Erotické masáže Praha

Kate – Infinity Spa

Před pár měsíci jsem si tak seděl na baru v Candy Shopu a kecal s přátelskou vedoucí. Během našeho rozhovoru se rušný provoz salonu nezastavil a viděl jsem, jak se asi 4 masérky připravují a jak si chodily na bar po tekutiny. Všechno sympaťáčky, ale v tom zvenku po schodech přišla krásná mladá princeznička, pozdravila mě, pěkně se usmála a zmizela za závěsem. V tom momentě jsem věděl, že ji musím někdy vidět déle než těch pár vteřin. Bohužel, můj čas na tuto erotickou zálibu je velmi limitovaný. Naše rozvrhy se míjely a nakonec z Candy zmizela.

Naštěstí ne úplně, jen změnila zaměstnavatele a umělecké jméno. Kate byla pro mě jasná volba, když jsem ji spatřil v nabídce Infinity. Recenze jsem si přečetl, ale tak trochu ignoroval. Po seznámení se na Hálkové ve dveřích jsem zůstal v šoku, příjemném. Wow, Kate je hezčí než jsem si ji pamatoval. Působí jemně a nevinně, na ulici bych jí tedy tuto profesi netipoval. Po zavedení do místnosti hlásím typ masáže, ale extras mi nenabízí.

Tady jsem i přes své zásady zaváhal a požádal o extra pussycat. Nadrženost je svině. Sama mi to nenabídla, ale souhlasila. Možná si to jen namýšlím, ale mohl to být jeden z důvodů, proč jsem jí až tak nesedl, ale o tom níže.

Po odložení kešu přichází Kate už v ručníku, co je škoda, mohla mi předvést mini striptýz jako Monika nebo Stella. Jedeme do společné sprchy, kde je tentokrát příjemnější intimnější osvětlení. Ve sprše se objímáme, seznamuje, ale jen tělesně. Tak jak zde již bylo popsáno, Kate je spíše tišší a odpovídá jen na vaše dotazy. Dívá se mi do očí a mírně usmívá. Já jsem z ní hotový. 😳

Přesun na matraci. V zrcadle se na Kate neumím vynadívat. Definice slovanské krásy. Líbí se mi celá. Obličej, vlasy, prsa – menší dvojky, úžasný zadek a nohy. Je štíhlá, což ještě více zvýrazňuje její boky a kulatý zadeček. A ta její pokožka, to je ráj. Ona snad spí v nějakém zábalu 😶‍🌫️ Pasáž na břiše je i díky tomu velmi příjemná. Má to pěknou gradaci. Kate začíná od nohou směrem nahoru. Při přiblížení k mé tváři mi dýchá do ucha. K masáži využívá často nohy a kolena.

Dochází i k tomu „plazení pod ostnatým drátem„, které zde jeden pán kritizoval. Jenže se mnou byly ty ostny již zbroušené dohladka a já jsem si naopak tuhle body to body praktiku velmi užíval. Cítím při tom na svém těle celé její nádherné tělo od kotníku až po rameno. Pasáž na břiše je tedy dostatečně pestrá. Kate zapojuje i své drápky a škrabká mě po zádech a zadku. Mně z toho naskakuje husí kůže. Tuto část zakončuje vzrušující polohou zboku, kdy vystrčí svou pipinku směrem do zrcadla.

Otočka po tom všem nastává ovšem až ve druhé polovině. Zdálo se mi to nějaké dlouhé, i když příjemné. Hodiny jsem měl rovnou u hlavy a také Kate je často sledovala. Po otočce už mám možnost pozorovat a dotýkat se té krásy, když po mně klouže nejprve zboku, následně „normálně“ zepředu. Mazlíme se a objímáme. Ale cítím z její strany jakýsi odstup. Není to „láska jako trám“ jak zvykne popisovat své zážitky kolega Aladar.

Kůzlátka mi nenabídne k políbení a přesouvá se docela rychle do 69ky. Nejprve je trochu dál a pomalu se se svým pokladem přibližuje k mé tváři. Kate začíná decentně vzdychat. Masíruji jí ten parádní zadek. Toto se dlouho nedá vydržet. Silné vyvrcholení, ale jen z mé strany. Kate se ani nemusela moc snažit a to mi to občas trvá. Tu její fyzickou přitažlivost jsem nezvládl. 😀

Máme ještě spoustu času, neboť pasáž po otočce byla kratší. Kate si ke mně sedne a hladí mě po těle. Na konci masáže obvykle s masérkami poležíme a pokecáme. Tady to nějak nefungovalo. Kate bude asi introvert, co mi nevadí, já jsem taky. Ale už toho ticha bylo přece jen trochu moc, tak se jí ptám nějaké banální otázky. Kate mě sleduje svým zkoumavým pohledem, ze kterého jsem trochu nesvůj. Po pár minutách jdeme do sprchy, ale tam se už myjeme každý sám (kromě zad).

Na závěr mi věnuje jeden polibek na ústa a rozloučíme se. Na ulici jsem po 56 minutách. Na to jsem docela alergický, ale tentokrát mi to až tak nevadilo. No masérky by si na to měly dávat pozor (jak tady Daniella někde napsala: „kupujeme si čas s masérkou, ne její tělo„). O to víc jsem si toho všiml protože i ta pasáž po otočce, která je nejdůležitější, byla taková kratší, ale to i z toho důvodu, že jsem to déle nevydržel.

Kate na mě působila opravdu jako nějaká mladá šlechtičná 😁 její chování a vystupování je takové diplomatické, umírněné, možná trochu pyšné, ale příjemné a na úrovni. Rád bych si to s ní zopakoval (no bez pussycat), jen nevím, jestli by byla i ona nadšená. Měl jsem totiž celou dobu pocit, že jsem jí něčím nesedl. To se holt stává. A je taky možné, že se mýlím. Možná jí vrtalo hlavou něco úplně jiného.

Takže hodnotím pozitivně 🙂 Nenazval bych to s ní jako „živočišnou masáž“ jako kolega Gunner, ale rozhodně by byla Kate dobrá volba pro náročnější masážníky z hlediska fyzické stránky masérky. Na Kate v tomto směru těžko najdete nějakou chybičku. Tedy alespoň podle mého názoru. Ještě doplním, že jsem nezpozoroval žádná tetování, přifouknuté rty ani nic podobného. Byla jen lehce namalována.

Klasická erotická masáž na 60 minut za 1900 kč + pussycat 500 kč.

https://tapky.info/?4728,kate-infinity-spa-603-373-881-603373881

kate2-1.jpeg kate-0.jpeg

4.2 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx