Erotické masáže Praha

Sissi – Masáže Hanka

Nedávno jsem měl tu čest navštívit novou masérku v salonu Hanka, jménem Sissi. Už při prvním setkání mě zaujala její upřímná a smyslná aura. Její příjemný úsměv doprovázený krásným, jasným a hlubokým pohledem do očí byl k nezaplacení. Její pohled ve mně vzbuzoval pocit důvěry a klidu. Je to žena kolem třiceti let s výraznými rysy – kromě většího poprsí, které bylo elegantně a vkusně zakryto, jsem si všiml několika drobných tetování rozesetých po těle, která přidávala určitý šarm.
Jakmile masáž začala, bylo jasné, že Sissi je zkušená v tom, co dělá. Její ruce plynule klouzaly po mé kůži, přičemž každý pohyb byl promyšlený a pečlivý. Ačkoli jsem byl zvyklý na více kontaktní pojetí masáže v tomto salonu, její masáž byla pro mě novou a osvěžující zkušeností. Sissi upřednostňovala především své ruce, což mě překvapilo svou efektivitou a precizností. Během masáže jsem měl pocit, že se část břiše trochu zkrátila, avšak masáž dolních končetin byla důkladná a přesná, s citlivým přístupem k detailu.
Po otočce jsem měl možnost lépe pozorovat Sissi. Seděla vedle mě, její silueta osvětlená jemným světlem místnosti zdůrazňovala její ženské tvary. Ačkoli byly doteky povoleny, nebyl jsem si jistý, zda je vhodné je využít, protože atmosféra byla mírně zdrženlivá. Nicméně musím zdůraznit, že žádná specifická omezení nebyla explicitně stanovena, ale při osahávání jsem nezaznamenal ze strany masérky patřičné nadšení. Masáž byla zakončena ruční technikou, která plně odpovídala mému očekávání.
Nejvíce mě ale zaujalo závěrečné popovídání po skončení masáže. Bylo skvělé, jak Sissi dokázala vytvořit přátelskou a teplou atmosféru. Naše konverzace byla přirozená a uvolněná, což bylo příjemným zakončením celého zážitku. Vzájemné objímání na rozloučenou mi dodalo pocit, že jsem byl nejen klientem, ale také někým, s kým si skutečně rozumí.
I když je na masáži co zlepšovat, domnívám se, že slečna má v sobě obrovský potenciál a věřím, že bude brzy patřit k absolutní špičce v Praze.

Opakování i doporučení určitě ANO.

Masáž: Erotická masáž ALL INCLUSIVE   Cena: 1800,–

Hodnocení slečny:
Masáž: 8/10 Atmosféra: 9/10 Obličej: 7/10 Prsa 10/10 Zadek: 5/10 Nohy:5/10 Břicho: 5/10

Smějící se smajlík.

https://www.tapky.info/?3367,ella-rabbit-hall-774-910-918-774910918

sisii-1.jpg sissi-0.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx