Erotické masáže Praha

Nikol – Tantra club

Zdravím všechny, neměl jsem teď moc času psát recenze, takže jich tu pro vás mám pár v šuplíku. Nicméně poslední návštěva mě opět přiměla něco sepsat.

Měl jsem pár favoritek v salonech, kde už to znám, ale žádná nebyla volná, tak jsem se musel porozhlédnout jinde. Zaujala mě Nicol z Tantra clubu.

Co se týče komunikace, použil jsem WhatsApp – komunikace se salonem rychlá, bezproblémová. Objednával jsem se ani ne hodinu předem a bylo volno (což se zpětně divím). Vstup do salónu po zazvonění také téměř okamžitý, s nikým jsem se nepotkal.

Nikol byla od začátku usměvavá, dovedla mě na pokoj, nabídla pití, přeptala se na masáž a zda chci něco navíc. Vzhledem k tomu, že jsem volil VIP program, který je cenově trochu výš než masáže, na které běžně chodím, příplatky jsem již nebral. Určitě nabízela líbání, ostatní si s jistotou nevybavím. Důvodem, proč jsem se rozhodl pro tento typ masáže, bylo, že na stránkách salónu se pouze u této masáže uvádí společná sprcha s masérkou před i po masáži. Platba proběhla před masáží.

Co se týče prostor, všechno čisté, zrcadlo velké na jedné straně, sprcha na pokoji – takže ideálně zařízeno. Světlo akorát, ale nejsem z těch, co by s tím někdy měli nějaké potíže (nejsem v tom ohledu moc náročný).

Nyní k Nikol – je vážně nádherná, myslím, že míry na jejich webu vcelku sedí, fotky také (navíc má jen pár menších tetování, ale nic rušivého, spíš se mi to na ní líbilo). Je původem z Ukrajiny, ale češtinu ovládá bez větších problému, takže jsme si na začátku celkem dost popovídali, je to rozumná holka (v průběhu ale ví, kdy přestat).

Již sprcha před masáží byla hodně kontaktní a vcelku „body-to-body“. Již zde rozdávala doteky na správných místech, takže si mě před masáží dobře připravila. Následně tradiční přesun k masáži, nejprve na břicho. Odhaduju, že tato část zabrala lehce menší polovinu času, ale přišlo mi, že Nikol má stále co předvádět a ani zde jsem si nepřipadal, že jen „čekám“ na otočku. Nikol mě namasírovala „od hlavy k patě“ a používala k tomu celé tělo. Mezi ne úplně tradiční bych zařadil část, kdy po mě jezdila svým zadkem nebo kdy jsem měl její klín nad hlavou a pěkně mi pocuchala vlasy.

Zhruba před polovinou času tedy otočka. Nikol se hezky nastavovala v různých polohách, nabízela mi ty nejlepší výhledy a povrchové doteky přijímala všude bez problému. Nepřišlo mi, že by měla nějakou fixní sestavu, kterou dělá – když jsem ji požádal o změnu do nějaké polohy, neměla s tím problém a nijak ji to nerozhodilo. Oddalování má také dobře zvládnuté, takže žádný frontální útok a pokus o rychlý konec. Zakončení opravdu až ke konci času (nechodím na více kol, radši jedno pořádné ). Sprcha po masáži očistná, ale současně opět celkem kontaktní. Nikol po mě neměla další masáž, takže nikam nespěchala a nakonec jsem ze salónu odcházel po 75 minutách. Měl jsem 60min + 10min za „tapky“ kód, takže i tak jsem dostal čas navíc.

Když to shrnu, Nikol byla po celou dobu strašně milá, ve správných chvílích komunikativní a při masáži jsem se ani chvíli nenudil. Prostředí dobré, čas přetažen. Myslím, že lepším dárečkem než Nikol jsem se dodatečně k Vánocům obdarovat nemohl. Je to vážně sympaťačka a budu rád opakovat.

Volil jsem:
– druh masáže: VIP program
– délka masáže: 60min (+10min za kód „tapky“ + 5min přetaženo)
– cena masáže: 2500 Kč

Hodnocení: (super)

Nikol – Tantra Club – 722 123 111 – 722123111 – Tapky.info

Snad jsem nezapomněl na nic podstatného, kdyžtak se ptejte.

Nikol-04-min-1.jpg Nikol-02-min-0.jpg

4.8 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx