Erotické masáže Praha

ADEL – INFINITY SPA

Návštěva z před Vánoc, objednání den předem, nikdy nevíte, kam Vás pošlou, takže nakonec Hálkova; vchod vedle nějaké restaurace trochu s problémy; navigace žádná.

Tuhle lokalitu by tedy měli pořádně zrenovovat; v podstatě vybydlený starý byt v prvním patře; asi jen jedna koupelna s vířivkou místo sprchy; takže čekáte, než je hotový zákazník před Vámi. Slečna přivítala hned u dveří, odvedla na pokoj, nabídla něco k pití, ale než jsme se dostali do koupelny 10 minut čekání. V koupelně krásně umyje a pohraje.

Adel je slečna z ruského východu, čeština (pár výrazů) ani angličtina žádná, v Česku prý pár měsíců. Nicméně čekání bohatě nahrazeno. Je to slovanská postava, plná prsa a pevné pozadí. Masáž na zádech cca 10 minut kvalitní, po otočce kvalitní práce s kamarádem a pak skvělá pussy cat 69. Pipina parádní, pevná a akorát ušatá – nádhera. Začali jsme si navzájem hrát a po chvíli se přes klitoris udělala s povolením i trochu prsty dovnitř. Konečná jemná a přerušovaná práce s kamarádem vynikající. Nakonec sprcha a umytí rovněž.

Shrnuto, slečna na první pohled může se zdát trochu obyč, ale chování a opečovávání vynikající, doporučení rozhodně ano, opáčko dle zvážení, jak tu někdo napsal, nabídka je široká.

Pussycat masáž; 2400.-; 60 min.;

admin edit: https://tapky.info/?4839,adel-infinity-spa-603-373-881-603373881

Adel.jpg

3.8 5 votes
Hodnocení recenze
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
28 prosince, 2023 09:14

Ahoj…a díky za recenzi.V lednu pobočka na Hálkové projde malou rekonstrukci, která zatím nebyla možná. Operátory píšou klientům, že mají zvonit a kam jít. Ale může se stát, že v tom předvánočním šílenství zprávu neodeslaly. Kam Vás pošleme se vždy dozvíte 👌👌.A na Hálkové je v jednom pokoji sprcha a pak ještě koupelna s vanou….Bohužel je to logisticky složité, udělat tak, aby se na sprchu nečekalo…protože i, když klienty objednáte s rozestupy přijdou stejně všichni najednou 🥹.Ale jsme rádi, že jste byl s masáží a Naší Adel spokojen a budeme se těšit příště…třeba na Koubkove😘🫵

28 prosince, 2023 16:37
Reply to  Daniella

Ahoj, obecně v tom předvánočním šílenství se to úplně nepovedlo.
2 krát se mi stalo, že mě operátorka poslala na špatnou adresu. To se ještě může stát, OK (i když taky blbé). Poté mi 15 minut před masáží pořád píše, že nemám chodit dříve, než jsem objednaný (nikdy nechodím nějak dříve) a že je to moje blbost a budu čekat.
Má odpověď byla, že ještě ani nejsem na místě a jsem teprve na cestě. Odpověď opět arogantní. „Masérka říká, že už tam jste!“ Tak jsem opět zopakoval, že já tam určitě nejsem.

Poté jsem na čas dorazil na adresu – Hálkova, kam mě operátorka poslala a tam o mně slečny nevěděly. Navíc jsem tady od nich získal informaci, že Linda (tedy ty) je v Koubkově. Jak jsem psal, to bych ještě pochopil, ale že pak dostanu informaci, že již masérka vzala jiného klienta? :D.P.S. to byl ten, kvůli kterému mi psala operátorka – spíš nechápu jak se může stát, že se na masáž vezme jiný zákazník, to mi hlava nebere.
Nejvíc mě naštvalo, že jsem před Vánoci tomu přizpůsobil svůj program a pak se stane toto. Ale což, nejde o život.

user1902
28 prosince, 2023 18:38
Reply to  Stephan94

obcas sa najdu taki experti, co nahodne pridu a tvrdia, ze su objednani. su to cudzinci, co po cesky/anglicky skoro nic nevedia a maserky tiez nerozumeju, co po nich chce a tak nejak ho automaticky beru – ved kym plati, tak je to jedno, nie?
uz som to zazil v inom salone, ze ma predbehol pred dverami (a maserka tvrdila, ze tam nikto iny nestal), alebo v Infinity na Koubkovej, kde bola v ten den len jedna maserka (ta moja) a pocas masaze sa vehementne dobijal do baraku a do bytu a asi az po 10 minutach to vzdal.

user1902
28 prosince, 2023 18:40
Reply to  Stephan94

v tomto to ma Cukrarna vyriesene – vzdy sa „recepcna“ spyta, ze ci som objednany a ku komu. to sa tak na nahodu neda tak lahko tipnut

28 prosince, 2023 20:26
Reply to  Stephan94

Bohužel to byl šílený den. A opratorka Ti psala, ať nechodis dříve, protože maserky chudáci absolutně nestíhaly brát klienty na čas.Protože klienti prostě chodí do salonu tak jak chtějí a ne dle objednávky a většinou se tam všichni sejdou a je zácpa. Takže Ti operátorka psala, ať přijdes opravdu načas a to z důvodu ať nestojis venku.
A já ji mezitím psala, že už Te mam. Z čehož byla chudera úplně zmatená, protože si ji psal, že tam ještě nejses. Vzala jsem prostě klienta, který prisel z venku a tvrdil, že má rezervaci ke mě.Bylo to 15min předem…a já chtěla být hodná a vzala jsem (tě) ho…Takže den jako korálek a nemohl za to opravdu nikdo 🥹🥹🥹.Naopak Nás to mrzelo.Tak se příště zastav a já ti tu masáž vynahradím❤️❤️❤️❤️

28 prosince, 2023 21:01
Reply to  Daniella

Děkuji za odpověď. Já samozřejmě chápu, že to nebylo uděláno schválně (snad) 🙂 .. tak snad se k tobě ještě někdy dostanu. Byla to právě jedna z mála příležitosti, kdy se mi to časově hodilo.

Dost mě to v tu chvíli naštvalo a musím říct, tě jsem v té chvíli dal přednost jiným podnikům – vždy se dá říct „tak se zastavte příště“, ale když člověk zruší aktivity v ten den a jede ještě asi 150km autem, tak je to situace jiná.

Tak budu věřit, že to příště dopadne OK.

28 prosince, 2023 21:14
Reply to  Stephan94

Vím, že se ti operátorka omlouvala a byla z toho špatná….Tak Nám to odpusť a přijď ❤️Ono je to pro holky někdy opravdu náročné a po pravdě jim to někdy my i Vy neulehčujeme.Krasny Nový rok a těším se 😘

28 prosince, 2023 21:04
Reply to  Daniella

A zrovna v Koubkově si pamatuji, že se muselo operatorce telefonovat z čísla, ze kterého byla provedena rezervace. To už tam není a je tam zvonek?

Jen si pamatuji, že jsem jednou omylem objednal ze soukromého čísla a poté když jsem byl na místě, tak jsem zavolal ze služebního a byl problém 😀

8
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx