Erotické masáže Praha

Molly – Infinity Spa

Objednání přes WhatsApp bez problémů čtyři dny předem. Když jsem dorazil na místo, byl jsem okamžitě vpuštěn do domu (pokočka v Koubově ulici) a ve dveřích přivítala Molly. Hned jsem dostal pusu, Molly mě obejmula, zeptala se jak se mám a odvedla mě na pokoj. 

Potom na chvilinku zmizela aba zjistila jak je volná koupelna. Když se vrátila, museli jsme chvilinku počkat (tak dvě minuty), mezi tím mě objímala, tiskla se ke mně, byla zkrátka přítulná. Sprcha byla poměrně rychlá, ale velmi kontanktní.

Když jsme se vrátili na pokoj, následovala úvodní část na břiše, kdy po mě Molly jezdila prsama i zadečkem a velmi brzy mně nabídla, abych se otočil. Nyní jsem si mohl podle libosti hrát s jejími přednostmi, líbat je a tak. Mezi nohy mě moc nepouštěla, ale to mně nevadilo. Masáž na zádech bylo takové mazlení, v podstatě pořád se mně otírala o šulína, chvilku prsma, chvilku bříškem (podbříškem), zadečkem a tak. Bylo to moc příjemné. Opravdu jsem si to užil. Velmi se mně líbilo, když si ho dávala mezi prsa. Na závěr mě moc hezky vyhonila. Potom jsme se ještě domazlili, prohodili pár slov a šli do sprchy.

Moly je hezká sexy holka z Ukrajiny. Mluví slušně česky (všemu rozumí, ale občas hledá slova). Má velká pěkná prsa, štíhlý pas a rozšířené boky. Pro mě dokonalý zdroj sexu. Masáž byla jedna z nejlepších co jsem kdy zažil. Určitě budu rád opakovat. Opakování i doporučení určitě ANO.

Masáž: Klasická erotická masáž   Délka masáže: 60 minut      Cena: 1900,–

Hodnocení slečny:

Masáž: 10/10 Atmosféra: 10/10 Obličej: 9/10 Prsa 10/10 Zadek: 10/10 Nohy: 9/10 Břicho: 9/10

Smějící se smajlík

https://tapky.info/?3768,molly-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

IMG_4700-683x1024-0.jpeg molly_046-1.jpg

3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx