Erotické masáže Praha

Foxy – Candy Shop Massage

Ďalšia cesta do Prahy, ďalšia masáž. Tentokrát v cukrártne u Foxy. Pôvodne som išiel na 60min B2B, ale počas masáže sme to zmenili na 90min + bozkávanie.

Podnik: Objednávka bez problémov cez WA pár dní dopredu. Na bare ma už čakala aj Foxy, ktorá si so mnou dohodla masáž. Pomerne veľká izba so sprchou. Zrkadlo na strope je luxusné.

Vzhľad: Foxy je mladá, štíhla baba nižšej postavy. Fotky z webu sedia. Žiadna super modelka, ale rozhodne patrí k tomu lepšiemu. Zaujímavé bolo, že vôbec nebola napaľovaná, no aj tak mala veľmi pekný prirodzený kukuč. Príjemná zmena oproti babám, ktoré si dávajú kilo omietky.

Osobnosť: Má východný prízvuk, ale česky vie super a nemala problém ani s mojou slovenčinou. Ona je taká kombinácia na prvý pohľad milej až nevinnej baby, ktorá sa zrazu zmení na dračicu. Pýtala sa ma ako to chcem, čo mám rád a všetkému vyhovela. Na druhú stranu mi tiež povedala, čo má rada ona a dávala jasne najavo, keď som dodržoval pokyny.

Sprcha: V sprche sme sa najskôr umyli a potom sa ma spýtala, koľko krát to chcem. Už tam sme sa začali dosť hrať, tak som ju poprosil a doplnenie bozkávania a dobre som spravil. Nakoniec som ju stopol a nechal si to na masáž.

Masáž na bruchu: Veľa klasickej masáže tu nebolo. Chvíľu mi pomasírovala nohy a chrbát, podráždila tam dole a prešla na B2B. Veľa GFE a takej pozornosti na detaily. Napr. mi napravila vankúš, aby som na ňu mal lepší výhľad v zrkadle 😀 Otočka dosť skoro. Foxy mi navrhla, či to nepredĺžime na 90min a mne sa to zatiaľ veľmi páčilo, tak som súhlasil. Na minútu odbehla oznámiť to šéfovej, ale hneď bola späť.

Masáž na chrbte: Tu je ťažké niečo opisovať, lebo si myslím, že to pri Foxy bude mať každý trochu inak. Myslím si, že Foxy nepatrí k tým babám, ktoré majú naučenú zostavu (čo má rozhodne tiež svoje výhody), ale snaží sa upraviť masáž konkrétne pre každého. Sledovala, čo sa mi páči a často sa ma pýtala ako to chcem, ktoré techniky preferujem atď. Dávala rôzne návrhy. Na druhú stranu sme sa bavili aj o tom, čo sa jej páči a nemala ma problém ani usmerniť, keď jej niečo nebolo príjemné. Chvíľu po mne jazdila B2B, potom pridala pár zaujímavých polôh až sme skončili pri 69. Tu som ale podcenil svoju silu – bol som po nočnom fláme a nejako to nešlo, normálne by som už dávno bol. Znova sa prejavila mentality Foxy, keď bola z toho chúďa až nešťastná, že či robí niečo zle 😀 Tak som ju poprosil na pre mňa ťažký kaliber, aby si ľahla vedľa mňa. Hladkal som ju, krásne sa bozkáva a pritom to šlo.
Po masáži: Utrela ma a chvíľu sme ešte vedľa seba ležali. Potom do sprchy, kde bola ešte dosť provokatívna. Navzájom sme sa usušili, na bare som doplatil rozdiel, pusa na rozlúčku a odchádzal som cca po 100min.

Záver: Toto bola asi najviac client-oriented masáž, na akej som bol. Žiadna naučená zostava, veľa komunikácie ako sa to páči mne ale aj ako sa to páči Foxy. Určite môže každému odporučiť a Foxy je jedna z mála masérok, za ktorými by som sa radšej vrátil ako skúsil novú masérku. Nečakajte supermodelku, ale prirodzenú krásu. Nečakajte profi zostavu, ale improvizáciu.

Masáž: 90min B2B + bozkávanie za 2500Kč

Hodnotenie: podnik: 8/10, vzhľad: 7/10, masáž: 6/10, GFE: 10/10, (super,dobrá)

https://tapky.info/?4330,foxy-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

foxy_02-1.jpg foxy_03-2.jpg foxy_01-0.jpg

4 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx