Erotické masáže Praha

Daniela – Avalon Club

Po krátkém čase jsem měl čas na další masáž, u králíka nebyly slečna na konkrétní čas co by se líbila, tak jsem chtěl zkusit podruhé Roze z Avalonu, posledně to bylo fajn tak jsem chtěl zkusit pussycat. Objednání ok, příchod na místo také, rozčarování a úplně vykolejení bylo na baru a doufám že to někdo z Avalonu čte protože to je hodně mimo (psal jsem i email uvidíme jak na to Avalon zareaguje), to že mi bylo oznámeno že Roze dneska pussycat nedá se dá pochopit. Měl jsem na výběr jinou masáž nebo jinou slečnu. Zkusil jsem tedy Danielu dle fotek mi přišla starší ale říkám že to zkusím už jsem byl naladěn na tento typ masáže. Druhé překvapení když si slečna na baru řekla hned o peníze a to ještě o 500 více než je na webu. Nechápu proč si takto kazí pověst.

No polkl jsem odevzdal peníze a modlil se aby to stálo za to. Když za stejnou cenu je nyní ve slevě u králíka 1,5 hodiny.

Byl jsem odveden na pokoj a zachvilku již přišla Daniela. Ty fotky (některé) na webu jsou fakt zavádějící, ve skutečnosti vypadá mnohem lépe, malá drobná postava, prsa sedí, krásný zadeček, úsměv nádherný.

Po svléknutí následovala sprcha která již naznačovala, že tohle bude fajn masáž.

Po utření se zeptala zda chci dát polštář abych viděl do zrcadla což bylo fajn. Masáž na břichu byla spíše tak do počtu 😃 ale velmi příjemná s předjížděním po celém těle prsy, hlazením takovém něžném mazlení.
Otočka přišla překvapivě asi po 10 minutách kdy jsem převzal tak trochu iniciativu já 😃, hladil a líbal po celém jejím těle. Takto jsme se společně střídal já a ona nahoře přišlo mi jako kdyby dokázala číst mé myšlenky.

Ke konci bylo za dostatku gelu což mám rád se dostala až k zakončení a stalo to opravdu za to.
Po otření si ke mě lehla, hladila něžne i já ji a povídala.

Zakončeno společnou sprchou která byla očistná ale i tak plná hlazení.

Nakonec dle hodin čas nedodržení asi o 15 minut tak jsem ani ty peníze navíc tolik neřešil.

Celkově mi přišlo že jsem si s Danielou sedl a doufám že vyhrají tu masáž v Avalonu protože bych si ji dopřál s Danielou .

Název (druh) masáže: pussycat
Délku masáže: 1hodina – 15 minut přesčas
Cena za masáž: 3100

Hodnocení recenze: super

admin edit: https://www.tapky.info/?4365,daniela-avalon-club-777-955-796-777955796

1000010110.jpg

3 2 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
29 prosince, 2023 19:44

Jo, Daniela je fajn, momentálně je v Avalonu výborná taky Sofie, se kterou když si člověk sedne tak je to špíčkové GFE, ale ta je oproti fotkám taková oplácanější, stále hezká, ale už se blíží kritické hranici. Já osobně mám z Avalonu se značnou převahou pozitivní zážitky, jenže tam měli nedávno trochu drama a značná čast těch nejlepších holek odešla, proto taky nejspíš opět nastoupila Daniela. Zatím jsem se opět shledal se Stefani, která přešla ke králíkovi jako Kaja, ale Mia nebo Kamila zmizely (mě) neznámo kam.

30 prosince, 2023 02:23
Reply to  mikso5307

Nešlo o žádnou extra zajímavou/hororovou věc a především nic, co by se týkalo nás zákazníků, nicméně holky by to asi raději nechaly daleko za sebou, takže se omlouvám zvědavcům, ale víc to rozvádět nebudu. Nemyslím si, že to sem patří. Nadhodil jsem to jen v souvislosti s tím, že jim najednou zmizelo tolik holek.

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx