Erotické masáže Praha

Laura Infinity

Přes operátorku jsem si vybral mladou masérku Lauru 3 dny dopředu. Den předtím jsem si vyhřezl ploténku, ale už jsem masáž nechtěl rušit. Při příchodu do Hálkovi nastávají lehké komplikace, nefunguje bzučák, tak pro mě Laura musí seběhnout. Jsem docela rád, protože si užívám pohled na pěknou prdelku šlapající do schodů. Jdeme společně do sprchy a užívám si pohled na mladou vysportovanou holku. Oceňuji především namakané nožky, pěknou prdelku a prsíčka akorát do ruky. Zaujaly mě diamanty na zubech a tetování. Za mě dost sexy.

Jdeme do pokoje a Lauře oznamuji, že mám problém s plotýnkou. Říká mi, že má maserský kurz a na Ukrajině masírovala. Začíná od chodidel, po lýtka, stehna a zadek. Poté pokračuje přes záda a krk. Je vidět, že už opravdu masírovala. Od zad mě bolí lýtko, tak si s ním pohrává.

Potom si lehám na záda a začíná erotická část😀 dávám mi na něho olej a nenápadně ho staví. Pak si mi sedá na břicho a jezdí opatrně pipinkou po břichu a za zády mi ho honí. Musím ji trochu krotit, abych nebyl moc rychle. Potom jde trochu níže a začne mi ho honit prsy. Kouká mi do očí (to mě vždy vzrušuje) a občas o něho brnkne i bradou čas běží tak ji prosím opět o polohu na koníčka. Kouše mě do ucha, citím stopořené bradavky na hrudi, rukou stimuluje a jde to ven. Utře mě, lehne si vedle a hladí mě jak milence. Mile si povídáme.

Poté jdeme spolu do sprchy, kde prosím o ještě jedno rychlé ukončení. Postaví se mi čelem, přitiskne se ke mně, kouše mě do krku a udělám se ji na bříško. Umyjeme se, usušíme a rozloučíme pusou.

Laura mě mile překvapila kvalitní masáží a následnou dost dobrou erotikou. Celkové shrnutí: namasírovaný jak od profesionálky + 2 udělaní spokojenost

Klasická masáž

60 minut

1900 + 200

Doporučuji

admin edit: https://www.tapky.info/?4826,laura-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_2714-385x578-0.jpeg IMG_2724-1-385x578-1.jpeg

3.8 6 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
19 prosince, 2023 22:08

Boha, jak sis mohl vyhřeznout ploténku po všech těch masážích, které působí proti takovým problémům…? 😱 

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx