Erotické masáže Praha

Stacy Gold – její soukromá garsonka

Krátká verze: Zatim nejlepší co jsem zažil. Krom masáže dělá hluboký orál bez. Umí se zaměřit na orální stimulaci koulí. Pusou lízá, nasává a žmoulá koule, umí si je dát celé do pusy. Jazykem lízá hráz. Nechá se prstit a lízat. Nedělá sex. Líbání sice jen na pusu, ale kouká se při tom do očí. Je mazlivá. Dělá masáže jako bokovku k Onlyfans. Sprcha je na pokoji a je čistá. Je tam sama. Má umělá prsa cca 4.

Dlouhá verze: Pánové tohle byla jedna z mých nejlepších zkušeností. Je vidět že to dělá z lásky. Trochu je mi záhadou jak jsem se k ní vlastně dostal – našel jsem jí kdysi před půl rokem když ještě fungoval sex.cz nebo když měla krátce inzerát na banging.cz a uložil si její číslo. Psal jsem jí až teď po půl roce. Aktuálně jsem ji nikde neviděl inzerovat, nicméně normálně funguje.
Prý masíruje jen do 4.12.2023 pak jde na operaci prsou – nechá si je zvětšit z cca 4 na 5 (prostě o 1 číslo). To je i prý důvod proč prý už neinzeruje – nicméně prý stále funguje až do 4.12.
Jediný text inzerátu který se mi povedlo dohledat byl cituji:

Ahoj pánové, u mě si přijdou na své milovníci erotických masáží . Do svých masáží vnáším dotyky které jsou něžné, pohyby které jsou ladné a svůdné. Umím výborně pracovat se sexuální energií a proto se masáž stane opravdu dokonalým relaxem a zároveň zážitkem.

No každopádně teď jí jde dohledat jen přes její Onlyfans – má tam nick “@stacygold”.

Nebo ješte Linktree linktr.ee/sexyyblondgirl
Moje objednání proběhlo přes Whatsapp. Má číslo +420702834306
Objednáno den předem – reaguje hned. Vyžaduje potvrzení v ten den a ještě hodinu před.
Prý se jí často stává, že lidi se objedaj a pak nepřijdou aniž by to dali vědět.
Objednal jsem 90 minut masáž. + extras lízání + extras orál bez (nic víc nenabízí). Bez těch extras je v těch 90 minutách jen masáž a prstění. Ten orál jako extras fakt doporučuju. Lízání je taky dost bomba u ní. Sex prý nedělá.
Po objednání pošle přesnou adresu. Já jen řeknu že to na Praze 10 ve Strašnicích kousek od Metra Strašnická.
Při příchodu na místo posílám zprávu, že jsem na místě. Je to klasický činžovní barák. Pošle zpět jméno zvonku, na který mám zvonit. Po zazvonění pouští bzučákem a přibíhá hned otevřít druhé vchodové dveře.
Nikde jsem nečekal – vpuštění bylo rychlé. Nikoho jsem nepotkal.
Po vpuštění do bytu (garsonky) jsem si odložil věci na křeslo. Garsonka je malá útulná.
Má všude rozsvícené svíčky – tohle jsem jinde neviděl.
Je to malá garsonka, ale dobře zrekonstruovaná.
Masíruje sama, nemá tam žádnou kolegyni = pozitivum. Prý ani nechce masírovat ve sdileném podniku, preferuje soukromí (já taky).
Je to češka. Při příchodu je rovnou nahá takže jsem si jí mohl rovnou prohlídnout. Má akorát zadek a útlý pas.
Svlékl jsem se a jsem odeslán do sprchy (sám – ta sprcha je malá).
Ručník jsem dostal nový a čistý. Do sprchy a WC se jde přímo dveřma z pokoje, nikam se nepřechází. Sprcháč nový a čistý. Teplota vody nekolísá, vodovodní baterie je nová.
Po vysprchování ulehám na futon.
Má tam zrcadlo vedle futonu a je dobře umístěné. Natáčí se tak že vidím všechno – ten výhled na pipinku je fakt luxusní.
Masíruje hlavně těma umělejma čtyčkama nejdřív záda. Masíruje i nohy. Prohrábne i rukou a nehtíkama mezi nohama a koule a hráz. Dráždí můj pytel nehtíkama, já sténám blahem.
Olej používá teply a příjemně vonící. Spíš než masáž zad je to provokace – v dobrém slova smyslu.

Otočka na záda asi po 10 minutách.
Po otočce na záda začne prsama jezdit po celém těle a dává si můj penis mezi ně. Natáčí se tak abych na ní mohl dosáhnout – nechá se docela prstit – zkoušel jsem jen 2 prsty, má jí docela těsnou, víc by jí asi bolelo. Ptám se jí jestli to není moc, prý je to takhle ok. Říkala mi že se jí to prstění líbí, že to dělám jemně (tak se jí to líbí).
Jezdí pipinkou v poloze 69 po mém penisu a koulích – já při tom mám luxusní výhled a můžu si hrát. V poloze 69 jí lze i lízat.
Dělá hluboký orál bez kondomu (to je u masážnic dost vzácné). Nejdřív jazykem dráždí konec penisu, pak rty žmoulá jen konec penisu, pak kouří jen konec penisu a pak dává hluboký orál. Dělá ten orál správně = nejsou při tom cítit její zuby. Po chvíli zkušeně brzdí a přechází na varlata. Ví přesně kdy má skončit abych se hned neudělal.
Oddalování jí jde fakt luxusně – vystřelila mě do nebes.
Po tom co jsem zacítil co je schopná dělat s varlaty jsem jí požadal ať se zaměří na koule a hráz.
Asi půl hodiny si tak hrála s koulema. Dala si je celé do pusy.
Pusou lízá, líbá, nasává a žmoulá koule. Jazykem lízá hráz. Nehtíkama stimuluje koule. Umí se zaměřit na orální stimulaci koulí takovým stylem že jsem dostal orgasmus.
Je fakt mazlivá, užívá si to. Zvukově při tom sténá, fakt jí to baví.
Ptal jsem se jí, jestli dělá orál bez až do konce – to prý nedělá, nedělá jí to dobře na žaludek.

Ale prý se jí můžu udělat mezi prsa. Ona si lehá na záda a já jí začínám strkat penis mezi prsa. Ona si je drží pevně u sebe a já jí píchám mezi ty její luxusní silikonová prsa. Má je krásně měkoučký. Po chvíli se jí udělám mezi prsa (ne honěním, ale strkání penisu mezi ně sem a tam, jak když pícháš). Sperma jí vytéká mezi prsama a stéká mezi prsama na krk. Utíráme se a pokračujem.

Nechá se prstit – zkouším nejdříve jeden prst, pak dva. A pak zkouším kombinaci dva prsty a u toho jí dráždit poštěvák jemně jazykem – sténá u toho a je mokrá.
Nechává se bez omezení lízat dole i na prsou.
Prsa má umělá velikosti 4, ale kupodivu na lízání bradavek reaguje – prý to cíti, ptal jsem se jí na to a prý v bradavkách má cit. Krásně reaguje na lízání bradavek.
Líbání jen na pusu, není to francouzák, nicméně neuhýbá a kouká při tom do očí. Pusinkuji jí na pusu a na tvář. Narážíme si nosy navzájem do sebe.
Opět jí opět lízám a prstím a po chvíli odpadnu únavou – ona by se nechala lízat do nekonečna. Jdu megaspokojený do sprchy, sám. Naštěstí ve sprše je několik sprchových gelů, takže se člověk může odmastit. Pak návrat na pokoj.
Platíl jsem až na konci v hotovosti.

Při závěrečné konverzaci mi řekla, že prý to má jako doplněk k Onlyfans, že jí masáže neživí ale dělá je pro zábavu – to bych i věřil, tohle bylo z toho nejlepšího co jsem zažil. Prý si bere 2 až 3 lidi maximálně za den a dělá jen pár dní v týdnu.

Kontakt co se mi na ní podařilo dohledat:
Telegram:
stacygold1
Whatsapp (přes ten jsem to objednával já):
+420702834306

Název (druh) masáže: Ona to nijak nenazývá ale je to pussycat + orál bez + prstění + lízání.
Délka masáže: 90 minut (čas dodržen)
Celkové hodnocení: Pozitivní smajlík. Pět hvězdiček z pěti (víc jich tady dát nejde). Procentuálně 110%.
Cena: 3000 Kč za 90 minut + extras lízání 500 + orál bez 1000 Kč. Celkem 4500 Kč. Placeno až na konci.
Profil tady na tapky.cz nemá.

345609054_614607177273643_393831977630109232_n.jpg

4.3 6 votes
Hodnocení recenze
23 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
25 listopadu, 2023 10:02

Cau … hezky, lakavy, ale musim se zeptat: prosimte jaky ma ty silikony?

Na spouste jejich fotek to vypada, ze je ma hrozne moc visici dolu, „tekouci k zemi po tele“ – jako jakasi imitace naprosto nepevnych prirodnich „vesaku“, coz se u silikonu moc casto nevidi, proc by proboha kdo investoval do drahych operaci kvuli tomuto, ale mozne je dnes vsechno, tak jestli bys mi je typove mohl trochu popsat?

Last edited 5 měsíců před by a7a7
25 listopadu, 2023 21:40
Reply to  k69

OK, vyborne, diky moc.

25 listopadu, 2023 10:19

Orál s kondomem dělá? Díky

25 listopadu, 2023 11:38

Pipinka, nehtiky, mekoucky prsa, zadek akorát, utly pas.. dělá to z lásky, pro zabavu, ne pro penize.. jen za to chce 4500.. #futoňáci rulez
Ne že bych ti to doporučoval, ale v tyhle nesmyslny cenovy hladine můžeš v Praze zajít za vizuálně dokonalýma ruskyma „instamodelkama“ a budeš je moct prznit bez omezení.

Mark0110
26 listopadu, 2023 10:36
Reply to  Rowan_Atkinson

Sefe hod sem nejake tie kontakty na ruske instamodelky prosim ta, celkom rad by som ich sprznil 😀

27 listopadu, 2023 13:51
Reply to  Mark0110

Dám ti tři kontakty, kdyz me presvedcis, že si je zrovna ty zasloužíš…

27 listopadu, 2023 13:44
Reply to  Rowan_Atkinson

Já teda často chodím za různýma modelkama z Ruska, Ukrajiny, Běloruska, Kolumbie, Venezuely… Ale to fakt není za 4500. To začíná na 5000, ale v drtivý většině případů na 6000. A jestli chceš prznit a máš zájem o anál, stříkání na obličeje, pusy – tak za to se taky připlácí, a to v řádech litrů. Já to tady ani upřímně nechci recenzovat, protože když někdy tady čtu hysterický komentáře na autora, jak mohl dát astronomických 3000 Kč za hodinu s orálem bez… tak to bych tady asi pěkně schytal. Každopádně zapomeň na to, že budeš v Praze prznit nějakou ruskou modelku, aniž by to nestálo randál. Za 4500 Kč dostaneš maximálně 40 minut – a to ještě v těch lepších případech.

Pavelkod
27 listopadu, 2023 17:38
Reply to  Rowan_Atkinson

Nějáké doporučení kam zajít ? Kde nejsou objeby přes vyšší ceny a holky stojí za to? Předem díky za odpověď 😊

Mark0110
27 listopadu, 2023 19:00
Reply to  Pavelkod

Rowan nic nema akurat tak keca 🙂 pervert sharol by si nieco? Mne nevadi dat vyssi peniaz za fajnu vychodoeuropanku.

27 listopadu, 2023 22:03
Reply to  Mark0110

Rowan asi hlavně pohrda ubozaky, kteri komunite nikdy ničím nepřispěly a ještě mají drzost se takhle buransky doprosovat kontaktů, které někdo jiný vykoupil spoustou peněz, spoustou casu, někdy třeba i vlastní krvi.. zeptám se znova, proc bych mel zrovna tobě dávat nějaký takovy kontakty? Cim sis to zaslouzil? Tim, ze nerespektujes ceskou kulturu (jazyk) a po tolika letech v Praze mluvis porad po slovensky, jak kdybys vcera prijel na hlavak s batohem kosickym expresem? 🙂

Dam ti v tomhle radu – napis deset recenzi a pak se začni ptát..

Mark0110
27 listopadu, 2023 22:38
Reply to  Rowan_Atkinson

Oooo anonymny clovek na fore o tapkach mi vynadal do slovakov, to asi neprezijem :D. Ja v Prahe nezijem ty mudrc, len tam obcas musim ist, sorry ale ozaj neplanujem menit svoju rec kvoli navsteve raz za par mesiacov :D. Chod sa dalej vysmievat autistom zato ze donesu kvetinu maserke, lebo na viac sa nezmozes, co som si vsimol tak tu len mudrujes a do kazdeho sa navazas, ziadny kontakt na take baby co si spominal za 4k nemas len si potreboval zamachrovat. Ked idem s niecim machrovat tak aj mam s cim. Recenzie som sem nepridaval lebo som odvtedy v prahe nebol co som to tu nasiel, na slovensku je to onicom to ani nie je co recenzovat a ine zahranicie sa tu nerecenzuje ak sa nemylim, ale velmi rad sem nieco pridam ked budem mat najblizsie cestu do prahy.

28 listopadu, 2023 08:42
Reply to  Mark0110

Mám predsudky vuci Slovákům. To je snad ještě horší, než když jsi z Brna 🙂 Já to mám postavený tak, že když jedu treba do Tater, hned na první slovenský benzínce se snažím mluvit slovensky. Je to úcta ke kultuře, používat domácí jazyk. Asi mám na to smůlu, ale 90 % Slováků, co znám, takhle vubec nepřemýšlí a mluví slovensky, i kdyz v Česku někdy žijí klidne desítky let. To byla myšlenka me narážky, co tě tak urazila. Ty budeš slusnej egomaniak, kdyz te tohle vyprovokovalo k tak teatralni, jedovaty a manipulativne podany snusce urážek. Jsme na fóru o tapkach, já mam ta sebou desítky recenzi a různých tipů. Proč bych se měl se svými zkušenostmi delit zrovna s tebou, random egosracem, co se včera zaregistroval?
Co se týče Fily, složitý téma.. nemyslím, že je úplně stastny ho plácat po ramenou, jak si vede skvěle. Nejsem jeho terapeut, možná je ok mu v rámci léčby lhát, ucit ho třeba ignorovat situace, ktery mu mohou prinest nejake vetsi emoce. Ja asi hlavne nemám rád, když se s někým jedna ve falsi. Zvlášť, když to je namířeno vuci někomu, kdo se tomu nedokáže uplne bránit. Podle me není dobry, aby se Fila nechal manipulovat děvčaty ze salonu, kam nosí své peníze. To pro nej totiž taky může být cesta do pekel.. Kdo mu to ma říct, když jsou tu všichni falesny? Snad ještě není tak chycenej.. je trochu krátkozraky tvrdit, ze se Filovi vysmivam. Podle me se mu vysmiva spíš ten, kdo ho falešně plácá po ramenou a utvrzuje ho tim v nejaky falesny realitě.
Kategorii předražený rusky jsem dřív párkrát vyzkoušel. Nebylo toho moc. Mám z toho teda spíš zážitky ve stylu filmu Východní přísliby. Jednou na mě nastoupil sjetej pasak s nozem, kdyz jsem stejne tak sjete slečně, co mě chtěla začít kouřit už ve výtahu, na bytě řekl, že ji dám polovinu toho, co chce (o moc vic jsem u sebe ani nemel), jinak mě může vyprovodit zpátky před barák 🙂 jindy to vyšlo a za trojku jsem pichal na vsechny mozny zpusoby kopii Iriny Shayk, co mě po dvou hodinách nechtěla pustit, dokud s ni v posteli nezhulim jointa. Hodně těchto děvčat svou živnost provozovalo v novostavbach v Karlíně. Obecně jsou to často cestovatelky, co se svým byznysem sjíždí svět. Vzdycky se na čas usadí v nějakém městě. Praha je pro ně atraktivní, dobrý místo pro život. Můžeš tu mj. narazit na spoustu pornoherecek (nejen českých), co tu nějaký čas nabízí escort. Nebo aspoň donedávna to tak bylo. Je mozny, ze se to ve svetle poslednich udalosti meni. Poznávací znamení pro tento typ devcat za me – profi instafotky (casto s oblicejem), inzerát v angličtině, ovládá rustinu, přestřelena cena.

Těším se na tvoje recenze. Do té doby se vůbec na nic neptej.

28 listopadu, 2023 00:13
Reply to  Mark0110

Hele, tak pro pěkný holky z oblasti bývalý SSSR zkus třeba tyhle čísla:

775 618 513
775 271 355

Ulož si je na WhatsUp, kam každý den dávají do stories aktuální holky. Jak se ti nějaká líbí, stačí napsat – domluva je v pohodě. Jen je to drahý, no. 🙂

Dále můžu doporučit buchty z odkazů níže. 🙂

eurogirlsescort.com/escort/margo/560166/
Trochu břicho, ale obrovský přírodní kozy + super GFE přístup, hrozná sympaťanda. UK.

eurogirlsescort.com/escort/alisa/475468/
Nemluvná, nesmělá, hodně nadržená, hned se udělala a vypadala, že ze samotnýho vzrušení omdlí 😀 Ale to jsem byl její úplně první, kdo za ní po jejím příjezdu do Prahy dorazil, jak mi řekla po uvítání. Intentizivní cucačka, zcákal jsem jí obličej. A kozy absolutní TOPka!!! UK.

eurogirlsescort.com/escort/nadia/647678/
Nemluvná, odtažitá. Ale zcákal jsem jí obličej a rozmrdal jí anál. Byl jsem mega nadrženej, bezohlednej, holka celou akci statečně odtrpěla a nic mi nezakázala, ani cucačku. RUS.

eurogirlsescort.com/escort/alina/600995/
Hezká (pouze z profilu má trochu zakřivený, čarodějnický nos typický pro starý ukrajinský báby), milá, nadržená, čistá a voňavá. Vylízal jsem jí kundu i prdel, hooodně intenzivná cucačka. Zakončení do pusy, druhý na kozy. Holka je ve vynikající fyzický kondici, na koníčka mě slušně vošukala. Ale je to už dlouho, nevím, zda je ještě vůbec v Praze. UK.

eurogirlsescort.com/escort/adel/571647/
Krásnej xichtík a super tělo, ale… byl jsem 2×. Napoprvý málomluvná, po druhý už vyloženě nepříjemná + ojeby. Na všech inzerátech má, že dělá CIF, ale na místě řekne, že ho nedělá, ale aspoň dovolí stříkání do pusy. Cucačka jen trochu a dost neochotně. Jestli se ti líbí a nemáš problémy s prachama, tak ji klidně zkus, ale já bych jí po druhý návštěvě teda nedoporučoval. V inzerátech má někde Litvu nebo Lotyšsko, ale je to UK.

eurogirlsescort.com/escort/roma/505639/
Fotky jsou fake, ale v tomhle případě vážně není problém! 😀 Ukrajina, umí ale dobře česky. Věk cca 35 let, MILFka, blondýna, velký přírodní kozy, absolutní esence samice a totální kurvy – jednu z největších, co jsem kdy viděl (a šukal), postavil se mi hned při prvním pohledu na ní. Má dost kérek a piercingů (pamatuju si pupík a kundu), což jí přidává na rajcu. Mrdal jsem jí na nejlacinějším pokoji v hodinovým hotelu, což z už tak sprostý akce udělalo ještě vulgárnější zážitek. Na závěr cákačka na obličej. Bacha, za každou píčovinu chce příplatek, takže se to snadno a rychle může závratně prodražit.

Víc toho bohužel nemám, protože nejlepší weby s holkama z východu bohužel v souvislosti s Anastazovem jsou povypínaný. 🙁

Admin
Famed Member
28 listopadu, 2023 09:30
Reply to  Pervert

Diky za prehled, udelal jsem ti z toho recenzi, takze pokud budete chtit nekdo diskutovat a komentovat tak tam a ne tady. Diky 😉

27 listopadu, 2023 13:51

Má profil na Amatérech i s hafem fotek – stačí zadat její telefon 😉