Erotické masáže Praha

Emily – studio Le vour

Ještě mi hraje v hlavě písnička Emily, od punk-rockové kapely Rybičky 48. Ale stejně to bylo přebito další velmi zajímavou masážní zkušeností a to konkrétně Emily, ze studia Le vour, které se nachází na Jiřího z Poděbrad.

Při otevírání dveří mi přišlo, že Emily moje ADHD a mnoho myšlenek i entuziasmu i nadšení, úplně nevnímá či nestíhá. To však nevadí. Po úvodním seznámení, jsme se přesunuli do pokoje napravo ode dveří. Ten mám v tomhle studiu, asi nejméně rád, protože tam je nejmíň světla a vnímám tam takovou zvláštní odřízlou atmosféru a klid. Nevadí. Posadili jsme spolu na gauč a Emily mi za chvilku donáší kafe s cukrem i mlíkem. Bohužel k mé roztrženosti, jsem si dal do toho jejich malýho kafe, asi 4 lžičky. Moje blbost. Ale což. Nějak jsem se neuhlídal a byl jsem pořád hodně akční. Nu nic.

Trochu jsme si popovídali, probrali co nás během tý hoďky čeká a nemine a jaký mám nebo nemám přání.
Po krátkém přátelskym pokecu, jsem si hodil sprchu a šlo se na věc.
Emily se hnedka nabídla, jestli si nechci na ten úvodní striptýzek sednout. Souhlasil jsem. A zatímco mi tančila jak nějaká malá něžná panenka, kdesi ve stanu na Sahaře a s praskajícím ohněm kolem, mohl jsem se pokochat jejími velkými kérkami na jejích bocích.
Po ulehnutí na futon, jsem na pár minut zavřel oči a pokusil se alespoň na těch 90 minut, co bylo před námi, vypnout. Trochu to pomohlo. Zase jsem otevřel oči a díval se Emily do tváře, která tiše přede mnou sténala a přitom zkoumala můj výraz a zjišťovala, co to se mnou dělá a nedělá.

Přišlo mi, že masáž s Emily, je zas úplně jiná než jsem tady zvyklej. Hodně pomalu po mě pokukovala, jako by se pokoušela mě svést a zároveň se mazlit, hladit a dělat mi krásně na těle i na duši. Emily byla něžná jak vánek. Nikam nespěchala a naopak mi to připomínalo takové erotické uklidňování a ukolébávání. Celé to bylo jako vánek. Přišlo mi, že si Emily na nic nehraje a neni nijak dominantní, jak už jsem v tomhle studiu (možná nejen já), zvyklej.
Už tu bylo zmíněný, že Emily přeskakuje ve svém masážnickym přístupu, od zkoumavého přístupu a pohledů z očí do očí, hezky nos na nos, tak jak to máme my chlapi dost často rádi. Mění pozice, tak jako se mění světlo během rána či během večera. Emily mi po celou dobu, hladila duši a zjišťovala, co bude fungovat a co se mi jakožto autistovi, bude příčit.
Emily nebyla hladová, měla chuť se mazlit a uklidňovala tak, rozjetýho Fílu (tak mi v tomhle salónu, říkaj), Emily tančila po obloze, jak hvězdička, co toho má ještě hodně před sebou a co se teprve probouzí, ke svému záření.

Ke konci, se ke mě přitiskla a já si tak mohl pohrát s jejími krásnejma ňadrama a nijak nezvyšovala tempo, po celou dobu, onoho velmi rychlého konce, mi fakt přišlo a vnímal jsem to tak, že Emily udržuje po celou dobu, tuhle klidnou intimní atmosféru, a snaží se mě udělat co nejvíc a nejdrsněji ale stále zkoumavě a něžně. V rámci pravidel, nechala vše doznít, podala mi kafe, zlehka, opravdu zlehka, mě poutírala a pak už jsme jen kecali a kecali a kecali (teda spíš já 😅) a ona mě stále hladila a nepustila ze mě své panenkovské oči.

Doporučení: ANO
Opakování: Ještě váhám, ale radši tomu dám čas na uklidnění mých ospalých myšlenek. Nicméně v dohledné době, nevylučuju, že Emily si podám pro body to body s bdsm praktikama, jako je škrcení, svazování atd.
Výslednou hoďku a půl s touto něžnou zvědavou slečnou, hodnotím jako: 😉 (slovy bych řekl, jako lepší průměr ve kterém se však nachází prostor pro hlubší a vášnivější chvíle a drobné zlepšení). 

Pokud si tuhle mojí recenzi milá Emily čteš, tak ti chci poděkovat za velmi hravý úvodní taneček a třeba někdy zas nashle 😘

Druh masáže: lingam + strip dance
Délka masáže: 90 minut
Cena masáže: 3000,- (+ strip dance 500,-)

https://www.tapky.info/?4717,emily-studio-le-velour-777-317-249-777317249

IMG_4268-0-1.webp IMG_4263-0.webp

4 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
6 prosince, 2023 20:38

Dík za další recku této fajn slečny, Ano Emily mi sedla za poslední dobu fakt dost a opravdu ji to baví to svádění 🤗

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx