Erotické masáže Praha

Mia – Tantra Club

První recka, na masáže chodím již několik let, postupně jsem na ně přesedlal z klasického noření, ale to je příběh někam jinam :).

Prvního ledna nebylo moc z čeho vybírat, Candyshop plno, Infinity zavřeno, Rabithall zavřeno, až jsem narazil na Tantraclub, kde mě neodbyli. Rozpis na webu sice neodpovídal, ale operátorka mi poslala na WA aktuálně dostupné dívky, kde zvítězila Mia.
Salón je v Lužické, adresu mají na stránkách, s místem na parkování to celkem šlo, modrá nebo hnědá zóna. Vchod je vedle večerky, kdo si potrpí na soukromí, tak zde ho moc nečekejte. Ve dveřích potkávám předchozího zákazníka a hned po něm si pro mě jde Mia.
Mia je malinká kráska, věk okolo 25, nádherně tvarovaná postava. První recenze zde plně odpovídá. Mám pro tento typ žen obrovskou slabost a záměrně si je vybírám. Druhou mojí slabostí jsou ženské nožky a Mia měla skvěle udělanou pedikůru a nalakované nehtíky. Můj původní záměr byl jít na rychlou půlhoďku, užít si nožky, ale když jsem viděl to krásné stvoření, tak jdu do do B2B s pussycat a footfetish.
Sprchu si dávám sám, když vycházím z koutu přichází Mia. Dávám přednost svému průběhu masáže, takže pokládám dívku na břicho a jen šeptnu do ucha, ať si udělá pohodlí :). Začínám si užíváním těch skvostných nožek, jemným kousáním a cucáním prstíků. Mia se hezky chvěje a špulí zadeček. Je to takové to chvění mezi lehkým lochtáním a vzrušením. Nožky si užívám dobrých deset minut, strašná výhoda těchto menších dívek s malou nožkou, že si mohu cucat všechny prstíky najednou nebo vzít do úst celou patu a rukou jemně masírovat kotník. Na chodidlech je hodně akupresurních bodů, zejména malíček a kotník napomáhají k větší produkci oxitocinu a většinu žen to dostává do jiné dimenze. Mia spokojeně vrní jako kočka a já se pomalu přesouvám k jejímu zadečku, abych ochutnal to nejlepší.. Umí se krásně prohnout a v leže vyšpulit. Začínám netradičně lízáním zadečku, který je pro mě lákadlem. Mia má krásný tvar věnečku a je strašně úzká. Tudy rozhodně nikdo nejezdí, tak dráždím jemně špičkou jazyka. Mia mi jde naproti :). Po chvilce se přesouvám níž a rozjíždím práci jazykem ze všech stran. Mia je citlivá, chvilku mi trvalo zjistit co ji dělá dobře, ale to tu prozrazovat nebudu. Orgasmus má krásný, trval s dozníváním a škubáním skoro minutu, Mia skončila schoulená do klubíčka a já si jí jen lehce přitáhnul k sobě. Po chvilce kdy mi leží na rameni s blaženým úsměvem si přesune ruku na mé erotogení zóny a začne mi vše oplácet.
Mám rád, když i v rámci služby vznikne určité pouto a kupodivu platí, že když člověk dává, tak dostává i zpět. Mia umí, přirozeně reagovala na věci, které mě vzrušovaly, a držela svou hlavu blízko mé. Navzájem jsme cítili svůj dech a dali si spontálně pár pus. Střídala kombinaci tlaku na perineum a pomalého honění, o kterém jsem si původně nemyslel, že mě uspokojí, ale v kombinaci s její energií to se mnou začalo dělat divy. Můj vrchol byl také delší, když se dostanu na stejnou vlnu s ženou vždy mi to trvá déle, Mia po mém orgasmu postupně snižovala intenzitu až jsem se docukal.
Chtěl jsem se zvednout a jít se osprchovat, ale něžně mě zatlačila zpět a otřela mne připravenými ubrousky. Ležel jsem na zádech a Mia se jen přitulila, dala si hlavu ke mě na rameno a v objetí jsme leželi asi deset minut. Mám rád takové závěry, kdy byť jen krátce sdílíte energii. Patří to k těm lepším prožitkům typu GFE, jen rada pro nováčky aby s tím tolik neexperimentovali a nezamilovali se :).

B2B Masaž 2000 kč + pussy 500 kč + foot 500 kč

délka masáže 60 min

(super dobrá)

Opakovaní určitě

https://www.tapky.info/?4852,mia-tantra-club-722-123-111-722123111

IMG_1234.jpeg

3.4 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx