Erotické masáže Praha

Patricie – Patricie masaze

Docela náhoda chtěl jsem napsat recku na Patricii a než jsem se odhodlal koukám, že kolega níže jednu poslal. No nevadí, přidám vlastní pohled.

Ohledem logistiky, vše je jak píše kolega předemnou, diskrétní podání klíče zkrz okno. Ulice ne až tak klidná, ale bude záležet na času, já tam byl odpoledne.

Patricie je milfka s vypracovaným tělem, tady bych nebyl tak kritický jako kolega, tělo je i na pohmat na 40+ hodně dobré a plno mladších masérek takhle nevypadalo ani když jim bylo 30. Nicméně na mě teda dost uměly “botox” rty a obličej. To já nemusím.
Úvodní sprchu jsem nedal společnou, respektive jsem se ani neptal, když to ona nenabídla. Zase tak o to nestojím.
Masáž na břiše probíhala takové lehké hlazení-masírování, žádná sportovní masáž. Patrície v prádle, sekne jí to.
Souhlas ale, že tahle část trvá zbytečně moc dlouho.
Pak po otočce si lehla nohama k mojí hlavě a začne strojově honit. Nicméně doteky tak nějak v rámci pravidel povoleny, ale chybí tam ta atmosféra, žádné GFE dusno se nekoná. Škoda, škoda. Ani nějaké změny poloh, nastavení se, nic. Člověk si to musí posichrovat sám, požádat a pak je mu vyhověno.

Pak když je hotovo a dokonáno, tak následuje rychlé odeslání do sprchy, žádný dojezd nic, zase škoda, jak na běžícím pasu si připadáš.

No, takže závěrem, určitě by se to divadélko dalo sehrát lépe. Časově sice žádný ojeb nebyl, ale že bych musel opakovat to asi ne.
Za 2500,- / 60 min je to podle mě příliš málo muziky.

Hodnocení: (průměr, nic moc)

3 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
11 prosince, 2023 11:19

Thanks for the review.

Patricie used to be a great experience from a MILF massage perspective. She had plenty of positive reviews that labelled her as an experienced sexy massage provider, that would make you want to come back again.

She was out of the market for almost 1 year and I get the sense, from these latest reviews, that she tried to quit the erotic massages business but either it did not work out or the appeal for money was stronger, so she is doing it mechanically, just for a financial reward.

She is no longer a great professional. She is just making money. And that makes her an experience to avoid.

13 prosince, 2023 12:50

Souhlasím, byl jsem nějaký čas zpět a jak říkáš za dost peněz málo muziky :))

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx