Erotické masáže Praha

Mia – Tantra Club

Tahle Mia mi padla do oka zde na Ťapkách, kde se mihla nahoře mezi těmi fotečkami daný den pracujících masérek. Na webu svého salónu naopak vůbec neexistovala: Tantra Club na něm má (v době mé návštěvy) jen 3 masérky. A žádná z 6 masérek uvedených u tohoto salónu na Ťapkách nebyla dosud recenzována! Byl jsem tedy celkem v napětí, do čeho jdu, když jsem se do Lužické blížil (na Vinohradech, kde v téměř sousedních blocích působí hned několik nám známých masážních salónů, například Nirvána je skoro za rohem).

Prostory a fungování Tantra Clubu na mne ovšem udělaly nejlepší dojem. Textová komunikace při objednávání pohotová (i když samozřejmě trochu zkomolenou češtinou), i telefonicky mi operátorka ochotně, příjemně a pravdivě zodpověděla, např. že Mia nemá žádné tetování ani piercing, a dokonce (neironicky) nabízela, že se na Miu můžu přijít podívat. 😊

Dům z venku působí trochu omšele a samostatný vstup do salónu je tak nenápadný, označen jen číslem 29, že jsem ty dveře napoprvé přešel, vevnitř je ovšem krásně zařízený a prostorný, nijak temný, totéž platí o pokojích (na kterém jsme byli a podle fotek i ostatních), čistota ručníků a měnícího se přehozu zjevně v pořádku, osvětlení tak akorát, velké podélné zrcadlo na zdi u futonu.

Fotky Mii na Ťapkách nelhaly, i náznaky obličeje docela odpovídal. Otevírá mi přímo Mia, drobnější usměvavá holčina, věk pocitově těch 24+, výška možná i pod 160, prsa poctivé 2ky hezky tvarované i pružné, s malými terčíky. Zvláště se mi líbí Miina stehýnka přecházející už od kolen plynule ve výraznější zadeček (viz přiložené foto).

Mia nyní masíruje teprve asi 3 měsíce a ne každý den, protože současně pracuje ještě jinde, v seriózních službách. Není ukecaná, ale když tak mluví jen česky – až mne po odchodu trklo, zda snad není Češka, ale vlastně mi na začátku odpovídala, že je „tady“ teprve nějak rok a půl.

Vyskytla se jen drobná nejasnost v placení: objednával jsem se podle jejich webu na Happy Hour (denně 10-14h), kdy VIP masáž, v ceníku psaná jako „VIP (pussy-cat)“, má být 60 minut za 2300 místo 2500 Kč, ale asi tím, že jsem zároveň uvedl kód „Tapky“, tak jsem místo slevy získal 15 minut navíc (na Ťapkách uvedeno +10 minut), na což se Mia odbíhá přeptat – mezitím si říkám, že 75 za cenu 60 minut, které mi už začínají obecně připadat krátké, ale 90 minut zase dlouhé (a někde jako zde i nesmyslně drahé: 3600 Kč!), je vlastně výhodnější varianta.

Společná sprcha před i po je v Tantře v popisu pouze právě u VIP masáže. Mia nepůsobila, že by tam byla zvyklá na nějaké akce, což při prvním setkání s masérkou ani já ne. Říkal jsem si, že i pokud masáž od tohohle roztomilého a přívětivého stvoření bude hodně začátečnická, tak si ji užiji, když navíc VIP masáž v popisu slibuje „se jí (masérky) můžete dle svého praní dotýkat, hladit, hrát si s ní“.

Způsob Miina masírování bych charakterizoval jednoduše, a doufám, že se Mia neurazí, jako hodně zpomalený film. Pomalilinku hladí rukou od chodidel k hlavě, nejprve jednu nohu, pak druhou, a tak postupně dále, potom, taky zpomaleně, i tělem, kdy ale její prsa jdou docela znát. I když to není pestré ani nijak kreativní, je to takové upřímné a každopádně příjemné, a erotické aspoň díky blízkému zrcadlu, do něhož se nahá Mia často nastavuje i zadečkem a postupně se od nohou přibližuje… Tak na břiše relaxuji s vytočenou hlavou a až ke konci této fáze se začínám Mii jemně dotýkat.

Na zádech je to obdobné, ale to už Mia přechází k pomalinkému klouzání nepoměrně dříve a tím to začíná být konečně hezky kontaktní a trošku i GFE: pomalé ježdění znamená i delší zastávky nahoře, už i s očním kontaktem, pak i úsměvem, kozičkami a i konečně trochu procítěnější, což přičítám tomu, že Mie dělá dobře mé postupující něžné hlazení.

Můj „poklad“ ovšem leží dosud, asi po více než třičtvrtě hodině od vstupu, stále zcela nepovšimnut – tak ať se něco začne dít, vydávám se já hladit ten její. Mia vypadá překvapeně, co jí to rukou provádím, nebo z toho, co to s ní začíná dělat, a brzy se už jen ke mne tiskne nebo se maximálně nadzvedne na rukou, když ji chci masírovat současně i nahoře. Zanedlouho brzdím, abych to s rozněžněním masérky zase jednou nepřehnal a trochu se lekám, když si vzdychající Mia poměrně rychlým pohybem sedá jako na koníčka a konečně se chápe mého nástroje – ale👍 pro Miu, jak si improvizovaně dole převzala do péče jednou rukou sebe a druhou zároveň mne, i když jsem byl zpočátku rád, že jsem to těsné tření mohl pohledem kontrolovat, protože být tam tma, mohl by mít jeden pocit, že už fakt nejde o masáž (lingamu)…

Po nějaké chvíli Mia přelézá do polohy 69 a nastavuje mi svůj poklad kousek před obličej. Neznámé pussy ale k ústnímu kontaktu nevyužívám, i když u tak krásné a dokonale upravené škvírky mě to samozřejmě láká. Přístup rukama k její masáži je sice v této poloze trochu krkolomný, nicméně to s citem zvládám, podobně jako na opačné straně Mia na mne, a vypadá to, že vyvrcholení bylo vzájemné a současné.

Na to, v jak blažené byla Mia náladě, jsem se těšil na příjemné doznění v leže, ale po pečlivém utření (myslím, že nás obou) Mia pohlédla na hodiny, a tak jsme šli do sprchy, kde jsme si vzájemně pomohli se smytím spousty oleje a trochu víc si při tom popovídali.

Celkové hodnocení, jako vždy subjektivní: Mia je ještě začínající masérka, ale snaha i empatie tam podle mne je, ovšem k vypracování se by to chtělo dobré vedení nebo zkušený vzor, což je otázka, zda tyhle novější salóny úplně mají. Pro začátek by to u Mii chtělo aspoň trochu zrychlit tempo a přidat jakékoli prvky, včetně občas poškádlení chlapa na správných místech (i když třeba popis VIP masáže u tohoto salónu nic takového neslibuje).

S Miou bych zopakoval časem i rád (a viděl její případné pokroky 😊), ale asi už ne za tolik peněz.

Hodnocení: (super, dobrá)

Masáž: VIP masáž (v ceníku psaná VIP pussy-cat)

Délka: 60 minut + 15 minut akce Ťapky (kde uvedeno +10 minut)

Cena masáže: 2500 Kč

Odkaz: https://tapky.info/?4852,mia-tantra-club-722-123-111-722123111

mia_0143-1.jpg mia_0340-0.jpg

5 4 votes
Hodnocení recenze
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
27 listopadu, 2023 11:27

Díky za recenzi.  👍  Neřešil jsi při rezervaci s operátorkou náhodou jak je to i s jinými masérkami? Přeci jenom na zde na ťapkách mají 11 dívek, u sebe na webu pak skoro úplně jiné. Tak čemu pak má člověk věřit a hlavně to nevzbuzuje vůbec důvěru. Dík

Admin
Famed Member
28 listopadu, 2023 09:28
Reply to  ExPlayer

Ano, fotky a udaje na tapkach jsou aktualni ….

30 listopadu, 2023 00:27
Reply to  ExPlayer

Coz o to, “webmaster” by se nasel. Ale nikde viditelne nehledaji. To tam asi budu muset zajit 😀

Daywalker.22
28 listopadu, 2023 20:23

Super recenze, taky díky.
Nejsou to stejné prostory a stejná adresa, kde ještě několik měsíců zpět sidlilo Luxury?
vypadá to tam o hodně jinak než za působení L-G? 🙂

Last edited 5 měsíců před by Daywalker.22
30 listopadu, 2023 00:28
Reply to  Daywalker.22

Ano, je.

7
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx