

Nakonec se ale zadařilo. Po potvrzení času jsem vyrazil do Truhlářské.

Masážní salon je myslím dost známý, nicméně. Co hodnotím velmi kladně. Nikoho jsem nepotkal, což já rád. Tina na mě čekala hned u recepce. Rovnou seznamovačka a jde se na pokoj. Mě se hrozně líbí, jak strašně rychle navodí příjemnou atmosféru, pusa na tvář, podání ruky, takový ten svůdný úsměv, kouknutí do očí, pauza a zamrkaní. To žeru.

Ikdyž venku byla zima jak sviňa, pokoj velmi příjemně vytopen. Chvilku velmi příjemné prohození pár slov, svlíkačka – jen pohled jak se svléká stojí za to, a šup do sprchy. Už ve sprše to bylo velmi příjemné, mydlinky, mydlinky, ručky příjemně pracovaly.

Poté otření a ulehnutí na matraci. Nejdřív jsme si ještě znovu ujasnili, jakou masáž, délku.

Masáž od začátku velmi příjemná. Co oceňuji, že myslím velmi dobře vytuší, kdy má něco říci, a kdy je čas jen mlčet. Ne každá tohle umí. Pár blbě prohozených slov v nesprávnou chvíli to může celé zabít. Velmi příjemně kombinovala silnější styl, kdy po mě jezdila zadečkem, rukama a člověk fakt má pocit masáže, až po příjemnější tření a tulení. Její větší prsíčka cítíte parádně a že si s nima vyhrála. Ručka sem, ručka tam. Velmi příjemné bylo, když vám jakoby koleno strčí mezi nohy a tlačí, nevím, jestli úmysl či náhoda, ale příjemné to bylo super. Ikdyž myslím, že vše má velmi dobře vymyšlené a nacvičené. Ale rozhodně z toho nemáte ten pocit, že si odjede svoji sestavu, to určitě zdaleka ne.

Pak otočka. Já mám v hlavě asi nejvíc ty její oči jak na mě koukají. Uplně vás hypnotizují a přitom třeba jezdí těma svýma prsama od zdola až nahoru. Šup s ním mezi ně a tits job, fakt na jedničku s hvězdičkou. Chvíli jsem přemýšlel, že bych to zakončil jen mezi ně. Ale nakonec jsem nechal dohrát celou její sestavu. A jen si spíš pasivně užíval. A pak chvíli relaxu a opět chvilka povídání o světě. Ikdyž to jsem měl v hlavě to příjemné vygumování, kdy jen kývete a u toho se tak blbě smějete a vlastně víte prd co mluvíte  🙂

Mé hodnocení je velmi pozitivní. Skvěle strávený čas a total relax.

 (super,dobrá)

masáž body to body 1h, 2300kč plus tips

https://tapky.info/?2875,tina-matahari-salon-773-164-811-773164811

 

masážim zdar 🙂

tina_031-0.jpg 1TlDArLQxY-1.webp

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx