Erotické masáže Praha

Veronika – Secret Place

Byl jsem u Veroniky skoro přesně před čtvrt rokem v European Spa, tehdy jsem jí dal neutrálního smajlíka, přičemž mou hlavní výhradou byla cena. Zaznamenal jsem, že teď masíruje v Secret Place, kde je cena za pussycat rozumnější, tedy jsem si řekl, že to zkusím znovu. Už u dveří mne poznala, což jsem jí potvrdil, a povídá, že jsem jí napsal hnusnou recenzi. Chvíli jsem se neúspěšně snažil vysvětlit rozdíl mezi negativní a neutrální recenzí, a zeptal jsem se, jestli to je problém a mám jít pryč, nebo můžeme pokračovat. Dovedla mne na pokoj, řekla mi, abych se svlékl, poslala mne do sprchy, tak jsem myslel, že nějaká masáž proběhne. Po návratu na pokoj mne s věcmi poslala do jiného pokoje, kde mi oznámila, že mě masírovat nebude, ale že přijde Angelina. Tak jsem 10 min počkal, pak jsem napsal operátorce s dotazem, kde Angelina je. Dostalo se mi odpovědi, že žádná náhrada nepřijde, a můžu jít pryč. Celkem 30 min v prdeli, dávám naštvaného smajlíka za komunikaci.

Plánovaná masáž byla

Pussycat 60 min

cena 2400 – 200 sleva

P.S. Veronika tady má reklamu na hlavní stránce a už tři smíšené recenze, které se nicméně nedají najít kliknutím na její fotku. Je tohle potlačování smíšených a negativních recenzí tady běžnou praxí, admine?

2.5 4 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
29 listopadu, 2023 18:00

re: P.S. : Prijde ti ze je to bezna praxe kdyz tu ctes recenze ? Bezna praxe to neni, dal bych to nerozebiral. Staci se trosku zamyslet a pochopis proc tomu tak je a proc slecna na tapkach nema ani zadne fotky nic 😉 Ja jen doufam ze uz z masazni sceny konecne uplne zmizi ….

Last edited 5 měsíců před by admin
k69
29 listopadu, 2023 19:59
Reply to  admin

Tipnul bych že se jí recenze nelíbili tak admina bombardovala ať jí profil smaže. Jak je tohle vůbec vlastně řešené v českém právu, podle mě by mohla hypoteticky žalovat za pomluvu, ale nevím, nejsem právník.

Admin
Famed Member
29 listopadu, 2023 20:12
Reply to  k69

No a presne na tyhle diskuze je tu POKEC  😀