Erotické masáže Praha

Leonkaprsa7 – Amateri

Taková zlváštní akce. Inzeruje „Relaxační masáž celého těla a prostaty s ručním zakončením 1 h 1600/30 min 1100“ s doplněním, že za nějaký drobný příplatek je možnost zakončení orálem s ochranou (nevyužil jsem). Byl jsem zvědavý na ty silikony a masáž análu. Na začátku upozornila, že je to relaxční masáž, tzn. není úplně nahá, což je z mé zkušenosti obvyklý formát. Jinak dodala, že na konci odloží vršek a s prsa dá k dispozici.

Masáž část na břiše cca 45 minut, jela 2x dokola takovou olejovou masáž, kvalitativně průměrná sestava. Takže jako masáž použitelné, víc tlaku by ale neškodilo. V závěru ještě v poloze na břiše přešla k masáži prostaty a péra zespodu, oboje má zvládnuté dobře, hlavně to první velmi dobře.

Po otočce rovnou finále, prsa je možné si hodně užít, vč. líbání a lízání bradavek atd. Zakončení nabídnuto na ně nebo mezi, bylo mi to celkem jedno, protože sedmičky silikony to sice jsou, ale mají dost nepevný, nevypnutý tvar, což já nemusím, mám rád pevně „vysekané polokoule“, ne imitaci velkých rádoby přírodních prsou. Jinak ruční práce dobrá, bez výhrad.

Celkový čas hodina dvacet, masáž čistá hodina a něco, zbytek sprchy před a po (samostatné, společná nelze za žádných okolností, koupelna nová, čistá).

Lokalita je zrekonstruovaný byt ve věžáku v Hloubětíně, telefon 735 081 051.

Postava (170/60) zhruba odpovídá, věk (31) bych dal tak +5, možná i vác, vybral jsem tři fotky z inzerátu, které nejvíc odpovídají.

Opakovat určitě nebudu, nejen proto, že tenhle typ silikonů se mi nelíbí, ale i proto, že za 1600 / hod. je takováto chudší, oproti salón§m neúplná masážní akce prostě nesmysl. Zvědavost byla ale bohužel silnější.

Hodnocení nicméně dávám neutrální, protože to vše bylo oznámeno předem a co řekla, to dodržela. Že to přesto zkusím byla moje volba, která mi ale jednou bohatě stačila.

Relaxační masáž s ručním zakončením
60 min
1600 Kč
https://www.tapky.info/?2912,amateri-leonkaprsa7
(nic moc)

L123.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
11 prosince, 2023 15:24

Takže masíruje normálně oblečená nebo ve spodní prádle a pak sundá jenom vršek je možnost že se svlíkne celá

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx