Erotické masáže Praha

Molly – Infinity Spa

Tato masáž začala už v podstatě v létě. To jsem se rozhodl zajít na opakování k nějaké ověřené masérce. Vybral jsem Molly, ale nejdříve byla v Candy nedostupná a následně zmizela úplně. Mrzelo mne, že už tu masáž nikdy nezažiju. Když se zde objevila informace, že se přestěhovala do Infinity, tak jsem byl velice potěšen.

V prosinci mi konečně vyšel termín. Volám do infinity. Molly je volná, rezervuji 90 minut. Dvě hodiny předem masáž potvrzuji a jsem nasměrován do pobočky v Hálkově ulici. Po příchodu zvoním, ale nic se neděje. Za chvíli mi přijde dolů otevřít sama Molly. Zvonek měli aktuálně porouchaný. Molly poznává známou tvář, přivítá mne s polibky na tvář. Jdeme do velkého pokoje se sprchou a saunou. Domlouváme typ masáže, Molly nabízí společnou sprchu a něco k pití. Nabízené extras také nevyužívám. Do sprchy jdu sám a Molly se přidává za malý moment. Sprcha je velmi kontaktní a erotická. Vzájemně se mazlíme a dráždíme. Jen tak tak to udržím .

Po přesunu na futon si rovnou lehám na záda a poprosím o začátek v této poloze. Molly s tím nemá problém. Rovnou se vrhá na masáž tělo na tělo, vzdychá mi do ucha. Následně mě začne dráždit svým poprsím a to už nechci vydržet a kapituluji. Molly mě poutírá kapesníčky a dáme rychlou očistnou sprchu.

Až nyní jsem si uvědomil, že Molly přinesla šampaňské, které bylo v ceně masáže. Tak si společně dáme a jdeme pokračovat v masáži. Nyní ulehám na břicho. Molly masíruje celé mé tělo rukama a následně celým svým tělem. Krásně využívá i své velké poprsí. Po otočce pokračujeme v mazlení, masáž tělo na tělo ve všech možných pozicích. Své poprsí mi nabídne a pěkně si s ním vyhraji . Nakonec se přesouvá do pozice 69 a to už opět nevydržím. Molly mě opět utře. Přitulí se, chvíli ležíme a povídáme si. Následuje společná sprcha.

Odcházím velmi spokojen. Jsem rád, že se Molly objevila v jiném masážním salonu. Návštěvu určitě někdy zopakuji.

Erotická masáž / 90 minut / 2 500,- Kč v akci

Hodnocení

https://tapky.info/?3768,molly-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

Molly.jpg

3.4 5 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Lion
25 prosince, 2023 20:55

Vzhledem k tomu že poloha 69 není standardně součástí klasické erotické masáže, tak si obdržel extras i tak. Pokud by navíc byla použita ta menší sprcha přímo na pokoji, tak by to mohlo být moc pěkné sblížení ve dvou.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx