Erotické masáže Praha

Molly – Infinity Spa

Molly je masérka s velkým (nejen) M, jak už tu někdo napsal. Na chvíli zmizela ze scény, což mi bylo trochu líto, i když nepatřila mezi mé topky, ale párkrát jsem si to s ní v minulosti zopakoval a vždycky to bylo moc fajn. Byla to vlastně první masérka, se kterou jsem si kdy dal i opáčko a to hned do pár týdnů 😀 Když se znovu vynořila v Infinity, tak jsem si zašel trochu připomenout ty krásné dary štědré přírody, co má na hrudi. Molly ale není zdaleka jen o těch kozách.

Po dvou letech se tedy opět dívám Molly do očí (slibuji, že do očí) a překvapivě si mě Molly pamatuje a hezky mě obejme už ve dveřích. Usmívá se při tom na mě docela upřímně, takže jsem jí to od začátku věřil, že je ráda že tam jsem. Dáváme se hned do řeči, kdo se jak má atp. V masážní místnosti, té s vlastním vstupem do koupelny, vytáhnu pětkilo a nechávám to na Molly ať vybere nějaké extra, které si spolu dáme. Molly s úsměvem popadne bankovku a vyřkne „Frenchkiss!“ 🙂 Tak ok, upřímně jsem doufal v pussycat 😛 ale pamatuji si, že to ne zrovna její kafe.

Jdeme do sprchy. Molly shazuje ručník. Jo! To její tělo mě asi nikdy nepřestane bavit. Závidím jejímu chlapovi (pokud nějakého má). Zdá se mi, že vypadá ještě lépe než před lety. Není to modelkovský typ, ale kus ženy. Společná sprcha samozřejmě velmi mazlivá, Molly je přítulná a začínáme se i líbat. Má velmi příjemné rty. Kromě těch krásných prsou má Molly i pěkné pozadí, kterým mě ve sprše provokuje ještě i při tom, jak se sehne po sprchový gel, takže je to takový menší doggy style.

Čumím jí na ty kozy, Molly se z toho směje. Ona si tohle vždycky užívala, to moje „slintání“ a nikdy by mi neřekla: „Haló pane, oči mám tady!“ 😀 Molly se pro toto povolání asi narodila. Pozornost mužů ji těší natolik, že ji to i během masáže několikrát rozesměje, když ji například pozoruji v zrcadle. Masáž s masérkou, kterou to takhle baví je prostě top.

V poloze na břiše mě trochu pomasíruje klasicky ručně, i když si na to už moc nepamatuji. Výrazněji se totiž do mých vzpomínek zapsalo její B2B. Molly každopádně masíruje všemi částmi svého těla, koleny, stehny i zadkem. No hlavně samozřejmě prsy, která mi při tom sklouzají úplně všude. Nejhezčí pocit je když si je otírá zezadu o mou hlavu a převalují se mi až na tvář. Molly se při tom náramně baví a dívá na mě a na sebe do zrcadla. Když se jí začnu dotýkat občas pěkně povdzychne, ale jen tak mírně, ale má to velký účinek. Jako zkušená erotická masérka nezapomíná už v této fázi na kamaráda. Molly oproti minulosti přidala i na GFE, hlavně tedy po otočce, možná i díky přiobjednanému líbání.

Po otočce si Molly s krásným úsměvem roztírá olej po těle. Při pohledu na Molly v tom tlumeném světle musím konstatovat (po více než 3 letech, co chodím na erotické masáže), že tato žena vlastní ta nejkrásnější prsa v kategorii 3+ v rámci pražského masážního mini světa. Nejde jen o tu velikost, ale také tvar a pevnost. Pro každého „horňáka“ povinnost. Můžete si vyhrát do sytosti. Ale Molly nespoléhá jen na své přednosti. Masíruje celým tělem a vytváří velmi pěknou erotickou atmosféru.

Líbání s Molly je také krásné, ale mohlo by ho být i víc. Postupně to graduje až do imitace sexu na koníčka, přičemž už Molly vzdychá mnohem víc a já to jen tak tak ustojím. Nechci aby to skončilo. Tak pokračujme ještě v několika polohách. Co mě ale zklamalo a trochu zkazilo jinak velmi dobrou atmosféru je, že mi Molly dole vystavila rukou stopku. To bych od ní nečekal při opakované návštěvě a pamatuji si, že s tím v minulosti nebyl problém. Tak nevím, jestli jsem na to šel nějak nedobře, nebo to Molly už má takto nastaveno. Při HE je trpělivá a ptá se mě s jakou intenzitou to mám rád. Vyvrcholení a na chvíli se s Molly ještě domazlíme.

Na závěr společná sprcha, už jen očistná. Molly trochu vyzvídá kam a za kým chodím nejraději a vidět, že má přehled o konkurenci 🙂 Za mě velká spokojenost (i když ten zákaz dole mě nepříjemně překvapil, ale nepotřebuji to za každou cenu a respektuji to).

Hodnocení 🙂 a opakování určitě, ale zase asi až za rok 😀 Molly je jistota. Doufám, že ještě dlouho bude. Čas dodržen.

Klasická erotická masáž na 60 minút za 1900kč + extra líbaní 500kč.

https://tapky.info/?3768,molly-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_4701-683x1024-1.jpeg IMG_4697-683x1024-0.jpeg

5 4 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
k69
7 ledna, 2024 02:06

Díky za skvělý tip, dneska jsem u ní byl. Mě dole povolila dotyky (jen prsty dovnitř ne) a dokonce jí lze i lízat dole a dokonce se nechala i namasírovat ode mě. Ale já měl pussycat masáž – ta je dražší.

7 ledna, 2024 09:16
Reply to  k69

Nemyslíš náhodou včera??? 😉😉😉 Dnes jsme ještě ani neotevřeli a v práci ani nebude 😄.

k69
7 ledna, 2024 18:24
Reply to  Daniella

ona mezitím proběhla půlnoc, takže ano včera, nevšiml jsem si že se změnil den 😀

7 ledna, 2024 10:28
Reply to  k69

Hlavně jsi měl, jak v recenzi píšeš, masáž za 5400 Kč… 😂😰

k69
7 ledna, 2024 18:24
Reply to  ExPlayer

jo ta cena je brutus

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx