Erotické masáže Praha

Kira – Tantra Club

Takže  jsem dosud stále jediný, kdo recenzuje masérky z Tantra Clubu. Přitom Kira, která sice masíruje jen o víkendech, protože má i jinou práci, se ale v té době na Ťapkách objevuje nahoře mezi fotečkami aktuálně pracujících masérek téměř nepřetržitě.

Rovnou dopředu hlásím, že Kira, masírující prý teprve třetí měsíc, je podle mne objev s velkým potenciálem – přinejmenším pokud jste na štíhlé dívky (já v podstatě ano, ale nevadí mi to občas prostřídat relativně středními mírami) – a krásná dívka. Postava souhlasí s fotkami na Ťapkách (na webu salónu má dosud jen nic nevypovídající fotku zezadu), ale mírně rozmazaný obličej snad jako by vůbec nebyl její: při vstupu mne ani nenapadlo, že mi to přišla otevřít ona – skutečnost je přitom lepší, až na jednu drobnůstku u úst nádhera.

Kira je z Ukrajiny, ale částečně už takový ten blízkovýchodní (asijský) typ: v krásné podlouhlé tváři úzký delší, jakoby mírně orlí nos, a hlavně podle mne ne hnědé (oproti fotkám a údajům), ale černé vlasy a obočí. A klidná, uctivá, až jakoby buddhisticky povznášející povaha. Její prsa by nejméně v polovině salónů byla vydávána za č. 2 a hádal bych jí míň než uváděných 24 let. Žádné tetování ani piercing.

(Ke dveřím přišla s Kirou současně, jen v prádélku, i další nádherná masérka, podle fotek a uvedení mezi aktuálně pracujícími na Ťapkách zřejmě Nikol – téměř stejný typ: zhruba tak nějak jako ona na Ťapkách vypadá v reálu i Kira, jen je Kira při cca stejné váze vytáhlejší do výšky).

V Tantře mají své 3 druhy masáží stručně jasně popsány a masérky se to zdá se snaží dodržovat. U cenově střední masáže „tělo na tělo“ je společná sprcha garantována jen na konci a Kira tu úvodní skutečně s tímto odůvodněním zdvořile odmítá. Po mém vysprchování a když je Kira už vysvlečená (čehož průběh z průhledného sprchového koutu ještě před zamlžením s libostí pozoruju), ji zvu do sprchy znovu, seznámit se, a to už Kira souhlasí, a tam během krátké chvilky proběhne první, opravdu spíše slovní oťukání.

Při masáži je od prvních tahů rukama zřejmé, že Kira se pro smyslnou erotickou masáž narodila. Není to od ní žádný fičák, ale je to obrovsky procítěné: ty její tahy rukou po těle jsou, ač nemám ta příliš vznosná přirovnání rád, jako z jiného vesmíru, prostě jsem takové ještě nezažil. A co je zásadní: je přitom pořád celkově kontaktní a vnímá. Už hned na začátku si pokládá mou nohu přes svou klečící na stehna až na dotek patami k jejím bokům. I později se mě často něčím dotýká, třeba něžně kolenem mezi nohama, a sama se jemným dotekům a hlazení nijak nebrání, spíše jim jde nenápadně naproti, jako třeba i proplétání prstů.

Vždy se ale pozicuje tak, že její rozkrok není na dosah; na to má dost dlouhé končetiny. To se mění až se závěrečnou částí, honěním. Během masáže v podélném zrcadle pořád hezky vystavuje svou postavu a naše úsměvy se střetávají i přes něj, ale její kočičku – přinejmenším při této cenově střední masáži – ani takto téměř nezahlédnete. V prvcích tělo na tělo mne nabírá svými kozičkami s příjemně nenápadným vzdycháním, využívá taktéž zadeček a trošinku už nevím čím i mírně přitlačila na záda. V paměti mi utkvělo fantastické mravenčení postupující po lýtkách, asi nehtíky. Když mi šeptem nabízí otočku, v čase spíše dříve, než bývá obvyklé, dokonce ji sám ještě o pár minut odkládám…

Na zádech je to pak už brzy klouzání tělem několika různými způsoby či polohami, kdy kámoše dole někdy přibírá jakoby nevědomky, někdy i docela rafinovaně, do hry. Líbí se jí hlazení prsou, neodolal jsem i kratičce se na ně přisát, a snad pokaždé, když se střetnou naše pohledy, natož když se tomu, co příjemného mi dělá, usmívám, i ona opětuje svým vznešeně šibalským úsměvem. Vlastně na veškerou aktivitu, když to nepřeháníte, se zatváří potěšeně nebo i jemňoučce přivzdychne a sama na to přirozeně naváže. Myslím, že příznivě přijala i pár mých polibků na tělo.

Její magické ručky jsou super příjemné i pro finální fázi, na níž nám zbylo dostatek času. Zkouší to se mnou v různých polohách – vyjma 69, jejíž odmítavé „ehm-ehm“ má tak líbeznou intonaci, že to lze směle považovat za GFE prvek (a jednu z věcí, které mi z celé masáže utkvěly v paměti nejvíc, a to pozitivně 😊). Nicméně to zkouším ještě jednou, ale Kira se nenechává přemluvit a pološeptem, nenarušujícím atmosféru, si trvá na tom, že na to je jiná masáž (VIP/pussy-cat), jen za moment dodává, že možná, když přijdu příště. Citlivým dotekům dole se ale nebrání, jednu chvíli se mi už zdálo, že jí mé hnětení začíná brát a ještě krásněji u toho vzdychala, ale s přehledem to ustála. Při závěru se pak v sedě spodkem sama vlnila po hřbetě mého zápěstí, tvářila se jako že si to užívá, já si druhou rukou hrál s jejími prsy a tím bylo, v pravý čas, vymalováno.

Doznění ve vzájemném objetí bylo rovněž moc příjemné s povídáním. Závěrečná sprcha už úplně kamarádská. 60 minut od mého příchodu uplynulo už při oblékání.

Asi jste si sami učinili obrázek, pro koho z vás Kira postavou a stylem masáže je a pro koho není. Ovšem její přístup by podle mne neměl urazit nikoho. Ukáže a dovolí vám zřejmě podle toho, jakou ze tří masáží si zaplatíte, ovšem musí to od vás nejspíš být podobně smyslné, jako od ní.

I když už mám svou oblíbenou masérku, Kira je v Praze druhá, k níž snad aspoň na opáčko v dohledné době rád zajdu.

Masáž: tělo na tělo (body to body)

Délka: 60 minut

Cena masáže: 2000 Kč

Odkaz: https://tapky.info/?4806,kira-tantra-club-722-123-111-722123111

Přikládám relativně nejpodobnější fotky (ale nemohu si pomoct, že vlasy má spíše černé).

Hodnocení:  (super, dobrá)

kira_004-1.jpg kira_002-0.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx