Erotické masáže Praha

Lucie – Studio Le vour

Recenze na chvíle strávené s Luckou by se dala popsat mnoha slovy i větama ale i způsoby. Já se vám pokusím přiblížit, jak to máme spolu potažmo jaká masérka Lucie, je.
Za tu dobu, co jsem začal chodit do tohodle tak trochu odlišného salónu, jsem tu měl možnost poznat xy různých druhů mazlení a dovádění se slečnama. Nicméně nutno podotknout, že v konkurenční oblasti, kde se oblast Flóry a Jiřího z Poděbrad, masážními salóny, jenom hemží, se studio Le vour, zatím obstojnè drží. Zato bych asi mohl poděkovat přední masérce a majitelce Jenny, která má při užším výběru masérek, vždy šťastnou ruku a zároveň skrytý čich na půvabné a krásné české holky. Někdy jde o štíhlejší dívky, typu Dominika, nebo naopak výrazné avšak stále nádherné a smyslné slečny, jako je Lucie.

Od chvíle, co jsem si vybral za dvorní masérku a mazlíčka Lucii, nelituju ani jediné stovky a jediné koruny, co jsem do ní investoval. Ta holka má šarm. Ta holka má smysl pro humor. Ta holka mi dává neskutečnou příležitost a naději, že vše špatné co se mi v mém náročném osobním životě děje, je svým vysvobozením. Ona působí jako odměna. Jako sladký bonbónek, který zapijete neméně výborným horkým ovocným čajem. Ona je klenot, který né však každému sedne a né každému sedne. Mě, přístup Lucky, neskutečně sedl už od chvíle, kdy jsme si podali ruku a mohla mě s ní seznámit Amélie, která je stále skvělá holka, avšak působí už bohužel na jiné adrese. Nevadí, i tak bych jí chtěl na dálku poděkovat za toto brilantní seznámení a spojení dvou duší, které se navzájem doplňují.

Začnu asi takhle. Už jsem zažil hodně holek s velkejma nebo spíše výraznejma prsama, ale Lucka, tenhle můj brouček a divoška, je člověk se vším všudy. Umí vytáhnout drápky, když je to nejvíce potřeba, stejně tak se umí přitulit a nechat na vašem těle, tančit její vzrušující doteky.
Každá masáž má s ní něco do sebe a stejně je to pokaždé neskutečně naplňující i sklidňující, zvláštně pro tak citlivého a vnímavého člověka, jako jsem já.
Masáž jako takovou, začínáme u stolku, kde vyčká až Fíla trochu vydechne, uvědomí si, kde se právě nachází (tomu se odborně řiká derealizace, kterou já taky mám a kvůli které občas nedokážu vnímat čas ani přesný datum). Po naší rozjímající chvíli, přijde na řadu, silné objetí, vložení ručníku do mých dlaní a hnedka mě pošle do jejich malého a hezkého sprchového koutu. Ještě bych tu vyzdvihl, že koupelna v Le vour, sice neni velká, ale vždycky strašně hezky voní. Někdo tu už psal hejt na jejich koupelnu, ale mě to přijde, celkem super a nijak to nenarušuje natěšenost na tu či onu slečnu masérku.

Poté, co se v týhle koupelně, dostatečně usuším, vletím bleskurychle, do pokoje, kde už sedí Lucina, a čeká až Fíla zalehne a ona se začne po mě krásně a divoce vlnit, jak list v podzimním větru. To, že Lucka dokáže masírovat fakt s odhodláním a zdravým sebevědomím, o tom není pochyb. Nevim, zda chodí tahle moje kočka, někam posilovat, běhat a spoustu dalšího, ale podle mě, to je na ní celkem znát. Její nahé tělo nikterak vlásčité, měkké. Ba naopak. Jak její zadeček, tak prsa, má tak akorát do ruky, ten zadek trochu do větších rukou, hihi…ale rozhodně projev jejího těla působí opravdu sportovně a se sebevědomím. Neni to ten typ holky, co si k vám lehne jen tak a čeká až budete. To vůbec ne. Pro mě osobně, to už je spíš o vzájemnym dovádění a zlobení, které ale určitě nedovolí jen tak někomu a né tak každému (to už je určitě o hlubším seznámení a vztahu s tou či onou masérkou)
Po otočce, začne ono vzájemné zlobení a někdy zas jen tak hlazení a láskyplné hledění si do očí. Lucie se najednou ujme kormidla a hnedka vymejšlí další pozice, kterými by Filipa, provokovala a vzrušovala. Není od věci zmínit, že už jsem s Luckou zjistil, že bdsm masáž, není jen o škrcení, ponižování, ubližování, mlácení až do krve. Promiň Jenny, promiň Lucko, fakt jsem si to takhle představoval, že bdsm je jenom pro ty nejsilnější povahy. Ale ono to nemusí bejt jenom o pozici vůdce/otrok, to už je spíš o tý dohodě a přání nás, masážníků. Když je tahle důvěra už tak hezky propracovaná a dalo by se říct, i vybudovaná společnými silami, tak to může mít jen a jen přínos do dalších masáží a posouvání limitů.

Další důležitou součástí a schopnosti masérky s přezdívkou Lucie je i to, že Lucka se umí vcítit natolik do vašeho těla, kdy s vámi svede pomaličku takovou nirvánu, kdy nebudete vědět, která bije a už se začnete zmítat v křečích samotné vášně a vzrušení. Tahle česká kráska a bohyně s hodně krásnou prdelkou, je pro mě už ztělesněním samotné múzy, s jistými prvky dominance a někdy i něhy zároveň. Je to holka, co chápe podstatu masáží, co chápe sílu ženských křivek ale i co jí jistě není cizí právě ta zmíněná dominantnější role.
Už už skoro exploduji, když vzápětí prosím upřeným pohledem do její něžné dívčí tváře, aby přestala. A v tuto chvíli, se dostáváme do fáze oddalování. To mě na erotických masážích, v posledních měsících, začalo bavit a zajímat. Po další pauze mazlení, doteků, opětovaných úsměvů, zase začíná přidávat na tempu. A Fíla zas křičí aby toho nechala a ještě ho malinko stupňovala a jen tak hnedka zčistajasna, nekončila. Lucka, vyslyší Fílovy prosby a ještě naposledy dopřeje svému oblíbenému klientovi, čas na relax a odpočinek, než se vrhne do závěrečného závodu, s tak říkajic, se šťastným koncem. Doslova a do písmene, se během minuty roztékám jak čokoládová poleva na ovocné fondány a Lucie né a né zpomalit. Už to fakt nejde udržet a už se hrne gejzír vzrušení i do mé hlavy. Happy end je za náma. Já uléhám, ruce nechávám zvolna ať si je mozek rozloží, jak je libo. Lucka zlehka poutírá spoušť co za sebou nechávám a v klidu se jen tak na pár sekund přitiskne, pohladí a jde nám oběma dělat moc dobré kafe. Škoda, že Le vour nenabízí horkou čokoládu nebo domácí limču. To by mohlo bejt s ohledem na letní náročné teploty, pro člověka jako jsem já, celkem super. No uvidíme. Třeba Jennina fantazie, zas něco vymyslí a holky mi za nedlouho budou servírovat bezinkovou šťávu nebo vodu s mátou a plátky citróny. Nechme se podat a překvapit, co vše ještě v tomhle hodně good podniku, zažiju a jak to budu s odstupem času, vnímat.
Tobě díky moc, milá Lucko, za nepřeberné množství skvělých pikantních chvil, okořeněných se špetkami mučících prvků a brzy se už shledáme v oné bdsm fázi, kdy na sobě budeš mít nějaký ten latex či krásné a lechtivé spodní prádlo a posuneme naše známosti, zas o něco dále. Pa a těším se moc moc moc.

Doporučuji: Ano
Opakování: Bezesporu ano!

Druh masáže: body to body
Délka: 120 minut
Cena: 3700,-

https://www.tapky.info/?4687,lucie-studio-le-velour-777-317-249-777317249

Celkový dojem z masáže: 😊 (super, skvělá)

IMG_6416-0.webp IMG_6423-1.webp

2.7 3 votes
Hodnocení recenze
9 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
5 ledna, 2024 15:21

A kde je teď Amélie?

k69
5 ledna, 2024 19:11
Reply to  Sktr

Už tam neni. Těsně po tom co odešla tak jsem jí zahlíd na Tinderu takže bych tipnul že si někoho našla.

k69
6 ledna, 2024 09:20
Reply to  prosteFilip

To by taky dávalo smysl. Je fakt že ona tam neměla zrovna popisek na seznamování, ale něco dost zvláštního co by na bsdm pasovalo. Tinder je v tomhle dost nebezpečnej. Představ si že si myslíš že jdeš na rande a tam tě přivítá domina s bičikem a seřeže tě😄🤣😅

6 ledna, 2024 09:22
Reply to  k69

No a co je na tom nebezpečného? Pokud Teda bez upozornění za to nebude chtít 5 litrů a že jinak přijde její pasák.

k69
6 ledna, 2024 12:14
Reply to  faktNevim

já se bojím hlavně sám sebe – toho že by se mi to mohlo líbit 😀

StudioLeVelour
6 ledna, 2024 13:51
Reply to  Sktr

Zdravím 🙂

Amélie už nechtěla dělat masáže, chtěla být pouze dominou. To ale nezapadá do našeho konceptu, kde každý dostane zážitek na míru i v případě, že bdsm mu nic neříká a chtěl by jen ňuňu masáž.

Takže jsme se s Amélií v dobrém rozloučili.

Jenny
SLV

valecnik
6 ledna, 2024 15:21

Filipe i když si mě nazval zlem tak já jsem tvůj velký fanda a čtení tvých recenzí mě hodně bavi.Jsou barvité a vyřazuje z nich upřímnost.
Sám jsem v tomto studiu měl skvělou zkušenost ještě s Helenou jenom mi nesedí že po sprše představuji již nahý před ještě oděnou masérku jinak super místo.
Filipe upřímně se těším na tvůj další příběh z prostředí erotických salonů a jestli ti s tím nikdo nepomáhá tak jsi opravdu talent.

9
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx