Erotické masáže Praha

Elza Infinity spa

 

Další neotřelý zážitek z Koubkové 8. Ve smluvený čas tam na mě čeká vysoká blondýna s širokým úsměvem.

„Pojď dál, miláčku!“ Ok, říkám si, tohle nebude žádná stydlivka, mohla by to být slušná jízda. Během chůze tančí,

přirozeně se stará o dobrou atmosféru, je vtipná, s ruským přízvukem. Když se usměje, zablyští se dva diamanty nastřelený

v horních špičácích. Nemá panenkovsky krásný obličej ukrajinských masérek, její kouzlo spočívá v osobnosti.

Dobře se s ní povídá, dozvídám se, že je DJ a práci masérky má jako odpočinek.

Ulehávám na futon a začíná koncert. To mi přišlo na mysl, když vidím v zrcadle zezadu Elzu, jak nade mnou sedí na patách, pěknej zadek, útlý pas a jako pianistka na mě klade prsty na různých místech, v ladných pohybech, každou rukou hraje trochu něco jinýho. To se poznaj umělecký sklony. Když k tomu přidá zpěv v podobě hlasitého sténání a herecký výkon, uvěřili byste jí, že jí masáž vzrušuje jako soulož. Do toho mi líbá ucho a říká mi „kočičko“ a „zlatíčko“. Parádní erotický představení. Před touhle divočinou proběhla skvělá masáž chodidel (nevím proč se na ní tady tak nadává, neberu to jako ztrátu času, ale vzrušující předehru). Když klouže zadkem po mých zádech, vsune mi svou patu mezi nohy až na koule, což je hodně zkušený..

Po otočce se seznamuju s dominantou její postavy – prsa trojky na štíhlým těle vypadaj fakt sexy (fotky nelžou). Bradavky propíchnutý zlatým piercingem. Krásný na pohled i na dotek. Vzdychání se zintenzivňuje, podléhám iluzi, že prcáme. Jestli tohle slyšel nějaký klient co zrovna přišel, měl ze svý tichý masáže depresi. Masáž ale neskončila, Elza pokračuje ve svým umění. Prstoklad při hře na moje péro jako na hudební nástroj je zapamatovatelnej, výjimečnej zážitek. Tenhle kolotoč různejch hmatů a střídání rychlosti a s hlasovým doprovodem působí poměrně rychle, a když si péro přiloží na ňadro, je po všem. Doptává se, co bych potřeboval dál, nechá mě ještě ležet a pak mě ještě domazluje ve sprše, při příjemný konverzaci. Profi.

Klasická masáž

60min

1900 kč

https://tapky.info/?4844,elza-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

IMG_5603-683x1024.jpeg

4 3 votes
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
24 listopadu, 2023 19:59

Na tuhle se chystám taky. Fotkama mě nadchla a po tvojí recenzi bude návštěva povinností. Díky 😀

25 listopadu, 2023 02:11
Reply to  Floyd

A jak to má s dotyky dole? V recenzi jsem se to nedočetl…

24 listopadu, 2023 21:42

Co znamená „vysoká blondýna“, na webu má psáno 165/48, to mi jako moc vysoká nepřijde, jak je to tedy ve skutečnosti?

21 ledna, 2024 21:13

Elza jede jak podle jízdního řádu, proto ani nepíšu vlastní recenzi. Není to ale vůbec na škodu 🙂 Má to poměrně zmáklý. Masáž chodidel i hlavy za mě hodně příjemná a netradiční. Jediný co mě malinko chybělo, je nějaká akčnější sprcha (typu slečny v RH), mohla by už tam zkusit ten nadprůměrnej lingam, místo toho si trochu poťouchle tančí!

6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx