Erotické masáže Praha

Masáže Lenka

Masáže Lenka (Lenička)

Návštěva v listopadu 2023, kdysi jsem u ní byl když ještě byla kdesi u Flory, nyní má působiště v Uhříněvsi u Metransu v nové bytovce.

Lenka je malá,tlustá ukrajinka s velkejma svěšenejma kozama hned jak Vás vtáhne do bytu tak okamžitě rozepíná poklopec a pouští ,,čuráčka,, (to uslyšíte xkrát) a domlouvá co a jak , než jsem se nadál stál jsem tam uplně nahej. domlouváme masáž a orálek bez , vymejšlí kraviny jakože 1500 masáž a litr kuřba ale je zvyklá na smlouvání takže je na vás kolik tam nakonec necháte.bral jsem půl  hodiny poté u mně pochopila že pokud nesleví tak nemám problém se zase obléct a jít i když už mi stál 😀 následně jdete do koupelny kde vás celýho umyje s důkladně zkontoluje ,,čuráčka,, jestli je OK pokud by se jí něco nezdálo tak asi kouřit nebude.

poté ulehnutí na lehátko, napatlání oleje chvilka nic moc masáž zad pak nasadila lokty ale to bylo tak nepříjemný až jsem jí to zakázal, poté přesouvačka na nohy a neustálá kontola jestli se to ,,čuráčkovi,, líbí. líbí moc proto po 10 minutách sam otácím na záda a těším se na kouření páč to jí jde, sice furt přerušuje že hlavně nestříkat do pusy. je to takový srandovní jak se snim mazlí , povídá si s čuráčkem ale je to příjemny takže za chvilku stříkám. následně umytí ,,čuráčka,, rozloučení a pic kozu do vozu…

shrnutí

je to bizárek takže doporučit lze těžko ale ale 🙂

byt 9/10

masérka 5/10

masáž 2/10

kouření 7/10

platil jsem 1500 za půl hodiny masáže s OB

celkově

https://www.tapky.info/?472,lenka-masaze-lenka-774-400-605-774400605 &

 

4 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
11 prosince, 2023 11:13

Thanks for the review but I don’t understand how this lady still has customers.

She may not be the ugliest in the market (although she is way past her „validity“ in the market) but it’s the attitude that makes the full package unacceptable.

This is like getting naked with your old, greasy, fat auntie from the village. There is nothing erotic about her or her approach.

I know we all have different tastes and I had to test her some years ago myself but I keep it to this day as the most disgusting massage that I ever had.

11 prosince, 2023 13:57

Před deseti lety jsem u ní byl a byla to naprostá hrůza. Prasnička s ojebávkami. Jsi frajer, že za tímhle stvořením dojdeš.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx