Priváty v Praze

SOFÍ Lovely Girls

Objednávka: full servicess (1 hodina 2200,- +OB,výstřik do pusy, polykání vše po 500,-)

23 let 156 cm 45 kg (věřím)

Hodnocení:

https://www.tapky.info/?4942,sofi-lovely-girls-privat-734-332-131-734332131

Sofí je na tomto privátu druhý den. V reálu vypadá výrazně lépe, než na fotkách a jen podle výrazných řas poznávám, že je to ona. Má opravdu malé, voňavé a vysportované tělo s jemnou pokožkou krásné barvy. Je správným způsobem štíhlá. Má havraní vlasy a divoké oči s řasami, jaké jsem naposled viděl u velblouda (pokus o vtip).

Je opravu mladá a bezprostřední. Je určitou výhodou, pokud má partner zkušenosti a je připravený správně reagovat na různé nápady, jak zkrátit dobu sexu. Ale nic mimořádného. Informace o nabídce líbání ignorujte, protože si chrání celý obličej a nelíbá se. To jsou však asi všechna omezení, na která jsem narazil. Ikdyž pro full služby byla omezení překvapivá.

Orál je v pohodě, aby zajistil správné postavení, ikdyž hluboký není. Hodně pomáhá pohled na tu krásnou postavu a moc hezká střední prsa. Také slovní komunikace s dívkou s hlavou spíše pubescentky. A tak je možné si užít i lehké erotické slovní přestřelky. V komunikaci je je možné dosáhnout její otevřenost.

Polohy, lízání, prsty, vše přijímá hezky. Je úzká a malá, což je poznat i při sexu. Žádná poloha není problém. Po prvním kole však končí s odůvodněním, že pracuje nyní stále a je utahaná. Přišel jsem za relaxem, a tak jsem neměl zájem to hrotit, ale bylo to pro mě při té objednávce na hraně. Měla by si dát pozor, kde jsou hranice dívčích provokací a kde už je to moc.

Celkově mám ze schůzky velice pozitivní dojem a určitě není vyloučeno, že se můžeme ještě potkat. Ikdyž tu snahu o časový ojeb budu v hlavě mít. Je dobré jí vést a tuhle situaci jsem si mohl tvrdším přístupem ošéfovat, kdybych chtěl. Snažila se mi vysvětlit, že „stáláci“ mají speciální přístup a mám naději mezi ně postoupit. A tak to možná ještě zkusím 🙂 Přece jenom ta dívčí rozpustilost, trocha soubojů o pozice, ale především to hebounké mlaďounké tělo, to je super. A hlavně, zapomněl jsem se jí podívat do očí, jestli je má opravdu modré. Na druhou stranu – nabídka na trhu je velká.

Sofi4-1.jpg Sofi2-0.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx