Erotické masáže Praha

Alina – Candy shop

Do masáže s Alinou jsem zatím měl 50% úspěšnost, že mou vybraná masérka je volná, jinak jsem bral podle možností, které mi v ten čas byly nabídnuty. Je zajimávé, že pokud jsem šel za masérkou, kterou jsem neměl vytipovanou předem, tak ten zážitek byl lepší a bohužel se to potvrdilo i zde, kde Alina byla na mém bucket listu a o to více jsem se na masáž těšil, no nebudu předbíhat.

Candyshop nemá smysl popisovat, objednání pár dnů předem skrze sms bez probému, problémy nastaly když jsem byl na cestě – přišla zpráva, jestli nemohu o 20 minut později, že klient přede mnou měl zpoždění ( no tak, pánové, time management je základ 🙂 ) 20 minut bylo moc, nakonec jsme se domluvili, že přijdu o 10 minut později a kompenzaci v podobě slevy. Vchod v pohodě, otevřel mi recepční až jsem se skoro lekl, že jsem se potkal s kolegou. Přišlo mi to divný, asi bych zde nečekal rečepčního.

Nabídnuto na baru a pití a hnedka přijde Alina – na fotkách to bude ona, ale upřímně jsem čekal někoho jiného. Je to Ukrajinka, česky moc neumí, 168cm ani nahodou, což pro mě bylo zklamání, spíše 160cm, váha sedí, je to krásně štíhlá dívka. Klidně bych ji tipnul více než inzerovaných 25 let a to byl možná ten problém, nějak mi nepasoval její obličej s tím lolitkovským tělem, které zase vypadalo mladší – prsa takové menší dvojky a malý, ale za to pevný zadeček.

K mý smůle jsem skončil zase v pokoji jak minule (po schodech dolu, doprava a asi posledni? vlevo), prostě pokoj kde zrcadlo vedle matrace je rozděleno nějakou nikou. No nic, na pokoji toho Alina nic moc neřekne, nabídne masáže, s tím, že rádá má všechny, tak beru B2B, bohužel extras žádné nenabídnuty. Alina se hnedka svlékne do naha a vybídne mě, ať jdu za ní do sprchy, kde domlouváme 1 nebo 2 kola, tak říkám, že to nechám na ni. Po úvodním namydlení se ke mě otačí zady, tiskne zadečkem a začneme mi to dělat rukou, já mám tak prostor si pohrát s její kozičkami a hladit ji jinde po těle, což ona doprovází lehkým vzdycháním. Celé je to fajn, což po chvilce vyústí v kapitulaci na její super zadeček. Ok, takže 2 kola si říkám v duchu a po rozpačitém prvním dojmu mě napadne, že by to mohlo být fajn.

K části na matraci/futonu – začátek klasicky na břiše, jak jsem psal v tomhle pokoji mi přijdou zrcadla fakt neštaštně řešeny, krom toho zmiňovaného je tam jedno za hlavou (to aby si člověk vykloubil krk) a jedno na stropě (to je fajn, ale až po otočce), takže než abych za každou cenu se snažil něco vidět, tak spíše relaxuji a chci si užít masáž, která mi upřímně moc neutkvěla v paměti, vyjma toho, že vůbec neměla prvky GFE (žádné propletené ruce, žádné polibky apod), bylo to spíše klouzání s prvkama B2B, kdy se Alina různě vystavuje do zrcadel a ráda skrze odraz navazuje oční kontakt, toho se fakt nebojí a je ho možná až moc. Sem tam zavadí o kulky, jinak to žádná velká divočina nebyla. Každopádně těch pár okamžiků, kdy je na čtyřech zády ke mě a já mám možnost vidět její vyšpulenou kočku v odraze zrcadla, stojí za to, a dávají příslib lepší akci po otočce.

Otočka přichází v polovině, možná po a vlastně se to celé nese v podobném duchu – žádné GFE kromě docela intenzivního očního kontaktu, kdy někdy je fakt blízko a škoda, že nenabízí líbání (i když má napíchané rty, tak se mi líbily). A vlastně střidala jen pár poloh – buď byla vedle mě na čtyřech, kdy jsem si mohl hrát s jejím zadečkem a i víc, nebo byla v koníčku nade mnou a honilo rukou za zády nebo byly v pozici 69, kdy jsem ji mohl její peči oplácet a hrát si s ní taky. Tenhle trojboj vystřidala několikrát, kdy pak zahájila frontální útok s cílem dokončit druhé kolo, což se ji nepodařilo, spiše to mělo opačný efekt. Takže po pár minutách snažení jsem ji utnul, že už to nedopadne.

Na chvilku se přitulila, pak jsem zavelel do sprchy, kde mi pomohla od oleje, stejně tak ja jí, sprcha byla čistě očistná.

Po akci zaplaceno 1800 (kompenzace za problémy s příchodem)

Závěr: Nevím, jak to hodnotit – Alina byla milá, je to pěkná holka, vyloženě žádný průser nebyl, ale prostě celé mi to přišlo jako kdyby to bylo podle scénáře, a že kdybych přišel znovu, bude se to odehrát úplně stejně. Nic extra navíc, nic z čeho bych měl pocit osobnějšího přístupu, nebo že bych na to vzpomínal, proto asi neutrální hodnocení.

Body to body; 1800,- (sleva); 60 minut; hodnocení (průměr)

https://tapky.info/?4765,alina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

alina-6.jpeg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx