Erotické masáže Praha

Karolina – Candy Shop Massage

Tak zde se s kolegou „kralmasaznichsalonu“ vůbec neshodnu, Karolína opravdu na žádný wow-efekt není a odpovídá spíš to, co už tu taky někdo psal – působí dost odlišně od fotek. Co mě zarazilo a zchladilo, v obličeji, je hodně kulatá a to já nemusím. Je to sympatická slečna, určitě mírně nadprůměrná co do vzhledu, má velmi hezké oči, ale do top-class designu má daleko.

Byl jsem zvědavý, jak to půjde, protože takovéto [vodní zklamání, dané ale spíš přehnaně superlativním hodnocením předešlého recenzenta než slečnou samotnou, je vždycky základ neúspěchu a chvíli jsem dokonce uvažoval, že se zkusím přebookovat k Mary, která zrovna cosi kutila za barem, ale nakonec jsem dal akci s Karolínou šanci.

Úvodní sprcha společná, žádné tornádo vášně, ale rozhosně víc než omývací – hezky zapojovala různé části těla v náznacích imitace sexu. Oceňuji také možnost občasné pusy, ale jen na rty, extra líbání nabídnuto hned, ale napoprvé u žádné masérky nedokupuji, resp. jen zcela výjimečně, když sama od sebe poskytne „ochutnávku“ a ukáže nějaký potenciál, ale pravidla mám daná a zde jsem to rád nechal, jak to bylo, pořád ve mě sedělo to, źe jsem čekal vzhledově o dost jinou holku.

Karolína to asi nějak vycítila, takže to bylo oboustranně takové vlažnější, ale na (ne)snažení se při masáži se to neprojevilo, nic neodbývala, nešidila. Na břiše už to, co psal prosincový předchůdce, sedí. Nápadité pohybové kreace, masáž hodně i kundičkou, roztahování nohou proti zrcadlům, časté zajíždění k péru, milé GFE – celkově docela dobré. Akorát ty „mrdavé pohledy“ mi přišly zde i později až moc hrané. Otočka po cca 25 minutách.

I zde se s ostatními shodnu, vypíchnul bych hodně dobrou imitace blowjobu, to se málokdy vidí. Trochu zmatek byl v tom, jak moc můžu oplácet honění. Při poloze na koníčka čelem ke mně mi ruku trochu posouvala (ne úplně pryč), ale když byla natočená v jakékoliv poloze zády nahoru, tzn. tak, že jí šla moje ruka seshora mezi půlky a dál dolů, nechala se dráždit hodně, dokonce i na áčku, kde by snad prošlo i víc, vypadala, že se jí to tam hodně líbí (a má ho hezký), ale nechtěl jsem riskovat zkažení vzájemného uspokojování. Co mi naopak zcela chybělo byla 69, to má asi vyhrazené jen pro pussycat. Jinak dole pěkně hladká a oku lahodící pohled, který se nestydí ukazovat v zrcadlech.

Pootočkovou imitaci sexu na koníka nemá tak vymakanou jako např. Barbara, ale nadprůměr to je. Krom toho umí pár unikátních intenzivních ručních grifů, kterými by ho postavila snad i mrtvole v márnici, u mě to znamenalo, že jsem musel dvakrát oddalovat.

Finále ždímačka totální, tak moc tam nechce nechat ani kapku, až to bylo nepříjemné, vůbec nezvolnila ani po 10+ sekundovém stříkání, to by měla vylepšit, připomínalo to spíš nucenou ejakulaci z nějaké bdsm lekce. Vyprázdnit se dá i jinak a empatčtěji.

Jinak slečna je Ruska, při odchodu jsme se lehce dotkli tématu Ukrajina a její vlažná reakce na mou praktickou podporu bránící se země znamená, že tu invazi buď schvaluje, nebo je jí to jedno, takže hovory nna toto téma nedoporučuji, pokud si nechcete zkazit masáž, u mě to naštěstí proběhlo až při odchodu. Povídavá jinak je, ale nevnucuje se.

Masáž jako taková tedy dobrá a na to, že jsem byl vzhledvě poněkud zklamaný, pěkný výkon, opakovat ale sanozřejmě nebudu, asi sotva kdo z nás by šel znovu k holce, která se mu nijak zvlášť nelíbí. Masírovat ovšem umí solidně, takže doporučení a kladného smajlíku bez problémů dosaźeno.

B2B

60 minut

1600 v akci „2.narozeniny“

https://tapky.info/?4740,karolina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

(dobrá)

karolina-nowatermark1.jpg

4.8 5 votes
Hodnocení recenze
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Candy
6 prosince, 2023 21:40

Dobrý večer,
Nejprve bychom chtěli poděkovali za recenzi a vážíme si, že navštěvujete náš salon.
Pouze chceme uvést na pravou míru, že Karolína je původem z Ukrajiny. A chtěli bychom dodat, že z našeho úhlu pohledu si nemyslíme, že jakěkoliv politcké názory atd. (v tomto případě zároveň mylné) by se měli vyskytovat v recenzích. Toto za nás do recenzí na tomto fóru nepatří.
Děkujeme za pochopení a v budoucnu, pokud vám na první pohled masérka nepadne do oka, neváhejte zmínit danou skutečnost naší recepci a určitě najdeme alternativní řešení ke spokojenosti obou stran, aby masáž mohla proběhnout k vaší maximální spokojenosti. Karolínu považujeme za velmi krásnou mladou slečnu, každopádně rozumíme, že každý má jiný vkus, což možná právě vedlo k tomu, že vám například její pohledy přišly až moc hrané a pokud by byly sympatie z vaší strany větší, měl byste jiný názor. Na druhou stranu chybějící pozice 69 je samozřejmě velký nedostatek a Karolína si na toto dá pozor.
Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
Candy

7 prosince, 2023 09:40
Reply to  a7a7

Sto lidí, sto chutí…někomu se líbí ta a jinému zase ta….jinak stejnou masérku vnímá, nadržený 20-cátník, jinak zkušenější 40-cátník a úplně jinak 60-sátník, který je rád, že mu v Candy vůbec otevřou 🙂

Pokud přijdu na masáž a vyloženě je mi někdo nesympatický, tak prostě hodím otočku a nebo zvolím jinou slečnu, pokud to jde …třeba Mary, která zase zřejmě spadá do kategorie „tvého“ top-class designu.

Nicméně, ani ta ( 🇧🇾 ) by s tebou na pokoji nekřičela „Slava Ukraini“ při tvém vyvrcholení. 🙂

Masážím zdar!
(a mějme se tu všichni rádi, jsou Vánoce!)

6 prosince, 2023 23:23

Já byl u Karolíny koncem září (a napsal jsem z toho ne příliš povedenou recenzi) a můj dojem byl, co se týče recenzí „Krále masážních salónů“ a tvé, tak napůl z obou, celkově ale shodný a za mne taky skvělý průběh masáže.

Shodou okolností jsem se s Karolinou potkal minulou sobotu skoro tváří v tvář, když jsem šel na pokoj s Alinou (recenzi možná ještě napíšu) a zarazilo mne právě, jak Karolina oproti tehdy byla nějaká horší v obličeji: může to klidně dělat i aktuální úprava vlasů, obličej má opravdu hodně kulatý, ale to by nevadilo: tehdy při masáži jí ho krásně doplňovaly středně dlouhé vlasy, částí pramínků rozpuštěné, to vážně dělá hodně (a málokterá masérka tak vlasy při masáži má, kvůli těžkému smývání oleje z nich).

Ale teď v sobotu mi přišla Karolina v obličeji i jakoby jaksi strhaná. A nedivil bych se, když jsem v Candy teď před objednáním sledoval rozvrhy, ona jede dlouhodobě nejdelší směny a skoro každý den. (Přitom mi, jak i píšu tehdy v recenzi, „sama řekla, že si hlídá, aby nebyla přepracovaná a na masáži byla vždy svěží“). Tak nevím…

Rovněž potvrzuji tu její skvělou imitaci blowjobu – díky 3 zrcadlům jsem měl možnost vidět, jak ten trik dělá – a škoda, že ho nedělala déle, ale to už bych si asi udělal, takže vlastně dobře, protože ho, celkem nelogicky, nasadila téměř na začátku honění.

Last edited 5 měsíců před by ExPlayer
7 prosince, 2023 10:53
Reply to  ExPlayer

*oprava: to už bych se (ne „si“ :-)) ) asi udělal

Candy
7 prosince, 2023 20:23

Dobrý večer,
Nechtěli jsme zde vyvolat nějaké pře, pouze sdělit i náš pohled na věc. Děkujeme za vaše podněty.
Nejvíce nás zaujal pokřik sláva Ukrajině k vyvrcholení. Pouze nevíme, v jaký moment toto zavést, zda při prvním vyvrcholení ve sprše nebo na konci.
Případně ještě máme jeden nápad…můžeme pozvat všechen personál na pokoj, stejně jako zpívají číšníci happy birthday v restauraci. Jistě se tím proslavíme po celé Praze.
Děkujeme a pěkný večer všem.

7 prosince, 2023 20:45
Reply to  Candy

Ale vy uz jste proslaveni po cele Praze. Jen ja u vas jeste nebyl 🤦‍♂️

8
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx