Erotické masáže Praha

Chanel – Rabbit hall

Zdravím všechny,

Při dlouhém večeru jsem se rozhodl konečně vyzkoušet Králikarnu, kde jsem původně měl v plánu jinou masérku, vzhledem k tomu, že jsem objednával online pár hodin před, výběr byl značně zúžený. Z několika navrhnutých dívek jsem nakonec, snad i proto, že jsem nenašel jedinou recenzi šáhl po Chanel. Objednání i potvrzení přes SMS, naprosto na  pohodu.

Při příchodu nabídnuto pití a za doprovodu slečny z recepce dorážím na pokoj. Po chvíli doráží Chanel – postavička jak lusk tak si říkám, fajn to by šlo. Hned se dáváme do řeči a komunikace je fajn. Vzápětí nabídka na společnou sprchu, kterou však odmítám.

Po rychlé sprše ulehám hlavou dolů. Až po chvíli využívám zrcadla, do kterých se Chanel fakt šikovně natáčí, a je na co koukat. Otočka dle odhanu, už po třetině času, konečně čas si pořádně prohlédnout masérku a začínám s doteky  které nejsou žádný problém. Komunikace v celé době masáže žádný problém.

V posledních 10 minutách masáže, několikrát doslova nabídnuto „ochutnání“ pradavek, finiš několikrát  oddálen a v pozici, kdy jsem, měl zadeček od Chanel přímo před očima zdárně dokončen. Komunikace nebrala konce, po tom co jsem se dozvěděl, že je Chanel z Kazachstánu a již zde žije spokojeně několik  let jsem byl výzván do sprchy, kde začínám s očistou Chanel ke mě vlezla, že mě aspoň na konci trochu umyje.

Následovala platba, oblékání doprovod ke dveřím a rozloučení.

Za mě výkon – cena / služba fakt v topu, pravděpodobně opakování ještě jednou dáme.

chanel-rabbit-150x150-1.jpg Chanel2-0.jpg

1.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx