Erotické masáže Praha

Kira – Candy Shop Massage

Aneb Kdyz to mas, tak to vokaz!

Hned po zverejneni profilu na cukrarskem webu jsem vedel, ze Kiru musim navstivit – uvedene fotky, miry, vek a hlavne ta velka prsa slibovala mnohe…Objednani na druhy den bez problemu, do baraku a pak do salonu vpusten v rekordnim case v radu sekund, do sklepeni me odvedla slecna recepcni, takova co jeste neznam, hned nabidla neco k piti, objednal jsem drink a v tom pritmi najednou vidim postavu ktera jiz za barem stoji a zdravi me a to byla sama Kira. Spolecne mi devcata pripravila piti, s Kirou jsme se privitali polibky na tvare a odebrali se do pokoje na druhe strane salonu se zrcadly vedle luzka + na strope. Slecna sla prede mnou, tak jsem bedlive sledoval jeji kroky, aby nedoslo k obligatnimu skobrtnuti na schodech.

Kira je v obliceji pekna vychodni divka, cela je hodne prirozena, bez zelez a kerek, s uzsim pasem, zato velkym zadeckem a paradnima prirodnima ctyrkama, ne-li petkama, s velkymi svetlymi dvorci a nevystouplyma bradavkama, ktere reaguji az po doteku. Mluvi dobre cesky, ovsem ne moc casto. Po prichodu na pokoj ticho, Kira pripravovala postel, ja si musel prisvitit, abych vubec videl kam odlozit obleceni, zacal jsem se svlekat, pohledl na Kiru a vidim ze uz ma temer dole takove ty vanocni saty jako jsou na webu v ramci vanocni akce. Skoda tak rychle akce, zde by bylo na miste udelat neco podobneho jak v Levelu, nejake vzajemne svleknuti a pomazleni, to by akci o mnoho vylepsilo. Kira sama od sebe vlezla do sprchy, tak jsem sel za ni, ale cele to bylo rozpacite a pro pripadneho zacatecnika stresujici. Dokonce vubec neprobehla komunikace jakou masaz vlastne chci a ani jsem neplatil. Asi automaticky brala ze tu v akci za 1700 Kc…

Spolecna sprcha vynikajici, sice ne vasniva jak zde byva zvykem, ale spise takova opecovavaci, Kira me namydlila, oplachovala, tiskla se ke mne, ten pohled na prsa zeshora (diky jeji mensi vysce) byl fantasticky, hodne jsem ji je hladil a zkoumal, podebiral a nadzvedaval… 😃 Hodne se priblizovala nosem a usty ze to vypadalo jako by vyzyvala k libani, nevim domluveno to nebylo. Casto jsme si hledeli do oci, pritom hezky vzdychala a zajimala se ruckou o muj rozkrok, pak zas chvili tvar na tvar, tak jsem citil vuni jejich vlasku. Celkem tak dobrych 15 min jsme tam stravili a pak presun na postel.

Uvodni pasaz na brise zacala maserka rovnou prijemnou sportovni masazi s olejem, od noh pres pater k ramenum, nebala se pritlacit, pote b2b, ktere ale nebylo obvyklym valenim se a divokym jezdenim, ale spis se jemne a krouzivymi pohyby trela prsy o ma zada a zadek. Pote zapojila i nozku, nartem prejizdela po mem lytku a kolenem pak zas po za tele. Tak po 15 min vyzvala k otocce…Bylo to prijemne, ale zcela chybela erotika, gfe, mohla lepe vyuzit svych prednosti, zajizdet s nimi k me hlave ci s nimi prejizdet pres me dlane atd. a samozrejme i zasmatrat v rozkroku.

Tak jsem zase konecne spatril jeji hlavni prednosti a tesil se, ze ted to teda pekne rozbali. Nestalo se tak ☹️ Kira si nanesla olej na prsa a hned se jima pritiskla na mou hrud. Coz nebyla pozice ze by je clovek mohl videt nebo se s nima mazlit. Dotekum se pritom nijak nebranila, jen jim nesla naproti, hladil jsem ji tak spise po zadecku, zadech ci nozkach, hlavne pote, co si klekla vedle me, ale chtelo by to nejake vasnive tuleni, prsy pohupovat pred oblicejem apod, ne jen sedet a nechat se hladit. Pak se maserka zacala stelovat do pozice 69, tak jsem mel radost, ze to bude pekny pohled na ten velky zadecek a ze prvne uvidim i mezirku. No a opet se tak nestalo, Kira se zastavila tak pod uhlem 45 stupnu, tedy zadeckem vedle me hlavy, nikoliv pred oblicejem, takze jsem videl jednu jeji hyzdi, pipinku vsak ne. Mezi nozky jsem nesahal, nechtel jsem to uplne zabit, hral jsem si tedy tak kam ma ruka dosahla, ale bylo to cele tzv. na vykloubeni zapesti. Po akci uz nezbyl cas na nejake polezeni, takze jsme rovnou sli do sprchy.

Spolecna zaverecna sprcha v podobnem duchu jako uvodni, ale kratsi, uz vyprsel cas, tak jsem se sel oblekat a slecna se jeste domyla sama. Sam jsem se zeptal jestli mam zaplatit ji nebo recepci, rekla ze primo ji, ale nesdelila castku, platil jsem tedy 1700 Kc, podekovala, zkontrolovala zda je volna chodba, prosli jsme kolem recepcni, ktera nabidla jeste drink ale uz jsem si nedal, rozloucil jsem se s Kirou polibkem na tvare a sam vysel po schodech do utrob baraku. Venku jsem byl po 68 min, takze cas opravdu dodrzen a mirne pretazen.

Je to hodne podobny zazitek jako popsal Kral v prvni recenzi teto slecny. Kira se mi libila, vzrusovala me, rad bych s ni sel na rande, jen jsem zklaman z nevyuziteho potencialu, proto hodnoceni neutralni. Jinak doporucuji milovnikum takovych divek, ktere je za co chytit, hornakum i dolnakum 😊

Zaverem upravim tedy uvodni vyrok – Kdyz to mas, tak toho prosim vyuzij!

Masaz 60 min, pravdepodobne mix Tantra mixu a Body to body (nebylo specifikovano, ale ono je to vlastne stejne) za 1700 Kc v ramci vanocni akce, namisto beznych 2000 Kc.

Hodnoceni – prumer

https://tapky.info/?4932,kira-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

kira-12-1.jpg kira-11-0.jpg

4.8 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
20 prosince, 2023 20:09

Fuckster, dobrá recenze. Já jsem měl s Kirou hezčí zážitek, proběhla i 69ka, jemné doteky dole, dostatečné GFE i ta prsa dost využila, stejně jako já 😛 tak možná jsi měl tentokrát trochu smůlu. Kira bude asi trochu stydlivější, mně se moc líbila i její tvář.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx