Erotické masáže Praha

Alina – CandyShop Masáž

Masáž s Alinou byla pro mne dá se říct souhrnem mnohého z toho nejlepšího, co jsem dosud různě kde absolvoval. Přesto jsem byl Alinou ze začátku mírně zaskočen. Štíhlé tělo i blond vlasy podle očekávání (z fotek a navíc jsem ji v Candy při předchozí návštěvě krátce zahlédnul, což mne na ni nalákalo): i když nemohu říct, že Alina podle mne není hezká, nějak mi k její figuře (jak už tu někdo přede mnou zmínil), fotkám nebo možná jen představě, nepasoval obličej: přestože je Alina z centra Ukrajiny, obličej má v lících takový trojúhelníkovitě rozšířený, pak to tmavé obočí k evidentně přebarveným vlasům, kdy stejně ty blond jsou kus odrostlé od tmavých u hlavy. Nebyla mi po chuti ani přeslazená vůně Alininy žvýkačky. Taky několik tetování, i když celkem decentních. A ani podle mne Alina nemá zdaleka těch 168 cm, což je ve sprše opravdu poznat. Ale musím konstatovat, že přes všechny ty (pro mne) handicapy si mne Alina postupně získala.

Na začátku mi vadil i ten její frontální útok: od přivítání přes uvedení na pokoj a do sprchy, kde začala takovým tím už druhým Candy pozdravem „Jednou nebo dvakrát?“. Odpověděl jsem popravdě, že jsem dnes už na jedné úspěšné masáži byl (ještě před hodinou a půl, v jiném salónu – takhle jsem to zdvojil teprve podruhé; jezdím do Prahy třeba jen dvakrát za měsíc, ale asi to už nebudu dělat) a že tedy bude fajn, když se to povede jednou, což Alinu nijak nezarazilo (a myslím, že mi rozuměla) a ve sprše se chovala jako nedočkavá natěšená milenka. Na erotickou masáž slušná předehra, ale jsem zvyklý masérky spíše postupně „dobývat“ a toto jsem dosud nezažil ani v Candy…

Průběh masáže: stručně bych řekl, že Alina se mnou dělala v podstatě všechno a nenašel bych jediný detail, co na jejích technikách nepochválit. Její repertoár, umění, nasazení, ale i cit a vnímání, jsou obdivuhodné. Hlavně to její tempo a až takové skoro gymnastické sestavy jejím tělem na mém, které se brzy vyvinuly z i pomalejších citlivých pasáží v části na břiše.

K vyvrcholení Alina přistupovala v různých polohách (navíc je i v tom nejmenším pokoji, kde jsme byli, podél matrace zrcadlo) a byť osvětlení bylo nastaveno poměrně slabě, tak přímý výhled jsem měl vždy dostatečný. A přestože jsem byl nedlouho předtím vyhoněn na masáži jinde, Alina se snažila tak, že to vypadalo, že mne bez happy-endu domů nepustí, takže možná i proto byly některé praktiky ke konci takové už téměř hraniční, ale u evidentně zkušené Aliny jsem neměl žádné obavy, a v poloze 69 jsme strávili snad nejdelší dobu a nenarazil jsem ani náznakem na žádné hranice, ale ani jsem je nijak nepokoušel, i tak jsem si hodně užil, zatímco Alina se soustředila hlavně na mne.

Takže se to nakonec povedlo. Podle toho, co vše se stihlo, jsem myslel, že už musíme dost přetahovat čas, ale Alina nikam nespěchala ani potom a ještě jsme si hezky v klidu a pohodě vedle sebe chvilku popovídali (víceméně česky, jen někdy Alina trochu hledala slova), a pak i v závěrečné sprše, časově prodloužené i nepříliš tekoucí a teplotně nestálou vodou, kde jsem se nebránil tolik jako při té úvodní.

Tato masáž proběhla už po čase Alinina avizovaného rozvrhu, přičemž směny měla předtím myslím nejméně čtyři dny v řadě. Na mou otázku, kde na to bere tolik energie, mi s úsměvem řekla, že masáže jsou její „sport“.

A ještě musím vyzdvihnou, že po platbě akční ceny 1600 Kč před masáží (a Alina mi dala vybrat, zda chci zaplatit před nebo po) se na závěr zdráhala přijmout mé dýško, nejprve mi bankovky vážně vracela… Vřelé rozloučení a venku se ocitám skutečně asi o 5 minut po čase.

Masáž: tělo na tělo

Délka: 60 minut

Cena masáže: 1600 Kč (akce Šťastné narozeniny) + 300 Kč dýško

Hodnocení:  super, dobrá

Odkaz: https://www.tapky.info/?4765,alina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250030

alina_045.jpg

3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx