Erotické masáže Praha

Laura – Infinity

Rozhodl jsem se podělit o svůj zážitek ze své masáže v Infinity. Jsem v tomto ohledu začátečník neboť to byla moje druhá erotická masáž v životě. Byl to pro mne zážitek čerstvý a intenzivní a proto se neubráním jistému srovnání.

Po naprosto skvělém prvním zážitku se slečnou Anitou minulý týden mne stále něco přitahovalo vyzkoušet i slečnu Lauru. Nemohl jsem to dostat z hlavy. I když jsem tento výdaj neměl vůbec v plánu, bylo to prostě jako magnet. O průběhu masáže jsem měl jistou představu a už si plánoval, jak Lauře její masáž oplatím a prozkoumám to tajemno, které tu kolem ní je .

Objednávka proběhla přes WhatsApp tři dny předem. Podle pracovního rozvrhu jsem navrhl operátorce dva termíny. Jeden byl na začátek její pracovní doby a druhý někdy k večeru. S drobnými úpravami byly možné oba. Protože jsem nechtěl doma budit pozornost proč musím tak neodkladně do kanclu a pak bych se ještě vrátil čerstvě vymydlený pozdě večer, tak jsem volil termín v poledne. To jsem ještě netušil, jakou jsem udělal chybu.

Dvě hodiny před příchodem jsem oznámil přes WhatsApp, že dorazím podle dohody. Operátorka vždycky odpovídala na zprávy okamžitě, ale teď se dlouho nic nedělo. Už jsem myslel, že tam tedy zavolám. Naštěstí za 15 minut přišla odpověď a potvrzení že vše platí.

V určený čas přicházím do Hálkový a dole v průjezdu zvoním na velké tlačítko. Nikdo dlouho nepřichází, ale pak hrkne v elektronickém zámku. Žádné instrukce kam mám jít. Vydávám se tedy po paměti k modrým dveřím do prvního patra a zase čekám za dveřmi. Po chvíli mi otevře asi operátorka (menší, sympatická, krátké tmavé vlasy, lehký přízvuk) a trochu s údivem jestli jsem objednaný? Tak znovu říkám že jo, na 12:00 k Lauře. Operátorka někam odbíhá s mobilem něco řešit. Pak se vrací a odvádí mne do velkého masážního pokoje se saunou, abych se posadil. Na výběr voda a z perlivých nápojů jenom Cola. Beru vodu. Ten pokoj je super a vybízel mne k různým fantaziím, ale také stále ubíhal čas a masérka pořád nikde. Po pár minutách přiběhla udýchaná civilní Laura ještě v kabátě, a že ať si všechno sbalím a přesunu se do jiného pokoje. Odvedla mne tam a zase zmizela pryč. Takže zase tam tak stojím, čas pořád běží a nic. Pak se vrátila, už tedy bez kabátu, a začala připravovat místnost, nastavovat hudbu a tak. Pak se zeptala co si objednám, ale hned si sama odpověděla, že asi masáž. To jsem měl v plánu, tak potvrzuji a říkám, že bych si objednal i nějaké extras. Ale nechtěl jsem být nijak konkrétní, jednak jsem čekal co mi nabídne a jednak jestli na to bude ta správná atmosféra. To ale zůstalo bez odpovědi. Poté zase někam odejde. To už mne začalo vnitřně štvát, ale nenechávám na sobě nic znát. Vyrovnal jsem tedy na stůl jednu hromádku bankovek za masáž a druhou hromádku za extras, co kdyby na ně došlo. Jsem slušný a platím předem.

Konečně přichází Laura v ručníku. Peníze nechává ležet na stole. Přidávám ještě malý sladký dárek jako pozornost a taky jako drobnou omluvu. Nejsem mladý krásný muž, ale jsem na horní hranici návštěvnického průměru a mám pupek, za který se stydím, hlavně při představě že se mnou budou muset pracovat tak mladý pěkný holky. Nicméně jsem čistotný, vcelku pohledný, pozitivní a empatický, takže nic co by mělo být jakoukoliv překážkou pro profesionála.

Za dárek mi poděkovala a dostal jsem letmou bezemotivní pusu na tvář. Poté následuje stručný rozkaz, že mám jít do sprchy a jestli má jít se mnou. No samozřejmě že má! Jednak jsem to potřeboval já. A pak určitě i Laura po jejím kvapném příchodu. Ale hlavně na rozehřání ledů, jako jeden z důležitých bodů programu. Je to moje podruhé a pořád jsem byl nervózní jako kdybych šel k zubaři na trhání osmiček nebo něco podobného, jenom s příjemným očekáváním.

Laura mi podává ručník. A další průšvih. Ručník je malý (mým pupkem to fakt nebylo), ale už má dost za sebou, trhá se víc a víc a není ho za co držet. Laura se mne ptá jestli mi není malý. Konečně ručník přeperu a držím si ho obouruč po cestě do koupelny. Celý tento úvod před masáží probíhal naprosto formálně a mechanicky, asi jako když se na hotelovém pokoji potkáte se službou a řešíte provozní potřeby co, kam a jak. Tohle mi udělat napoprvé Anita, tak mám mindrák do konce života a na masáže už víckrát nepůjdu.

V koupelně Laura shazuje ručník a poprvé si všímám jak vypadá. Je to mladá Ukrajinka, zrzka, nádherné štíhlé alabastrové tělo. Decentní tetování a naštěstí ještě žádný piercing. Proužek nad kočkou už oholila L. Nádherná malá pevná prdelka. Kozičky jedničky, homolovité, bez vystouplých bradavek, velmi pevné. Takové pěkně do ruky. Mý typicky ukrajinské rysy. Není to modelka, ale na druhý pohled má něco do sebe. Udávaný věk souhlasí.

Jdeme tedy do rohové vany. Laura nastavuje vodu. Mydlíme se a myjeme každý zvlášť. Laura se mne za celou dobu ani nedotkla. Atmosféra byla taková formální, že jsem měl taky mentální blok na ní sám od sebe sáhnout. Bylo to úplně stejné, jako kdybych tam třeba byl se svojí vlastní sestrou  a nebo teenage dcerou. Byla to naprosto asexuální atmosféra s něčím začít první a nejsem ten typ, abych to udělal jenom proto, že jsem kvůli tomu přišel.

Snažím se tedy alespoň konverzovat. Ani to moc nejde. Laura je v Čechách teprve 4 měsíce, takže to vysvětluje proč je málomluvná a říká jenom to co umí a ne to co by chtěla říct. Nabízím přejít do angličtiny. Nad tím pookřeje a nabízí i Francouzštinu, ale to bohužel neumím já. Angličtinu má perfektní. Zdvořilostně pokecáme, co její rodina doma, co dělá, co studuje a tak. Pak se každý zvlášť usušíme, na roztrhaný ručník už kašlu a jdeme do pokoje.

Tam jsem si uvědomil, že polovina zaplaceného času je v háji a proč tu vlastně jsem. Hlavou mi probleskla myšlenka na můj vysněný scénář, jak ji promasíruju, pomazlím se a užiju si jejího krásného těla. Navrhuji tedy Lauře, že jí dám masáž já. Na to nijak nereaguje. Lehám si na futon, velí abych se otočil na břicho. Odkládám svůj plán na neurčito a smiřuji se s masáží, kterou nijak nepotřebuju. Tady ale musím zmínit, že to by byla chyba. Laura má už z Ukrajiny masérské kurzy a masírovat vážně umí. Začíná s chodidly, lýtka, pak stehna. Střídá tlakovou masáž i hlazení. Kleká si jedním kolenem mezi moje nohy, ale není to nijak kontaktní. Nohám se věnuje opravdu důkladně. Občas si přidřepne, takže cítím na noze její strniště kočky. Pomalu postupuje výše a pokračuje na záda. Konečně dosáhnu někam na její tělo, aniž bych si při tom vykloubil rameno. Bohužel jenom chodidlo. Přestože mne foot fetiš vůbec nebere, v tu chvíli jsem za ten úplně první dotek šťastný jako blecha. Mačkám to chodidlo s vykloubenou rukou za zády, bavím se jak jí to lechtá a má u toho takové roztomilé reakce. Není jí to ale asi moc příjemné, tak toho po chvíli nechám a soustředím se na kousek lýtka kam až dosáhnu. U toho začíná přehrávaně vzdychat, tak jí to představení neberu a nechám jí dál pracovat. Jenže za celou dobu žádný pořádný kontakt, přitulení, dotyk kozičkou, nic. Občas to strniště a věřím že i to bylo jenom omylem nebo aby si odpočala. Vizuální zážitek taky žádný, protože na pokoji je šero a v zrcadle vidím víceméně jenom její (krásnou) siluetu.

Masáž mne už přestává bavit a vidím to jako ztrátu času. Ptám se na čas, ale prý ještě OK. Sám vím, že čas určitě už není OK. Asi si to uvědomila, tak povolila že se můžu otočit. Sedá mi na břicho a konečně se můžu přiblížit jejím přednostem. Přitahuji si Lauru k sobě a nořím obličej mezi ty její úžasný pevný homole a chvíli se s nimi mazlím. Mazlím a líbám ji na krku, na kozičky, kam dosáhnu v té jedné poloze kde sedí. Snaží se vzdychat a přidává nový prvek laškovně mne občas drápknout. Že by si konečně vzpomněla co má napsané v manuálu že má dělat? Nechal jsem ji shovívavě přitom.

Po asi 3 minutách v pozici na zádech navrhuji pussycat, abych měl z masáže alespoň nějaký intenzivnější zážitek. Zvlášť když je ohledně této služby tak tajemná. Potichu povoluje ale cítil jsem z ní otázku to fakt jako chceš? Ne že by to nechtěla udělat, to ne, ale spíš ve smyslu proč to někdo může chtít? Pak nastává další komická situace, kde se chvíli dohadujeme v jaké poloze, asi jako když se dva troubové potkají ve dveřích a kdo má koho pustit. Nakonec z toho vyplyne pozice 69. Znovu na mne tedy nasedne a já se dávám do díla. PH bylo v pořádku, ale popravdě jsem byl rád za tu úvodní sprchu, i když by se bývala mohla věnovat tomu dole trochu déle. Se zatemnělým mozkem začínám práci jazykem a Laura se poprvé dotkla mého kámoše a začíná ho opatrně honit a vzdychat. Kámoš se konečně probouzí k životu, ale je z toho tak překvapený, že to po pár vteřinách letí ven. No a tím taky po nějakých končí moje připuštění ke kočce, protože Laura vstává, oznamuje game over a že je čas jít do sprchy. Popravdě celý ten zážitek z návštěvy byl tak absurdní a zbytečný, že jsem snad nakonec byl i rád, že už to máme za sebou a to trhání osmiček tak moc nebolelo.

Ve sprše se umýváme převážně zase každý zvlášť, ale už jsme natolik sblížení, že si aspoň navzájem umyjeme záda. Občas dám Lauře na krk polibek a pohladím ty její úžasný kozičky. Za odměnu dostanu úsměv a pár laškovných drápknutí. Ptám se jí, jestli dělá raději tvrdé masáže nebo něžné, jak tady někdo v recenzi psal, že Laura je spíš metalová a má to raději tvrdě. Tak prý ani ne, má raději něžný přístup. Vylézáme z vany a každý zvlášť odcházíme do svých pokojů se převléknout. Po obléknutí čekám na vyprovodění, Laura přichází oblečená v civilu a vypadá v něm úžasně. Vyprovodí mne k dveřím, dostanu pusu na rozloučenou na tvář a odcházím pěšky do práce, abych si promyslel, co to všechno jako vůbec bylo.

Jak jsem psal, sám jsem byl nervózní z masáže jako takové. Laura byla asi nervózní ze mne. Všechno bylo navíc vystreslý organizačními zmatky v salonu a že jsme nabrali na začátku asi 20 minut zpoždění, které se snažila dohnat. Pokud bych to hodnotil čistě z pohledu zážitku, tak to byl naprostý fail ve všech ohledech, snad až na přírodní krásu Laury a velmi dobře provedenou relaxační masáž. Kvůli tomu jsem ale nepřišel. Pokud bych neměl jako první masérku Anitu, která byla naprosto úžasná po celou dobu, tak by mne tento typ služby asi odradil.

Jestli to tu čte někdo z vedení Infinity, neřešte to s Laurou. Je v tomhle oboru nová, těch průšvihů dne se na ni asi seběhlo víc. Potřebuje se víc otrkat a asi jsme si prostě nesedli. Pokud by byl jiný klient dominantní, asi by dostal to co chce. Já takový nejsem. Ty vyhozený peníze za masáž beru jako příspěvek pro její rodinu na Ukrajině, což ve výsledu není zase tak špatný pocit.

 

Klasická masáž + Pussycat

60 minut

1900 + 500 + 100

Profesionální relaxační masáž, ale můj účel nesplnila. Opakovat asi nebudu.

https://www.tapky.info/?4826,laura-infinity-spa-603-373-881-603373881

Laura.jpeg

4.9 7 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
k69
21 prosince, 2023 21:04

Tak měla ta masáž trvat o 20 minut déle. Za tohle by ti měli vrátit peníze.

23 prosince, 2023 18:31

Scénář, jak by to mohlo/mělo probíhat si v hlavě taky přehrávám, ale důležitý je nenechat se rozhodit, když je něco jinak.
Každopádně snažit se „dohnat 20min zpoždění“ je šílený, to se mělo automaticky o 20min prodloužit!

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx